dobra bede twoim gwarantem dawaj nr gg....tylko niemow ze kamerka nie dziala.
AGATA
27.10.2012 r. 10:37:43
Katya uroda to rzecz wzgledna
Kropek wpadł w zachwyt sadzac z komentarzy
pod fotkami, czy Twoimi nie wiem
nie wydaje mi sie, ze jestes nową osobą
na tym forum
aaa i uwazaj bo taka agresja, złośliwość itp.
zle wpływają na urode
miłego dnia
Gepard
27.10.2012 r. 10:41:30
ja mysle ze o ta go.wniara co do brazil.. sie wybierala haos wie okim mowie..
AGATA
27.10.2012 r. 10:43:45
ja tez wiem o kim mówisz
no to pijemy
Gepard
27.10.2012 r. 10:48:37
sprytnie nie wiem oczym gadasz serio myslisz ze ja bede gnal do wa-wy zeby cie oblukac
Katya
27.10.2012 r. 10:54:24
do brazylii... rozszyfrowali mnie buuuu. a ja mam taka mysl. telekonferencja video. na google plus. wszyscy, ktorzy wypowiadaja sie tu o autentycznosci. video, nawet na pol minutki. zbieram chetnych. dzisiaj wieczorem. no i co?? cisza???
Gepard
27.10.2012 r. 10:58:41
ja ja ale jaja daj nr fona
AGATA
27.10.2012 r. 11:00:04
jesli o mnie chodzi to tak naprawde nie jestem az tak ciekawa
Twojej osoby, nie mam zmiaru nic sprawdzac, bo kimkolwiek jestes mozesz pisac co chcesz
Katya
27.10.2012 r. 11:01:34
na wzmianke o video nagle wszyscy milkna... oj, bo pomysle, ze jestescie nieprawdziwi.... albo ze wszyscy wyjechaliscie do brazylii. no, to co z video, prawdziwe dziewczynki i panowie?
Katya
27.10.2012 r. 11:02:50
agatka to fake. haha ha. agatka sciemnia. agatka ma wasy i brode haha, no i co, kto tu jest nieprawdziwy agatko z brazylii?
Gepard
27.10.2012 r. 11:05:27
ide wykompac sie gajer z szafy wycignac krawat a mozezsz tydzien poczekc jak gosia koszule mi przywiezie .
Katya
27.10.2012 r. 11:06:58
ale cisza... hahaha nie moge. geba sie im nie zamykala, nie twoje zdjecia, do brazylii wyjechala, ty nie nowa tutaj, hah i nagle panienki zamilkly ha ha
AGATA
27.10.2012 r. 11:10:39
wszyscy zaniemówili z wrażenia
AGATA
27.10.2012 r. 11:14:42
dokładnie
Katya
27.10.2012 r. 11:22:28
poczytajcie ani jednego slowa o video. ciekawe, ciekawe.... wszystkie macie brody i zarosniete piersi? agata i kropek a kropek to fake. ha ha fakefakefake
Katya
27.10.2012 r. 11:35:42
silent of the lambs... wszystkie jestescie wirtualne. tchorzliwe owce ha ha
Gepard
27.10.2012 r. 11:43:27
tchurzem nazwasz daj mi jakis nr..
Katya
27.10.2012 r. 11:44:51
nie ciebie. wszystkich tych, co zarzucili mi nieprawdziwosc a na wzmianke o video nagle zamilkli.
Gepard
27.10.2012 r. 11:50:12
to daj to wideo nie gadasz ...&feature=relmfu
Gepard
27.10.2012 r. 20:51:38
o kasie chodzi &feature=relmfu
Gepard
27.10.2012 r. 21:33:13
a zmiescisz glowe w monitorze nie chce Nochala tylko oblukc
Gepard
27.10.2012 r. 23:05:38
tak oszukala mnie mialo vidjo...ja swiniaka z tej okazji ubil niedziene ubranie wyciagnol z szafy nawet sie wykompal..po dezodorad pagul..atu ch.uj
Gepard
27.10.2012 r. 23:15:40
penolepa moze pokaz sie razem sie posmiejemy
Katya
27.10.2012 r. 23:20:22
eeeeee tam. czytam sobie. szczegolnie ty jestes interesujaca. czytam twoje posty. i ulozylam Liste Zasad Nienaruszalnych wedlug Penelopy
1. nie dziel sie muzyka, ktora ci sie podoba
2.nie wstawiaj fotografii bo sa nieprawdziwe
3. jesli prawdziwe to gorzej jeszcze bo jestes exhibicjonista
4. nie pisz co myslisz
5. nie odzywaj sie w ogole, chyba ze przytakniesz penelopie
Czyli wstaw awatara, ukryj imie, nie mow skad jestes i milcz, jak mowisz do penelopy. Masz potworne kompleksy, kobieto. Wieksze niz dlugosc mojego ciala haha
Gepard
27.10.2012 r. 23:23:58
ty swoje kwiczenie nazywasz smiechem.. .lepiej ja z ciebie..dla dobra ludzkosci. ..nie chce ale musze
Katya
27.10.2012 r. 23:31:00
napisalam dzisiaj do geparda. telekonferencja na google+ bo tam mozna w wiele osob. wszyscy, ktorzy maja watpliwosci co do tozsamosci innych. i nie rozmawiac, bo nie chce i to by bylo nie fair. Przedstawic sie nikiem albo imieniem pokazac twarz i tyle. Ja nie chce rozmawiac z ludzmi takimi jak ty. Jestes bezinteresownie zlosliwa, chamska wrecz. Moje posty sa tylko odpowiedzia na atak i bezpodstawne zarzuty. Wolalabym porozmawiac z pijakiem w rynsztoku niz z toba. Zreszta? co ty udowodnisz? ze bujasz sie na hustawce jak na zdjeciu? to moze byc twoja kolezanka, taka bez brody. nie pomyslalas o tym?
Katya
27.10.2012 r. 23:34:37
albo. wybierzcie sobie jedna osobe... zaufania randkowego. ona bedzie rozmawiac chwile z kazdym po kolei i poswiadczy autentycznosc osoby, lub nie. co wy na to?
Katya
27.10.2012 r. 23:38:49
no niektorzy sa tu dlugo jedna wybrabna osoba, ktorej wszyscy ufaja polaczy sie na video z kazdym po kolei. i ona potwierdzi czy ta osoba jest tym za kogo sie podaje, czy nie. tylko klopot z takimi jak penelopa. ani imienia ani fotki. moze postawic swoja ciocie albo mlodsza siostre
Katya
27.10.2012 r. 23:39:49
no niektorzy sa tu dlugo jedna wybrabna osoba, ktorej wszyscy ufaja polaczy sie na video z kazdym po kolei. i ona potwierdzi czy ta osoba jest tym za kogo sie podaje, czy nie. tylko klopot z takimi jak penelopa. ani imienia ani fotki. moze postawic swoja ciocie albo mlodsza siostre
Katya
27.10.2012 r. 23:40:31
penelopko, z kim na wizje? z pania z hustawki? pokaz nam tu teraz swoje zdjecie
dobra bede twoim gwarantem dawaj nr gg....tylko niemow ze kamerka nie dziala.
Katya uroda to rzecz wzgledna
Kropek wpadł w zachwyt sadzac z komentarzy
pod fotkami, czy Twoimi nie wiem
nie wydaje mi sie, ze jestes nową osobą
na tym forum
aaa i uwazaj bo taka agresja, złośliwość itp.
zle wpływają na urode
miłego dnia
ja tez wiem o kim mówisz
pijemy
no to
do brazylii... rozszyfrowali mnie buuuu. a ja mam taka mysl. telekonferencja video. na google plus. wszyscy, ktorzy wypowiadaja sie tu o autentycznosci. video, nawet na pol minutki. zbieram chetnych. dzisiaj wieczorem. no i co?? cisza???
ja ja ale jaja
daj nr fona
jesli o mnie chodzi to tak naprawde nie jestem az tak ciekawa
Twojej osoby, nie mam zmiaru nic sprawdzac, bo kimkolwiek jestes mozesz pisac co chcesz
na wzmianke o video nagle wszyscy milkna... oj, bo pomysle, ze jestescie nieprawdziwi.... albo ze wszyscy wyjechaliscie do brazylii. no, to co z video, prawdziwe dziewczynki i panowie?
agatka to fake. haha ha. agatka sciemnia. agatka ma wasy i brode haha, no i co, kto tu jest nieprawdziwy agatko z brazylii?
ide wykompac sie gajer z szafy wycignac krawat a mozezsz tydzien poczekc jak gosia koszule mi przywiezie
.
ale cisza... hahaha nie moge. geba sie im nie zamykala, nie twoje zdjecia, do brazylii wyjechala, ty nie nowa tutaj, hah i nagle panienki zamilkly ha ha
wszyscy zaniemówili z wrażenia
dokładnie
poczytajcie ani jednego slowa o video. ciekawe, ciekawe.... wszystkie macie brody i zarosniete piersi? agata i kropek a kropek to fake. ha ha fakefakefake
silent of the lambs... wszystkie jestescie wirtualne. tchorzliwe owce ha ha
tchurzem nazwasz daj mi jakis nr..
nie ciebie. wszystkich tych, co zarzucili mi nieprawdziwosc a na wzmianke o video nagle zamilkli.
to daj to wideo nie gadasz ...&feature=relmfu
o kasie chodzi
&feature=relmfu
tak oszukala mnie mialo vidjo...ja swiniaka z tej okazji ubil
niedziene ubranie wyciagnol z szafy nawet sie wykompal..po dezodorad pagul..atu ch.uj
penolepa moze pokaz sie razem sie posmiejemy
eeeeee tam. czytam sobie. szczegolnie ty jestes interesujaca. czytam twoje posty. i ulozylam Liste Zasad Nienaruszalnych wedlug Penelopy
1. nie dziel sie muzyka, ktora ci sie podoba
2.nie wstawiaj fotografii bo sa nieprawdziwe
3. jesli prawdziwe to gorzej jeszcze bo jestes exhibicjonista
4. nie pisz co myslisz
5. nie odzywaj sie w ogole, chyba ze przytakniesz penelopie
Czyli wstaw awatara, ukryj imie, nie mow skad jestes i milcz, jak mowisz do penelopy. Masz potworne kompleksy, kobieto. Wieksze niz dlugosc mojego ciala haha
ty swoje kwiczenie nazywasz smiechem..
.lepiej ja z ciebie..dla dobra ludzkosci.
..nie chce ale musze
napisalam dzisiaj do geparda. telekonferencja na google+ bo tam mozna w wiele osob. wszyscy, ktorzy maja watpliwosci co do tozsamosci innych. i nie rozmawiac, bo nie chce i to by bylo nie fair. Przedstawic sie nikiem albo imieniem pokazac twarz i tyle. Ja nie chce rozmawiac z ludzmi takimi jak ty. Jestes bezinteresownie zlosliwa, chamska wrecz. Moje posty sa tylko odpowiedzia na atak i bezpodstawne zarzuty. Wolalabym porozmawiac z pijakiem w rynsztoku niz z toba. Zreszta? co ty udowodnisz? ze bujasz sie na hustawce jak na zdjeciu? to moze byc twoja kolezanka, taka bez brody. nie pomyslalas o tym?
albo. wybierzcie sobie jedna osobe... zaufania randkowego. ona bedzie rozmawiac chwile z kazdym po kolei i poswiadczy autentycznosc osoby, lub nie. co wy na to?
penelopko, z kim na wizje? z pania z hustawki? pokaz nam tu teraz swoje zdjecie