Raport o obiedzie Placek po węgierski, suróweczka z marchewką po koreańsku
Isla
16.02.2015 r. 15:57:33
A już wychodzę przed mój przybytek i zerkam, temperaturę mierzę, palec pośliniony: słonecznie, wietrznie i brrrrr... zimno- zima chyba
Isla
16.02.2015 r. 16:06:01
Zrób sobie- rewelacja jest. Potrzebujesz specjalną tarkę, żeby cieniutkie słupki z marchewki zrobić, dodajesz czosnek, olej, ocet, sól, cukier, dużo pieprzu- ma być ostro i pikantnie. UWIELBIAM
Damira
16.02.2015 r. 16:07:56
nie zrobi bo waserwaga ..siadła ..
Isla
16.02.2015 r. 16:16:54
A, to tak dokładnie z przyrządem nie próbowałam robić. z poziomicą, to jakoś w pozycji horyzontalnej ? Toć Kapitan nie aptekarz
Isla
16.02.2015 r. 16:26:45
No, to przepis podałam Jak chcesz gotową, to zapraszam Jak do wieczora dojedziesz, to może wszystkiego nie zjem Zbieraj chętnych na surówkę i w Polskę Lokal na 30 osób
Isla
16.02.2015 r. 16:44:15
nic nie poradzę, że jedzenie na mnie działa Uciekam, miłego
Isla
16.02.2015 r. 17:11:47
Widzisz, jak to w życiu bywa Nie wiadomo, co by było, gdybym się z wyznaniem pośpieszyła A tak, Ty po 3cim rozwodzie, ja drugi mąż i drużyna piłkarska dzieciątek
Isla
16.02.2015 r. 17:30:36
Gdy świat w kawałki na twych oczach rozpadł się
gdy nie ma już ucieczki nawet w tępy sen
gdy każdy dzień wyszczerza zęby jak zły pies
jest jedna rzecz, którą w szaleństwie warto mieć:
Ref.: Luz-blues, w niebie same dziury;
luz-blues, skóra lgnie do skóry;
luz-blues, nasz ostatni azyl;
kaloryfer parzy, dziś zaczęli grzać.
Parisa
16.02.2015 r. 19:22:46
wam luzu nie brakuje, ładnie tu sobie poczynacie, aż oczy wybałuszyłam w pierwszym odruchu
Damira
16.02.2015 r. 19:43:16
tylko spokój może nas uratować
Isla
17.02.2015 r. 10:22:49
Damiro, samych dobroci w Dniu Kota. Goździk i rajstopki w panterkę, buziaki, ciasteczka i te Zozole, które tak lubisz
Janusz Radek - Kot
Damira
17.02.2015 r. 16:06:21
ło jakżesz mi miło mrrrrrrrrrrr ....Merci Tyle gościów tygrysów sie naschodziło strach się bać, że tez bliżej nie mieszkasz oj działoby sie działo siwy dym .. tygrysy bójta się Isla nadchodzi
de sade-markiz
26.02.2016 r. 08:16:58
...żem przegapił...tyle futer...w jednym miejscu...to by było safari...
Damira
26.02.2016 r. 08:28:01
Oj tam oj tam kociaków Ci u nas dostatek .. wszystko przed Acanem
de sade-markiz
26.02.2016 r. 08:30:42
...u nas...tak...u mnie nie...
Damira
26.02.2016 r. 10:11:12
to jest wstrząsający performance!
de sade-markiz
26.02.2016 r. 12:12:26
...bo...bo...kociaki do mnie nie lgną...a co z tymi pragnieniami kobiet...no co...?...
Damira
26.02.2016 r. 13:04:06
test jakowy Waćpan skleć ..wypełni sie to se Waćpan porównasz i jakowa elaborację strzelisz.. na forumie ..
de sade-markiz
26.02.2016 r. 13:08:48
...no ale ja kobietą nie jestem...i mam inne pragnienia...no czasami wspólne...
Damira
26.02.2016 r. 13:15:55
pragnienia Waćpan to ja moge wymruczeć tak do uszka mrrrr.. a nie mleć ozorkiem na forum..
de sade-markiz
26.02.2016 r. 13:19:25
... ...no tak...po cóż mają wszyscy wiedzieć...
Damira
26.02.2016 r. 13:25:37
a czego się tak dziwi Waćpan czy to tylko pierwszy etap naciągania
de sade-markiz
26.02.2016 r. 13:28:36
...no...mogłaś napisać...że miłości pragną...albo czego innego...tak ogólnie...i niekoniecznie prawda to musiała by być...
DEZERCJA !!!! no nie spodziewałam się tego
no tak uprawiasz intensywnie zmienic rąsię trzeba
Raport o obiedzie Placek po węgierski, suróweczka z marchewką po koreańsku
A już wychodzę przed mój przybytek i zerkam, temperaturę mierzę, palec pośliniony: słonecznie, wietrznie i brrrrr... zimno- zima chyba
Zrób sobie- rewelacja jest. Potrzebujesz specjalną tarkę, żeby cieniutkie słupki z marchewki zrobić, dodajesz czosnek, olej, ocet, sól, cukier, dużo pieprzu- ma być ostro i pikantnie. UWIELBIAM
nie zrobi bo waserwaga ..siadła ..
A, to tak dokładnie z przyrządem nie próbowałam robić. z poziomicą, to jakoś w pozycji horyzontalnej ? Toć Kapitan nie aptekarz
No, to przepis podałam Jak chcesz gotową, to zapraszam Jak do wieczora dojedziesz, to może wszystkiego nie zjem Zbieraj chętnych na surówkę i w Polskę Lokal na 30 osób
nic nie poradzę, że jedzenie na mnie działa Uciekam, miłego
Widzisz, jak to w życiu bywa Nie wiadomo, co by było, gdybym się z wyznaniem pośpieszyła A tak, Ty po 3cim rozwodzie, ja drugi mąż i drużyna piłkarska dzieciątek
Gdy świat w kawałki na twych oczach rozpadł się
gdy nie ma już ucieczki nawet w tępy sen
gdy każdy dzień wyszczerza zęby jak zły pies
jest jedna rzecz, którą w szaleństwie warto mieć:
Ref.: Luz-blues, w niebie same dziury;
luz-blues, skóra lgnie do skóry;
luz-blues, nasz ostatni azyl;
kaloryfer parzy, dziś zaczęli grzać.
wam luzu nie brakuje, ładnie tu sobie poczynacie, aż oczy wybałuszyłam w pierwszym odruchu
tylko spokój może nas uratować
Damiro, samych dobroci w Dniu Kota. Goździk i rajstopki w panterkę, buziaki, ciasteczka i te Zozole, które tak lubisz
Janusz Radek - Kot
ło jakżesz mi miło mrrrrrrrrrrr ....Merci Tyle gościów tygrysów sie naschodziło strach się bać, że tez bliżej nie mieszkasz oj działoby sie działo siwy dym .. tygrysy bójta się Isla nadchodzi
...żem przegapił...tyle futer...w jednym miejscu...to by było safari...
Oj tam oj tam kociaków Ci u nas dostatek .. wszystko przed Acanem
...u nas...tak...u mnie nie...
to jest wstrząsający performance!
...bo...bo...kociaki do mnie nie lgną...a co z tymi pragnieniami kobiet...no co...?...
test jakowy Waćpan skleć ..wypełni sie to se Waćpan porównasz i jakowa elaborację strzelisz.. na forumie ..
...no ale ja kobietą nie jestem...i mam inne pragnienia...no czasami wspólne...
pragnienia Waćpan to ja moge wymruczeć tak do uszka mrrrr.. a nie mleć ozorkiem na forum..
... ...no tak...po cóż mają wszyscy wiedzieć...
a czego się tak dziwi Waćpan czy to tylko pierwszy etap naciągania
...no...mogłaś napisać...że miłości pragną...albo czego innego...tak ogólnie...i niekoniecznie prawda to musiała by być...
się Markiz dosyć .. szybko przyzwyczaja
...a do czego...?... ...
do śniadanka w łóziu
...bywa...niezbyt często...