moje smutki bardziej prozaiczne , czeka mnie tydzień może dwa delegacji na ukrainie
Damira
02.06.2014 r. 19:43:37
to z odsieczą Waść podążasz.. trza by Cie dozbroić .. jakis KTO Rosomak, tank Twardy i F16 nad głową bo żelastwo jakies tam masz .. ja moge zorganizować ..Mossberga..
blacksmith
02.06.2014 r. 19:51:52
fakt do żelastwa jadę ale nie zabójczego , fabrykę kurzu trocin i hałasu jadę modernizować , da Pan na niebiesiech wrócę w jednym kawałku i nie koniecznie w piórniku czy blaszance obiecałem ojcu pomnik z kamienia trza zarobić pare tysi
blacksmith
02.06.2014 r. 19:52:15
Damira
02.06.2014 r. 20:04:13
pakujesz się w gniazdo szerszeni ale będzie oki wrócisz z tarczą .. wszak żes kowal i byle co Ci nie straszne.. na mnie czas nara
Damira
03.06.2014 r. 09:05:07
Damira
04.06.2014 r. 18:02:27
Damira
05.06.2014 r. 08:52:37
.. no jeżeli całość twórczości taka .. to kapituła Mkontaktowego Nobla nie będzie miała wątpliwości kto będzie laureatem tegorocznym
Damira
05.06.2014 r. 11:00:48
nie ma się co zapowietrzać tylko zapodawać cus nam tu ..my mówię to w imieniu kolektywu kobiet z MK jezdesmy bardzo łase na takie .. cukiereczki w sensie wiersze oczywiście ..
...sielawa...ryba głębokich czystych jezior...żywi się planktonem...na wędkę nie da rady...ino w sieci...
..łohoho... szacun... idziesz na całość .. siecią ...w sieci ..
...tylko w ten sposób można coś wskórać...
.. żebyś tylko samych płoci nie złowił .. i oczka popraw w tej sieci bo co lepsze się wymknie ..
...
poprawione...spadam...paaa...
...ma pewno zapach ryby zagości na stole...bez ości oczywiście...
...
oki to podżemujemy jeszcze trochę ..
">
...
witaj
">
fakt do żelastwa jadę ale nie zabójczego , fabrykę kurzu trocin i hałasu jadę modernizować , da Pan na niebiesiech wrócę w jednym kawałku i nie koniecznie w piórniku czy blaszance
obiecałem ojcu pomnik z kamienia trza zarobić pare tysi
pakujesz się w gniazdo szerszeni ale będzie oki wrócisz z tarczą .. wszak żes kowal i byle co Ci nie straszne.. na mnie czas nara
.. no jeżeli całość twórczości taka .. to kapituła Mkontaktowego Nobla nie będzie miała wątpliwości kto będzie laureatem tegorocznym
nie ma się co zapowietrzać tylko zapodawać cus nam tu ..my
mówię to w imieniu kolektywu kobiet z MK
jezdesmy bardzo łase na takie .. cukiereczki w sensie wiersze oczywiście
..