pokaz sie, taka zwykla fotka, z mieszkania spaceru, zeby bylo widac twarz
Gepard
27.10.2012 r. 23:45:17
ja sie odrazu przyznaje sie ze jestem falszywy i po trochu gej...
Katya
27.10.2012 r. 23:46:11
&feature=youtu.be
Katya
27.10.2012 r. 23:46:39
penelopa, czekam na twoje zdjecie
poszlas po sasiadke?
Katya
27.10.2012 r. 23:50:30
penelopa to 50 lat czekala na Odyseusza, wiesz... Tak ze bierz geparda, poki cie chce, bo umrzesz niepokalana
Katya
27.10.2012 r. 23:52:30
moze to i racja. moj chlopak ma psa, moglby pasc na widok penelopy. a tak wlasciwie, to czemu to ja mialabym cos udowadniac? przeciez slyszalam, ze mam romans z administratorem, to on chyba mnie zna?Admin! poswiadczaj tu
Gepard
27.10.2012 r. 23:52:58
&feature=channel&list=UL
Katya
27.10.2012 r. 23:54:09
ja napisalam ze WSZYSCY ktorzy maja co do siebie watpliwosci pokaza sie wszystkim. tobie sie nie pokaze. ty masz wasy i wegorza. ja jestem w zwiazku i bede wierna
Katya
27.10.2012 r. 23:55:38
wiesz penelopciu to zdjecie aktualne a zdjecia z sesji w parku sa jeszcze z rosji, rok temu tam bylam. ale jesli nie jestes slepa, to zobaczysz,ze to jednak ja. No to co z tym foto? Golisz sie do zdjecia?
bella-mia
27.10.2012 r. 23:56:35
dobre dobre .... jak wstawiasz fotki w profilu to mogłbys(mogłabys) chociaż jednej i tej samej dziewczyny a nie dwóch różnych.
Gepard
28.10.2012 r. 00:01:18
kaska dajesz du.py ty naprawde sadzissz ze tu siedza durnijsi od ciebie...przeciesz..to wogle nie pasuje do siebie...
Wow. I wish I get this talent. And I wish I get that girlfriend...
bella-mia
28.10.2012 r. 00:10:27
jak by nie tłumaczyć to jest napisane \"wow, chciałbym mieć taki talent i taką dziewczynę\"
Gepard
28.10.2012 r. 00:11:20
Katya
28.10.2012 r. 00:12:57
no i co? nie pojmuje? moje konto na youtube ma juz sporo lat. i co?
bella-mia
28.10.2012 r. 00:17:57
no przez dwa lata sie troche nauczyłeś filmiki robić pogratulowac a z dziewczyna to już nie wiem
Gepard
28.10.2012 r. 00:19:28
nie blaznij sie to terz te fotki cyganiskie sa nie twoje..ile ty masz tozsamosci..ty wogle wiesz kim jestes...lubisz tu przedszkole robic..
bella-mia
28.10.2012 r. 00:25:04
poza tym przyjżec sie zdjeciom dziewczyn to jedna ma wystające kosci na czole a druga nie ....i dłonie jedna ma grube dłonie a inna smukłe....sa to dwie róznie kobiety na twoich fotkach.
bella-mia
28.10.2012 r. 00:29:00
no i nie zapomnij lekcji na poniedziałek odrobić
Gepard
28.10.2012 r. 00:50:11
dobra to moje fotki mam na drugie kaska..
Gepard
28.10.2012 r. 15:14:28
inna laseczka.. .ale to nie nasz problem..to jej problem...to ona musi siebie odnalesc.....co my mozemy jej pomoc
BETI
28.10.2012 r. 17:54:03
Witaj Gepciu pozdrawiam Rybka
requiemdlasnu
28.10.2012 r. 22:26:30
הנהג לא עונה לי
requiemdlasnu
28.10.2012 r. 22:33:51
e tam zabawa sie dopiero zaczyna
requiemdlasnu
29.10.2012 r. 01:11:15
penn co sie tak zloscisz
Kill Bill
29.10.2012 r. 09:15:58
sama nie wierzę, że to wszystko przeczytałam.
liczyłam na więcej sensacji i jakiś wątek kryminalny a to tylko opera mydlana z mglistym widokiem świetej inkwizycji w tle.
Gepard
29.10.2012 r. 09:16:53
penojepa..... je.bnij.ty sie jeszcze raz w glowe jak ja do niej cos pisalem zachwycajacego.. ....zeby pisac trzeba ..poznac...zeby poznc..trzeba uwierzyc. .zgadnij...dla czego nikt nic na mnie nie ma.. ..tylko...umiecie chowac sie za cudzym profilami.i macic..innym.w glowach...mysliie ze cwane jestescie. ..nie zalosne.. .
Gepard
29.10.2012 r. 09:38:24
ona walczyla.o to ze jestescie cieniasy..chciala zagrac po honorze...nie widzisz szczegolow...e odrazu mowilem ze to sciema.... a wystarczy tylko dajnr fona..gg. jest rozmoa vidio...i po co tu walczyc....kto nie jest soba...znika...w nastepny profil....ja juz nie mam tyle palcow ..ile takich..modelek....zliczylem..po co
pokaz sie, taka zwykla fotka, z mieszkania spaceru, zeby bylo widac twarz
&feature=youtu.be
penelopa, czekam na twoje zdjecie
poszlas po sasiadke?
penelopa to 50 lat czekala na Odyseusza, wiesz... Tak ze bierz geparda, poki cie chce, bo umrzesz niepokalana
moze to i racja. moj chlopak ma psa, moglby pasc na widok penelopy. a tak wlasciwie, to czemu to ja mialabym cos udowadniac? przeciez slyszalam, ze mam romans z administratorem, to on chyba mnie zna?Admin! poswiadczaj tu
&feature=channel&list=UL
ja napisalam ze WSZYSCY ktorzy maja co do siebie watpliwosci pokaza sie wszystkim. tobie sie nie pokaze. ty masz wasy i wegorza. ja jestem w zwiazku i bede wierna
wiesz penelopciu to zdjecie aktualne a zdjecia z sesji w parku sa jeszcze z rosji, rok temu tam bylam. ale jesli nie jestes slepa, to zobaczysz,ze to jednak ja. No to co z tym foto? Golisz sie do zdjecia?
dobre dobre .... jak wstawiasz fotki w profilu to mogłbys(mogłabys) chociaż jednej i tej samej dziewczyny a nie dwóch różnych.
fotka, penelopko, fotka
poza tym:
http://www.tvcli(...)009.html
to jest twój nick:
Author xoxoco1234a (2 years)
Wow. I wish I get this talent. And I wish I get that girlfriend...
jak by nie tłumaczyć to jest napisane \"wow, chciałbym mieć taki talent i taką dziewczynę\"
no i co? nie pojmuje? moje konto na youtube ma juz sporo lat. i co?
no przez dwa lata sie troche nauczyłeś filmiki robić pogratulowac a z dziewczyna to już nie wiem
poza tym przyjżec sie zdjeciom dziewczyn to jedna ma wystające kosci na czole a druga nie ....i dłonie jedna ma grube dłonie a inna smukłe....sa to dwie róznie kobiety na twoich fotkach.
no i nie zapomnij lekcji na poniedziałek odrobić
dobra to moje fotki mam na drugie kaska..
inna laseczka..
.ale to nie nasz problem..to jej problem...to ona musi siebie odnalesc.....co my mozemy jej pomoc
Witaj Gepciu
pozdrawiam Rybka
הנהג לא עונה לי
e tam zabawa sie dopiero zaczyna
penn co sie tak zloscisz
sama nie wierzę, że to wszystko przeczytałam.
liczyłam na więcej sensacji i jakiś wątek kryminalny a to tylko opera mydlana z mglistym widokiem świetej inkwizycji w tle.
penojepa..... je.bnij.ty sie jeszcze raz w glowe
jak ja do niej cos pisalem zachwycajacego..
....zeby pisac trzeba ..poznac...zeby poznc..trzeba uwierzyc.
.zgadnij...dla czego nikt nic na mnie nie ma..
..tylko...umiecie chowac sie za cudzym profilami.i macic..innym.w glowach...mysliie ze cwane jestescie.
..nie zalosne..
.
ona walczyla.o to ze jestescie cieniasy..chciala zagrac po honorze...nie widzisz szczegolow...e odrazu mowilem ze to sciema.... a wystarczy tylko dajnr fona..gg. jest rozmoa vidio...i po co tu walczyc....kto nie jest soba...znika...w nastepny profil....ja juz nie mam tyle palcow ..ile takich..modelek....zliczylem..po co