nieuku.. .jak skoniczyz studia i jeszcze bedziesz mogla du.pa ruszac dam ci papierkowa robote bedziesz worki po cemecie trzepac..
...
24.10.2012 r. 23:47:01
widocznie Gepi i Tibi dostali kosza
Gepard
25.10.2012 r. 07:31:27
no co wy zapytalem sie tylko czy ruskich produkuja tasmowo i czemu im rozumow nie wstawiaja..zawsze mnie ich narod interesowal..
kasia
25.10.2012 r. 08:44:11
Właściwie po co trzepać worki po cemencie , nie łatwiej na recykling
Katya ja wierze że jak skończysz studia to będziesz ...... napewno nie trzepakowa worków
...
25.10.2012 r. 08:46:06
a może powstanie nowy styl w muzyce?
kasia
25.10.2012 r. 08:50:28
może ....kto wie tylko jaką by nazwę nosił
...
25.10.2012 r. 09:04:33
nie podpowiem bo nie znam się na tym...
...
25.10.2012 r. 09:42:01
...
25.10.2012 r. 09:43:13
a jak kogoś znajdzie, to znaczy że warto było pisać prawdę...
...
25.10.2012 r. 09:43:33
Malinko, w pełni się z Tobą zgadzam
...
25.10.2012 r. 09:45:26
ani mi to w głowie
...
25.10.2012 r. 09:45:53
ale kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem...
...
25.10.2012 r. 09:51:07
Gepard
25.10.2012 r. 17:38:12
czy ja sie smieje normalnie nienormalnie jestem powazny. ciekawy innych ludzi szczegolnie tych co Pretty Woman sie na lukali w tv..i w glowach sie ponasie.ralo. .teraz kuzwa co 2ga po studiach z piecioma palami w du.pie i mowi niedouczony . ..i ma racje jestem nieuk..bo nie daje du.py...spasiba ja wole jeszce sra.c zczuciem
Katya
25.10.2012 r. 19:58:11
no nieeee, nie myslalam, ze ktos tu specjalne forum o mnie zalozy. aswoja droga, szkoda, ze nikt nie chce po prostu porozmawiac... Wam wydaje sie to wszystko proste, dla mnie to akt desperacji. A teraz to w ogole mam zamet w glowie. nie spodziewalam sie az takiej agresji. a najciekawsze, ze najbardziej agresywni, to ci ktorzy chcieli sie ze mna umowic. wtedy byli grzeczni. a kiedy odmawialam, okazywalo sie ze jestem ruska szmata, bez mozgu, zdziwilibyscie sie pomyslowoscia w wyzwiskach
a teraz mam dylemat
poznalam tu kogos, kto zupelnie nie pasuje do moich wymagan.
Nie jego tu szukalam.
A jego wlasnie znalazlam
i pojawia sie odwieczne pytanie : miec czy byc
ktos moze zwyczjnie pogadac? bez propozycji spotkan, epitetow, rasizmu? no odezwijcie sie, ci normalni, bo kilka milych listow tez bylo
Gepard
25.10.2012 r. 20:13:08
myslisz ze ja sie chcialem. umowic...czy cos ci zaproponowalem... ....sorry nie slinie sie na twuj widok. moze.zagralem zebys pokazala oprocz tego ze nie jestes z wyglodu ani lepsza ani gorsza od innych..pokaz co wiecej masz do zaoferowania.. skoro chcesz zablysnac
Katya
25.10.2012 r. 20:13:38
ty rgb, nawet gdybys im wszystkim sie nadstawial i tak studiow nie skonczysz. minimum inteligencji do tego jednak niezbedne. Nie jest ci wstyd, ze ja, obcokrajowiec, a błedow ortograficznych nie robie? znasz jakie.s jezyki? nawet w swoim rodzinnym jestes kiepski. Ja znam 4, perfekcyjnie. Gram na wszystkich instrumentach. pisze piosenki, komponuje. Urodzilam sie w domu dziecka, w rosji. Ty nawet w koszmarach nocnych nie dowiesz sie co to znaczy. i ty prymitywie smiesz mnie oceniac?
Katya
25.10.2012 r. 20:18:03
Lzesz jak sobaka. Chcesz, zebym upublicznila twoj list? plaszczyl sie przede mna jak szmata, a kiedy poslalam go do diabla zaczal stroic sie w piorka moralizatora. Nienawisc za to, ze nie mozesz mnie miec. tak samo nienawidzisz jaguara za szyba salonu samochodowego. mozesz popatrzec, ale nigdy go nie bedziesz mial. zalosny prymityw
Katya
25.10.2012 r. 20:19:16
twój pisze sie przez o z kreska, nieuku
Gepard
25.10.2012 r. 20:23:45
to tym bardziej powinnas znac zycie zebys miala ciezko wiedziala bys ze du.py daja tylko ci co sie poddali..najwazniejszy jest szacunek do siebie
Katya
25.10.2012 r. 20:24:42
a ty myslisz, zalosny nieudaczniku, ze ja zamierzam spedzic zycie skrywajac twarz na jakis portalach, jak ty? A poki co z tego portalu zniknelo juz kilku z mojego powodu. mozesz byc nastepny. i co zrobisz jak ci admin konto skasuje, poplaczesz w kaciku?
Gepard
25.10.2012 r. 20:25:45
dawaj to co ci pisalem..smialo
Gepard
25.10.2012 r. 20:28:50
apropo mam jaguara..
Gepard
25.10.2012 r. 20:44:37
wiesz wlasnie wykazala sie wuczona ineligencja mi wytarczy....
Teresa
25.10.2012 r. 20:45:34
Tibi od kiedy Ty po rusku mówisz?
antek
25.10.2012 r. 20:55:20
Katyna szacun z mojej strony za odwagę tylko ty jedna z dziewczyn szukających sponsora odważyłaś się chwycić tą hydrę moralności za torbę
Katya
25.10.2012 r. 20:59:19
ON NIE MOWI ANI NIE PISZE ANI PO ROSYJSKU ANI NAWET PO POLSKU. JEGO WYKSZTALCENIE I UMIEJETNOSCI OGRANICZAJA SIE DO TLUMACZA GOOGLA, WIKIPEDII I KOMENDY COPY/PASTE
Katya
25.10.2012 r. 21:02:38
a lesio, czolowy debil, powtarzasz sie
ile jeszcze banow od administratora ci brak? zalatwie ci, chcesz. wywala cie stad i swiat ci sie zawali.puste galy, niskie czolo i lysy. nawet wozny z hogwartu by cies nie chcial
Teresa
25.10.2012 r. 21:05:58
поздравления. или, может быть это русско-польский переводчик?
Gepard
25.10.2012 r. 21:06:05
cicho sidzec i spokuj ja tu rzadze .......jedna sie wyrwala...zeby nas ciemiakow oswiecic a wy juz wyganiacie..
nieuku..
.jak skoniczyz studia i jeszcze bedziesz mogla du.pa ruszac dam ci papierkowa robote bedziesz worki po cemecie trzepac..
widocznie Gepi i Tibi dostali kosza
no co wy zapytalem sie tylko czy ruskich produkuja tasmowo i czemu im rozumow nie wstawiaja..zawsze mnie ich narod interesowal..
Katya ja wierze że jak skończysz studia to będziesz ...... napewno nie trzepakowa worków
a może powstanie nowy styl w muzyce?
może ....kto wie
tylko jaką by nazwę nosił
nie podpowiem bo nie znam się na tym...
a jak kogoś znajdzie, to znaczy że warto było pisać prawdę...
Malinko, w pełni się z Tobą zgadzam
ani mi to w głowie
ale kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem...
czy ja sie smieje normalnie nienormalnie jestem powazny.
ciekawy innych ludzi szczegolnie tych co Pretty Woman sie na lukali w tv..i w glowach sie ponasie.ralo.
.teraz kuzwa co 2ga po studiach z piecioma palami w du.pie i mowi niedouczony .
..i ma racje jestem nieuk..bo nie daje du.py...spasiba ja wole jeszce sra.c zczuciem
no nieeee, nie myslalam, ze ktos tu specjalne forum o mnie zalozy. aswoja droga, szkoda, ze nikt nie chce po prostu porozmawiac... Wam wydaje sie to wszystko proste, dla mnie to akt desperacji. A teraz to w ogole mam zamet w glowie. nie spodziewalam sie az takiej agresji. a najciekawsze, ze najbardziej agresywni, to ci ktorzy chcieli sie ze mna umowic. wtedy byli grzeczni. a kiedy odmawialam, okazywalo sie ze jestem ruska szmata, bez mozgu, zdziwilibyscie sie pomyslowoscia w wyzwiskach
a teraz mam dylemat
poznalam tu kogos, kto zupelnie nie pasuje do moich wymagan.
Nie jego tu szukalam.
A jego wlasnie znalazlam
i pojawia sie odwieczne pytanie : miec czy byc
ktos moze zwyczjnie pogadac? bez propozycji spotkan, epitetow, rasizmu? no odezwijcie sie, ci normalni, bo kilka milych listow tez bylo
myslisz ze ja sie chcialem. umowic...czy cos ci zaproponowalem...
....sorry nie slinie sie na twuj widok.
moze.zagralem zebys pokazala oprocz tego ze nie jestes z wyglodu ani lepsza ani gorsza od innych..pokaz co wiecej masz do zaoferowania.. skoro chcesz zablysnac
ty rgb, nawet gdybys im wszystkim sie nadstawial i tak studiow nie skonczysz. minimum inteligencji do tego jednak niezbedne. Nie jest ci wstyd, ze ja, obcokrajowiec, a błedow ortograficznych nie robie? znasz jakie.s jezyki? nawet w swoim rodzinnym jestes kiepski. Ja znam 4, perfekcyjnie. Gram na wszystkich instrumentach. pisze piosenki, komponuje. Urodzilam sie w domu dziecka, w rosji. Ty nawet w koszmarach nocnych nie dowiesz sie co to znaczy. i ty prymitywie smiesz mnie oceniac?
Lzesz jak sobaka. Chcesz, zebym upublicznila twoj list? plaszczyl sie przede mna jak szmata, a kiedy poslalam go do diabla zaczal stroic sie w piorka moralizatora. Nienawisc za to, ze nie mozesz mnie miec. tak samo nienawidzisz jaguara za szyba salonu samochodowego. mozesz popatrzec, ale nigdy go nie bedziesz mial. zalosny prymityw
twój pisze sie przez o z kreska, nieuku
to tym bardziej powinnas znac zycie zebys miala ciezko wiedziala bys ze du.py daja tylko ci co sie poddali..najwazniejszy jest szacunek do siebie
a ty myslisz, zalosny nieudaczniku, ze ja zamierzam spedzic zycie skrywajac twarz na jakis portalach, jak ty? A poki co z tego portalu zniknelo juz kilku z mojego powodu. mozesz byc nastepny. i co zrobisz jak ci admin konto skasuje, poplaczesz w kaciku?
dawaj to co ci pisalem..smialo
apropo mam jaguara..
wiesz wlasnie wykazala sie wuczona ineligencja
mi wytarczy....
Tibi od kiedy Ty po rusku mówisz?
Katyna szacun z mojej strony za odwagę
tylko ty jedna z dziewczyn szukających sponsora odważyłaś się chwycić tą hydrę moralności za torbę
ON NIE MOWI ANI NIE PISZE ANI PO ROSYJSKU ANI NAWET PO POLSKU. JEGO WYKSZTALCENIE I UMIEJETNOSCI OGRANICZAJA SIE DO TLUMACZA GOOGLA, WIKIPEDII I KOMENDY COPY/PASTE
a lesio, czolowy debil, powtarzasz sie
ile jeszcze banow od administratora ci brak? zalatwie ci, chcesz. wywala cie stad i swiat ci sie zawali.puste galy, niskie czolo i lysy. nawet wozny z hogwartu by cies nie chcial
поздравления. или, может быть это русско-польский переводчик?
cicho sidzec i spokuj ja tu rzadze .......jedna sie wyrwala...zeby nas ciemiakow oswiecic a wy juz wyganiacie..