Powiem tak BEZ SŁODZIKU !!zazdrość dotyczy najczęściej pozycji społecznej , stanowisk, majątku i kasy .. ja zawsze zazdrościłam talentów to prawdziwy dar zdolności artystyczne malarskie , muzyczne .. literackie . kasa dziś jest jutro jej nie ma a te niezwykłe dary pozostają ..uczą wrażliwości, dostarczają radości, wytchnienia w tym pędzącym świcie , rozświetlają szare dni .. Brawa dla Ciebie ..
Damira
06.06.2014 r. 22:20:33
a cos o tygrysach ...może by tak
Damira
08.06.2014 r. 18:01:20
..jak zwykle jezdem pod wrażniem publikujesz cuś czy tylko dla własnej przyjemnośći tworzysz ?..
składać mie tu tera zamówienia rozkręcmy biznes .. ustalę jeszcze takse od wiersza nr konta podam i lecimy..
Damira
09.06.2014 r. 10:38:13
przykra sprawa może jednak aż tak źle nie będzie trzymam kciuki świat niestety kieruje się jedną zasadą .. trza mieć wtyczki żeby mieć kontakty w branży show biznesu jest to już podstawą..tam szczególnie widać wysokie loty co niektórych nie dzięki skrzydłom ale dzięki plecom ...Wszystkiego naj ..specem nie jestem ale masz prawdziwy talent..chapeau bas!! Marzenia i silna wiara w ich ziszczenie to podstawa .. gdy będziesz odbierał Grammy to pomachaj Tygrysicy
Damira
09.06.2014 r. 11:13:25
... jak za komuny .. powoli najpierw napisz Pan wniosek
Damira
09.06.2014 r. 13:28:55
.. wyjątkowo inteligentnym posługującym się sprawnie internetem i piszącym wiersze..
Damira
09.06.2014 r. 14:23:31
się rozumie wrodzony tak i grzeczność .. albo jak kto woli kindersztuba... weź no zapodaj znowu jakiegoś .. cukiereczka ..
Damira
09.06.2014 r. 20:16:06
tylko spokój może uratować .. nie rozpszaj sie gdy anioł weny na ramieniu siedzi.. ja zamilkam i czekam a tak gwoli ścisłości to bedzie tren to poryczymy sobie razem .. bedzie raźniej
Damira
09.06.2014 r. 20:24:09
a tak to zabrzmiało ostatni wiersz..
Damira
09.06.2014 r. 20:44:16
izd nie siej mi tu wrogiej propagandy daj mistrzowi poparacować .. Ty masz działkę muzyczną...
Damira
10.06.2014 r. 15:20:39
życzę Ci abyś był uparty bo uparci są zawsze odważni .. jak tygrysy .. wiersz piękny jest w nim słodycz.. poznawania paru magicznych prawd. Powodzenia ..
uśmiejesz się być może ale po kolejnej roboczej wizycie na Ukrainie mimo moich niemal narodowych zapędów zaczynam chyba bardziej szanować ukraińców od naszych rodaków ,wyborców peło i walikotowni , tamci ludzie jeszcze ciągle są sobą , nie jewropejczyki nie wyznawcy św ojro , zwyczajni ludzie i tyle tak wiele choć niby nic
blacksmith
01.07.2014 r. 17:37:33
Damira
01.07.2014 r. 17:53:02
no cóż piniondz ludzi psuje zwłaszcza ojro a po drugie jak sie dostaje po czajniku znaczy się po łbie to inaczej patrzy sie na tych którzy wokół Ciebie są .. myśmy to już przechodzili wniosków ) słownie : ZERO i na powitanie tak a propos
niechaj będą.... płodne wierszami
Powiem tak
BEZ SŁODZIKU !!zazdrość dotyczy najczęściej pozycji społecznej , stanowisk, majątku i kasy .. ja zawsze zazdrościłam talentów to prawdziwy dar zdolności artystyczne malarskie , muzyczne .. literackie . kasa dziś jest jutro jej nie ma a te niezwykłe dary pozostają ..uczą wrażliwości, dostarczają radości, wytchnienia w tym pędzącym świcie , rozświetlają szare dni .. Brawa dla Ciebie ..
składać mie tu tera zamówienia rozkręcmy biznes .. ustalę jeszcze takse od wiersza nr konta podam i lecimy..
...
jak za komuny .. powoli
najpierw napisz Pan wniosek
.. wyjątkowo inteligentnym posługującym się sprawnie internetem i piszącym wiersze..
się rozumie wrodzony tak i grzeczność .. albo jak kto woli kindersztuba... weź no zapodaj znowu jakiegoś .. cukiereczka
..
a tak to zabrzmiało
ostatni wiersz..
życzę Ci abyś był uparty bo uparci są zawsze odważni .. jak tygrysy ..
wiersz piękny jest w nim słodycz.. poznawania paru magicznych prawd. Powodzenia ..
">
">
no cóż piniondz ludzi psuje zwłaszcza ojro a po drugie jak sie dostaje po czajniku znaczy się po łbie to inaczej patrzy sie na tych którzy wokół Ciebie są .. myśmy to już przechodzili wniosków ) słownie : ZERO i na powitanie tak a propos
">