polowa z nas juz szkoly nie pamieta. .a polski .tyle zachodu staconych lat tobie widze pomaga mi tyle potrzebny co swinia ziutka z bachmatowi....zycie ty sidzisz unas ja u mongolow mysisz ze po 14 latch mam latwiej...nie sadz czemu wywalilm ten post .nie zebyc : :cie zgnoic .
Katya
25.10.2012 r. 21:59:10
nie po to zwialam z rosji, zeby sie wiazac z jakims igorem. Tak w sumie, poza tym miejscem oczywiscie, to wy, [polacy jestescie fajniejsi. tylko sie niepodniecajcie. niektorzy z was
Katya
25.10.2012 r. 22:00:39
gepard, nie chcialam cie obrazic. naprawde, po prostu tu musze sie bronic, wiec taki bojowy mam nastroj. ale jesli cie urazilam, przepraszam. serio
santagirl
25.10.2012 r. 22:01:34
sluchaj pusta gwiazdeczko mk uroda mozesz mi stopy myc wiec spojrz na siebie oczywiscie jesli to ty i uswiadom sobie ze nie jestes w tej lidze co ja
Katya
25.10.2012 r. 22:01:59
ania, serio? ty masz racje. tylko zycie bywa tak okrutne,ze nie mozesz sobie czasem tego wyobrazic. nie mozna wszystkich i wszystkiego wrzucac do jednego worka
Katya
25.10.2012 r. 22:03:16
santagirl, ty naprawde nie masz odrobiny samokrytki? wybacz, ale ty jestes paskudna raczej. jak nadiezhda krupska, zona lenina. ten sam typ urody
Katya
25.10.2012 r. 22:04:55
tibi, wy polacy, jestescie zbyt krytyczni co do siebie i swojego kraju. nie wiesz, co to, jak nazywasz syf
Katya
25.10.2012 r. 22:06:32
buuu nie lubie rosyjskich piosenek. slucham metalu i klasycznego rocka
Gepard
25.10.2012 r. 22:13:23
mnie ie obrazisz przez kompa. ..tylko chcialem wiedziec.....cos. .wiedzalem ze pekniesz...i .dasz znac..
Gepard
25.10.2012 r. 22:35:54
o i to mnie ciekawi... liga... . dobre spoko....ale chce wiedziec...o czym w dziewczyny marzycie. .nie mowcie ze..tylko.o pieniadach..macie jakies marzenia ...rodzina itd...
gipsy
25.10.2012 r. 23:36:36
hej cwaniaczki z bozej laski umknela wam jedna sprawa a mainowicie najpiekniejsza w rosji i polsce katya miala foto w blond wlosach a na tej focie bylo logo strony wiec jak juz wdajecie sie w konwersacje z fikcyjnymi panienkami zwracajcie uwage na szczegoly i przekopie caly net a znajde gwiazde i mit prysnie boicie sie ruskiego netu jak diabel swieconej wody a jest bardziej czysty od polskiego
Nick
26.10.2012 r. 00:06:00
A gdzie tak Katya się po polsku nauczyła mówić?? W rosyjskim sierocińcu 4 języków uczą??? no być może gdzie indziej, ale jak dla mnie to raczej konto fikcyjne.
gipsy
26.10.2012 r. 00:22:21
ludzie opanujcie sie wiecie czym to grozi ona ma uklady z adminem zamyka konta banuje napewno shackuje mi komputer spali dysk dokona ataku dos i zesle na syberie a tak nawiasem admin nie daj sie wciagac w takie gierki bo stracisz u ludzi szacunek gdy beda sobie gebe toba wycierac i straszyc to fake girl a pisze jakis cwaniaczek
Katya
27.10.2012 r. 03:25:49
aaaach jak ja sie ciesze kiedy was mdli. zazdrosne suczki. raz, bo mnie sie udalo, dwa, bo uroda nie dostajecie mi do piet. kopcie sobie w calym internecie, nic z tego. Jestem nie tylko ładna ale i PRAWDZIWA. A wy, dziewczynki?
Katya
27.10.2012 r. 03:27:07
gdybys znala jezyki, to wiedzialabys, ze to nie logo strony, tylko konkurs na stronie. ocena fotek, zalosne nieuki
Katya
27.10.2012 r. 03:34:03
NICUS, JEZYKOW, TAK JAK I INNYCH RZECZY UCZYSZ SIE SAM. CIEBIE UCZYLI CHYBA JAKIEGOS JEZYKA I CO? NUUUUUL
Katya
27.10.2012 r. 03:37:09
I JAK TO MILUUUUTKO. JAK URODY I ROZUMKU CIUT CIUT BRAKUJE, ZAWSZE MOZNA SIE POCIESZYC, ZE TO NIEPRAWDZIWA DZIEWCZYNA. OJ, BLONDYNKI, A FE!
kasia
27.10.2012 r. 09:00:24
Niestety życie nikogo nie oszczędza , a czas przestaje grać na naszą korzyść , tylko zeby to zrozumieć , trzeba mieć charakter .... odpowiedni Młodość nie wiecznośc !
jejku urody...o co wy walczycie .pomyslcie czemu ten z gory stworzyl tylu przecietnych ludzi. .bo sa najlepsi. ..
Gepard
27.10.2012 r. 09:52:55
a kaska to cyganka..i cygani.
Katya
27.10.2012 r. 10:03:07
AJAJ, KIJEK W MROWISKO, PENELOPCIU, TAK TRUDNO CI POJAC ZE OSOBA, KTORA WRZUCILA TE PIOSENKI NA YOUTEBE, TO JA?CO DO STYLU, W KTORYM TU PISZE-JAK WEJDZIESZ MIEDZY WRONY... . POCZYTAJ SOBIE FESTIWAL CHAMSTWA W TYM BLOGU. Z PRYMITYWEM O FILOZOFII MAM ROZMAWIAC? ULZYLOBY WAM, GDYBYM MOJE KONTO BYLO FAKIEM. ALE NIE JEST. NAJSMIESZNIEJSZE, ZE NIEPRAWDZIWOSC ZARZUCAJA OSOBY, KTORE SAME SKRYWAJA SIE ZA OBRAZKIEM Z FILMU ALBO JAKAS JEDNA FOTKA O TAK KIEPSKIEJ JAKOSCIM ZE NIC NIE WIDAC.JA WRZUCILAM FOTKI HD. LEPSZE GORSZE ALE AUTENTYCZNE. CO WIECEJ, BEDE DORZUCAC KOLEJNE/ TYM RAZEM NIE SAMA, ALE Z MOIM CHLOPAKIEM.POKAZ SIE PENELOPCIU I UDOWODNIJ, ZE TO TY. CIEKAWE, JAK? A SKAD WIESZ, ZE INNE ZDJECIA SA AUTENTYCZNE? TEZ NIE WIESZ. CZEPILYSCIE SIE MNIE, BO JA JESTEM TU 2 DNI I ZNALAZLAM KOGOS, O KIM NAWET NIE MARZYLAM. WY JESTESCIE TU OD LAT, NIEKTORE.
Katya
27.10.2012 r. 10:04:06
BYLYSCIE SAME I TAK ZGNIJECIE SAME. KTO POLECI N A KADR Z FILMU...
Katya
27.10.2012 r. 10:05:14
DZIEKI MALINKA. KOCHAM CIE. TAK WIRTUALNIE, RZECZ JASNA
Katya
27.10.2012 r. 10:11:12
JUZ SIE CIESZE NA KOMENTARZE NA FOTKI Z MOIM FACETEM. PODPOWIEM-PHOTOSHOP, ALE ON PASKUDNY, TO ESZYSTKO FAKE.WASZA ZAZDROSC I NIENAWISC DODAJE MI SIL, DLUGO TU JESZCZE BEDE.AAAA, ZAPOMNIALAM, TO INTERRESUJACE, KTOS MI ZARZUCIL, ZE UPRAWIAM CYBERSEX Z A\\DMINISTRATOREM. NA BOGA, ADMIN!!! ROZSZYFROWANO NAS
Gepard
27.10.2012 r. 10:13:18
wiecie najsmiejsze jest to ze zrecie sie onic nie jestescie piekne bo sa zawsze inne pieknijsze
Katya
27.10.2012 r. 10:18:59
WIESZ, GEPARD, JA CIE NAWET LUBIE. ALE JA NIE ZRE SIE O TY,ZE JESTEM PIEKNA.TO BARDZO INDYWIDUALNA SPRAWA. STARAM SIE WYDOBYC Z SIEBIE, CO SIE DA. JA ODPOWIADAM AGRESJA NA AGRESJE, CHAMSTWEM NA CHAMSTWO.POWIEDZ SAM, CZY TO JEST W PORZADKU ZE BRAK AUTENTYCZNOSCI ZARZUCA SIE PANIENKA KTORA CHOWA SIE ZA JAKIMIS FOTKAMI Z FILMU?I CZEMU MNIE? TO SAMO MOZNA DO WSZYSTKICH TUTAJ.
Gepard
27.10.2012 r. 10:20:14
kaska ty nam to mowisz czy sobie w mawiasz ja w zadne ci slowo nie wierze
Katya
27.10.2012 r. 10:25:59
I TO MNIE KRECI HAHA. WIESZ CO? HAHA MIALAM WIZJE. SIEDZA SOBIE WSTRETNE ROZCZOCHRANE BABONY, W BARCHANOWYCH MAJTKACH, LUSTRA PEKAJA NA ICH WIDOK I GRZEBIA PO INTERNECIE, ZEBY ZNALEZC MOJE RZEKOMO NIEPRAWDZIWE FOTKI, A TU KLAPA. NIGDZIE ICH NIE MA. BYLY NA JESZCZE JEDNEJ, PODOBNEJ STRONIE, ALE JUZ ICH TAM NIE MA.WIEC SZLAG JE TRAFIA, A MNIE SERCE ROSNIE. JESTEM CHYBA WIEDZMA
polowa z nas juz szkoly nie pamieta.
.a polski .tyle zachodu staconych lat tobie widze pomaga mi tyle potrzebny co swinia ziutka z bachmatowi....zycie ty sidzisz unas ja u mongolow mysisz ze po 14 latch mam latwiej...nie sadz czemu wywalilm ten post .nie zebyc : :cie zgnoic
.
nie po to zwialam z rosji, zeby sie wiazac z jakims igorem. Tak w sumie, poza tym miejscem oczywiscie, to wy, [polacy jestescie fajniejsi. tylko sie niepodniecajcie. niektorzy z was
gepard, nie chcialam cie obrazic. naprawde, po prostu tu musze sie bronic, wiec taki bojowy mam nastroj. ale jesli cie urazilam, przepraszam. serio
sluchaj pusta gwiazdeczko mk uroda mozesz mi stopy myc wiec spojrz na siebie oczywiscie jesli to ty i uswiadom sobie ze nie jestes w tej lidze co ja
ania, serio? ty masz racje. tylko zycie bywa tak okrutne,ze nie mozesz sobie czasem tego wyobrazic. nie mozna wszystkich i wszystkiego wrzucac do jednego worka
santagirl, ty naprawde nie masz odrobiny samokrytki? wybacz, ale ty jestes paskudna raczej. jak nadiezhda krupska, zona lenina. ten sam typ urody
tibi, wy polacy, jestescie zbyt krytyczni co do siebie i swojego kraju. nie wiesz, co to, jak nazywasz syf
buuu nie lubie rosyjskich piosenek. slucham metalu i klasycznego rocka
mnie ie obrazisz przez kompa.
..tylko chcialem wiedziec.....cos.
.wiedzalem ze pekniesz...i .dasz znac..
o i to mnie ciekawi... liga...
. dobre spoko....ale chce wiedziec...o czym w dziewczyny marzycie.
.nie mowcie ze..tylko.o pieniadach..macie jakies marzenia ...rodzina
itd...
hej cwaniaczki z bozej laski umknela wam jedna sprawa a mainowicie najpiekniejsza w rosji i polsce katya miala foto w blond wlosach a na tej focie bylo logo strony wiec jak juz wdajecie sie w konwersacje z fikcyjnymi panienkami zwracajcie uwage na szczegoly i przekopie caly net a znajde gwiazde
i mit prysnie boicie sie ruskiego netu jak diabel swieconej wody a jest bardziej czysty od polskiego
A gdzie tak Katya się po polsku nauczyła mówić?? W rosyjskim sierocińcu 4 języków uczą??? no być może gdzie indziej, ale jak dla mnie to raczej konto fikcyjne.
ludzie opanujcie sie wiecie czym to grozi
ona ma uklady z adminem zamyka konta banuje napewno shackuje mi komputer spali dysk dokona ataku dos i zesle na syberie a tak nawiasem admin nie daj sie wciagac w takie gierki bo stracisz u ludzi szacunek gdy beda sobie gebe toba wycierac i straszyc to fake girl a pisze jakis cwaniaczek
aaaach jak ja sie ciesze kiedy was mdli. zazdrosne suczki. raz, bo mnie sie udalo, dwa, bo uroda nie dostajecie mi do piet. kopcie sobie w calym internecie, nic z tego. Jestem nie tylko ładna ale i PRAWDZIWA. A wy, dziewczynki?
gdybys znala jezyki, to wiedzialabys, ze to nie logo strony, tylko konkurs na stronie. ocena fotek, zalosne nieuki
NICUS, JEZYKOW, TAK JAK I INNYCH RZECZY UCZYSZ SIE SAM. CIEBIE UCZYLI CHYBA JAKIEGOS JEZYKA I CO? NUUUUUL
I JAK TO MILUUUUTKO. JAK URODY I ROZUMKU CIUT CIUT BRAKUJE, ZAWSZE MOZNA SIE POCIESZYC, ZE TO NIEPRAWDZIWA DZIEWCZYNA. OJ, BLONDYNKI, A FE!
Niestety życie nikogo nie oszczędza , a czas przestaje grać na naszą korzyść , tylko zeby to zrozumieć , trzeba mieć charakter .... odpowiedni
Młodość nie wiecznośc !
">
jejku urody...o co wy walczycie
.pomyslcie czemu ten z gory stworzyl tylu przecietnych ludzi.
.bo sa najlepsi.
..
a kaska to cyganka..i cygani.
AJAJ, KIJEK W MROWISKO, PENELOPCIU, TAK TRUDNO CI POJAC ZE OSOBA, KTORA WRZUCILA TE PIOSENKI NA YOUTEBE, TO JA?CO DO STYLU, W KTORYM TU PISZE-JAK WEJDZIESZ MIEDZY WRONY... . POCZYTAJ SOBIE FESTIWAL CHAMSTWA W TYM BLOGU. Z PRYMITYWEM O FILOZOFII MAM ROZMAWIAC? ULZYLOBY WAM, GDYBYM MOJE KONTO BYLO FAKIEM. ALE NIE JEST. NAJSMIESZNIEJSZE, ZE NIEPRAWDZIWOSC ZARZUCAJA OSOBY, KTORE SAME SKRYWAJA SIE ZA OBRAZKIEM Z FILMU ALBO JAKAS JEDNA FOTKA O TAK KIEPSKIEJ JAKOSCIM ZE NIC NIE WIDAC.JA WRZUCILAM FOTKI HD. LEPSZE GORSZE ALE AUTENTYCZNE. CO WIECEJ, BEDE DORZUCAC KOLEJNE/ TYM RAZEM NIE SAMA, ALE Z MOIM CHLOPAKIEM.POKAZ SIE PENELOPCIU I UDOWODNIJ, ZE TO TY. CIEKAWE, JAK? A SKAD WIESZ, ZE INNE ZDJECIA SA AUTENTYCZNE? TEZ NIE WIESZ. CZEPILYSCIE SIE MNIE, BO JA JESTEM TU 2 DNI I ZNALAZLAM KOGOS, O KIM NAWET NIE MARZYLAM. WY JESTESCIE TU OD LAT, NIEKTORE.
BYLYSCIE SAME I TAK ZGNIJECIE SAME. KTO POLECI N A KADR Z FILMU...
DZIEKI MALINKA. KOCHAM CIE. TAK WIRTUALNIE, RZECZ JASNA
JUZ SIE CIESZE NA KOMENTARZE NA FOTKI Z MOIM FACETEM. PODPOWIEM-PHOTOSHOP, ALE ON PASKUDNY, TO ESZYSTKO FAKE.WASZA ZAZDROSC I NIENAWISC DODAJE MI SIL, DLUGO TU JESZCZE BEDE.AAAA, ZAPOMNIALAM, TO INTERRESUJACE, KTOS MI ZARZUCIL, ZE UPRAWIAM CYBERSEX Z A\\DMINISTRATOREM. NA BOGA, ADMIN!!! ROZSZYFROWANO NAS
wiecie najsmiejsze jest to ze zrecie sie onic
nie jestescie piekne bo sa zawsze inne pieknijsze
WIESZ, GEPARD, JA CIE NAWET LUBIE. ALE JA NIE ZRE SIE O TY,ZE JESTEM PIEKNA.TO BARDZO INDYWIDUALNA SPRAWA. STARAM SIE WYDOBYC Z SIEBIE, CO SIE DA. JA ODPOWIADAM AGRESJA NA AGRESJE, CHAMSTWEM NA CHAMSTWO.POWIEDZ SAM, CZY TO JEST W PORZADKU ZE BRAK AUTENTYCZNOSCI ZARZUCA SIE PANIENKA KTORA CHOWA SIE ZA JAKIMIS FOTKAMI Z FILMU?I CZEMU MNIE? TO SAMO MOZNA DO WSZYSTKICH TUTAJ.
kaska ty nam to mowisz czy sobie w mawiasz ja w zadne ci slowo nie wierze
I TO MNIE KRECI HAHA. WIESZ CO? HAHA MIALAM WIZJE. SIEDZA SOBIE WSTRETNE ROZCZOCHRANE BABONY, W BARCHANOWYCH MAJTKACH, LUSTRA PEKAJA NA ICH WIDOK I GRZEBIA PO INTERNECIE, ZEBY ZNALEZC MOJE RZEKOMO NIEPRAWDZIWE FOTKI, A TU KLAPA. NIGDZIE ICH NIE MA. BYLY NA JESZCZE JEDNEJ, PODOBNEJ STRONIE, ALE JUZ ICH TAM NIE MA.WIEC SZLAG JE TRAFIA, A MNIE SERCE ROSNIE. JESTEM CHYBA WIEDZMA