w koeln, tibi? kradniesz tam auta? to faktycznie, mozesz miec jaguara
Katya
25.10.2012 r. 21:10:09
lesiu, kto jak kto, aly ty na temat urody???? kazde lustro peknie, jesli w nie spojrzysz. zlituj sie paskudo
Katya
25.10.2012 r. 21:12:06
super sie bawie. taki rodzaj masochizmu, jeszcze nigdy tyle chamstwa w jednym miejscu, nawet wirtualnym nie spotkalam haha.
rzecz jasna nie wszyscy.milo cie poznac teresa
Katya
25.10.2012 r. 21:14:19
aj, tu sa fajni ludzie ktos mi napisal :lesia tato na probe zrobil i zapomnial zabic\" ja mysle, ze nie zapomnial tylko sam padl martwy, jak ujrzal swoje dzielo haha
Katya
25.10.2012 r. 21:16:16
lesiu, przyslij mi swoje zdjecie w miniowce i tych slicznych majteczkach w groszki, tych rozowych, od mamusi
Katya
25.10.2012 r. 21:18:01
lesiu, nieeeeeeeeeeeeee
a fotka?
Gepard
25.10.2012 r. 21:21:03
e dobra ty nie jestes kaska rosijanka mysle ze sciemniasz....i kuzwa wystarczy byle na weselu brata w tamym miesiacu .i ma zone ze wschodu to....luziniej....
Katya
25.10.2012 r. 21:24:49
widzisz gepard, ilu ludzi tyle charakterow. a czy sciemniam? tego dowie sie jeden ktorego wybiore. a reszta, wiesz, mam to gdzies. a tak powaznie, gepaed, ja nigdy nie atakuje ani nie obrazam nikogo pierwsza. a tu? co? mam plakac? jestem twarda, zycie mnie tego nauczylo. myslisz, ze takie prymitywy tylku u was? w rosji toczka w toczke
Katya
25.10.2012 r. 21:26:07
aaaaaaaa. witam sojusznika. milo poznac. uwazaj, bo i tobie sie oberwie
Katya
25.10.2012 r. 21:28:40
no juz dwoch ze mna. strzezcie sie, tym bardziej, ze odkad rozszyfrowalam lesia i jego rozowe majteczki, jest was mniej. ha!
Gepard
25.10.2012 r. 21:29:09
moze bys sie pokazal.cwaniaczku moja dziewczyna jest dzis tu zemna....choc..2100km.odemnie. temu deblu bez twarzy lubie tu macic..
Katya
25.10.2012 r. 21:30:59
GEPARD, A TO DO KOGO BYLO? TEN DEBIL BEZ TWARZY?
Gepard
25.10.2012 r. 21:31:22
kasuje bez twarzowcow ..
Katya
25.10.2012 r. 21:32:14
ELIOT, TY MYSLISZ, ZE W ROSJI WSZYSCY POPIERAJA PUYTINA, TAK? A WSZYSCY NIEMCY TO FASZYSCI?
Gepard
25.10.2012 r. 21:33:16
do tych co pisza za winkla swoje madrosci...
antek
25.10.2012 r. 21:33:41
Lesiu a może ci faceci z klasą wiedzę co dobre
Gepard
25.10.2012 r. 21:37:53
jak na 19 lat dobrze pieszesz po polsku....juz nawet nauczasz
Katya
25.10.2012 r. 21:44:37
jak powiedzialam znam perfekcyjnie 4 jezyki. moze wydac ci sie to dziwne, ale niektorzy tak maja. jestem w polsce juz dwa lata, a znalam polski zanim tu przyjechalam. czy odpowiedz cie satysfakcjonuje? a co do nauczania, nieee to wy mnie nauczacie, co mam robic,gdzie sie udac i uswiadamiacie mi kim jestem
Katya
25.10.2012 r. 21:45:44
gdybym byla polka, robilabym bledy ortograficzne. po tym forum widze, ze wiekszosc polakow tak ma.... przynajmniej tu
Katya
25.10.2012 r. 21:49:23
no nieeeee kaznodzieja w takim miejscu.... i to dlugonogi. a mowia, ze cuda sie juz nie zdarzaja
santagirl
25.10.2012 r. 21:49:42
tak ona ma 19 lat a ja 60 pisownia czysta polska i dalej bedziecie sie podniecac?ja jestem corka araba i murzynki mieszkam w meksyku dom mam w miami i bentleya z murzynem a sesja tej star robiona jest w jednym miejscu i w tych samych ciuchach wiec chyba nie bedzie nastepna diva
Katya
25.10.2012 r. 21:51:37
co, santagirl, ukradlam ci audiencje? a twoja sesja? chetnie popatrze
Katya
25.10.2012 r. 21:52:58
aniu dlugonoga, a ty tutaj odprawiasz msze?
Katya
25.10.2012 r. 21:55:04
tibi, a to wideo, to wzgledem czego?
santagirl
25.10.2012 r. 21:55:55
audiencje?u kogo?s twoich wypocin wynika ze faceci byli na kolanach a ty ich odrzucilas takie teksty byly dobre na czatach kilka lat temu nie dzisiaj
Katya
25.10.2012 r. 21:56:17
twoj problem nie polega na tym czasem, ze tez bys chciala miec, a nie mozesz sie ich dorobic?
Katya
25.10.2012 r. 21:57:25
to ty juz kilka lat tutaj, santagirl? i co? nikt cie nie chcial, ajajaj, biednienka
to musiala byc bacia lesia 1979?
tez tak umiem
ههههههه بصراحه البنت حلوه ونزي عندور يابا خخخخ
w koeln, tibi? kradniesz tam auta? to faktycznie, mozesz miec jaguara
lesiu, kto jak kto, aly ty na temat urody???? kazde lustro peknie, jesli w nie spojrzysz. zlituj sie paskudo
super sie bawie. taki rodzaj masochizmu, jeszcze nigdy tyle chamstwa w jednym miejscu, nawet wirtualnym nie spotkalam haha.
rzecz jasna nie wszyscy.milo cie poznac teresa
aj, tu sa fajni ludzie ktos mi napisal :lesia tato na probe zrobil i zapomnial zabic\" ja mysle, ze nie zapomnial tylko sam padl martwy, jak ujrzal swoje dzielo haha
lesiu, przyslij mi swoje zdjecie w miniowce i tych slicznych majteczkach w groszki, tych rozowych, od mamusi
lesiu, nieeeeeeeeeeeeee
a fotka?
e dobra ty nie jestes kaska rosijanka
mysle ze sciemniasz....i kuzwa wystarczy byle na weselu brata w tamym miesiacu .i ma zone ze wschodu to....luziniej....
widzisz gepard, ilu ludzi tyle charakterow. a czy sciemniam? tego dowie sie jeden ktorego wybiore. a reszta, wiesz, mam to gdzies. a tak powaznie, gepaed, ja nigdy nie atakuje ani nie obrazam nikogo pierwsza. a tu? co? mam plakac? jestem twarda, zycie mnie tego nauczylo. myslisz, ze takie prymitywy tylku u was? w rosji toczka w toczke
aaaaaaaa. witam sojusznika. milo poznac. uwazaj, bo i tobie sie oberwie
no juz dwoch ze mna. strzezcie sie, tym bardziej, ze odkad rozszyfrowalam lesia i jego rozowe majteczki, jest was mniej. ha!
moze bys sie pokazal.cwaniaczku moja dziewczyna jest dzis tu zemna....choc..2100km.odemnie.
temu deblu bez twarzy lubie tu macic..
GEPARD, A TO DO KOGO BYLO? TEN DEBIL BEZ TWARZY?
kasuje bez twarzowcow ..
ELIOT, TY MYSLISZ, ZE W ROSJI WSZYSCY POPIERAJA PUYTINA, TAK? A WSZYSCY NIEMCY TO FASZYSCI?
do tych co pisza za winkla swoje madrosci...
jak na 19 lat dobrze pieszesz po polsku....juz nawet nauczasz
jak powiedzialam znam perfekcyjnie 4 jezyki. moze wydac ci sie to dziwne, ale niektorzy tak maja. jestem w polsce juz dwa lata, a znalam polski zanim tu przyjechalam. czy odpowiedz cie satysfakcjonuje? a co do nauczania, nieee to wy mnie nauczacie, co mam robic,gdzie sie udac i uswiadamiacie mi kim jestem
gdybym byla polka, robilabym bledy ortograficzne. po tym forum widze, ze wiekszosc polakow tak ma.... przynajmniej tu
no nieeeee kaznodzieja w takim miejscu.... i to dlugonogi. a mowia, ze cuda sie juz nie zdarzaja
tak ona ma 19 lat a ja 60
pisownia czysta polska i dalej bedziecie sie podniecac?ja jestem corka araba i murzynki mieszkam w meksyku dom mam w miami i bentleya z murzynem a sesja tej star robiona jest w jednym miejscu i w tych samych ciuchach wiec chyba nie bedzie nastepna diva
co, santagirl, ukradlam ci audiencje? a twoja sesja? chetnie popatrze
aniu dlugonoga, a ty tutaj odprawiasz msze?
tibi, a to wideo, to wzgledem czego?
audiencje?u kogo?s twoich wypocin wynika ze faceci byli na kolanach a ty ich odrzucilas takie teksty byly dobre na czatach kilka lat temu nie dzisiaj
twoj problem nie polega na tym czasem, ze tez bys chciala miec, a nie mozesz sie ich dorobic?
to ty juz kilka lat tutaj, santagirl? i co? nikt cie nie chcial, ajajaj, biednienka