- tych facetach, którzy nie wiedzą czego pragną kobiety
i boją się spytać
- tych kobietach co same nie wiedzą czego pragną
- tych facetach, co nie wierzą czego mogą na prawdę pragnąć kobiety
- tych kobietach co nie są pewne czy ich pragnienia są nie/normalne
Zapraszam do dyskusji, co komu w duszy gra. Mikołaj powiedział, że najgrzeszniejszych MKontowiczek pragnienia spełni jak znów spadnie śnieg albo nie będzie miał zbyt dużo pracy z innymi prezentami.
Gabriel
23.02.2012 r. 20:51:46
A ja nie żartowałem
Gabriel
23.02.2012 r. 21:00:54
Jeszcze jedną córkę? A to ile masz już tych córek?
Gabriel
23.02.2012 r. 21:07:56
Może i nie ukrywałaś jednak jak już wcześniej wspomniałem to nie miałem okazji cię poznać...
Gabriel
23.02.2012 r. 21:23:43
Pisząc że nie poprzestałbym na poczęciu to właśnie o to mi chodziło że chciałbym brać czynny udział w wychowaniu dziecka...
I czynny to nie odwiedziny raz na 2 tygodnie tylko tak na codzień...
Gabriel
23.02.2012 r. 21:56:03
Teraz tak mówisz Asiu
Ale jak poznasz odpowiedniego faceta to inaczej będziesz śpiewać
eliza
23.02.2012 r. 22:07:45
Czego pragną kobiety,temat rzeka , ale tak z grubsza to faceta odpowiedzalnego za rodzine,wartosciowego z zasadami, mądrego,zaradnego,który potrafi w kazdej sytuacji stanąc na wysokosci zadania i dalej wiadomo
Gabriel
23.02.2012 r. 22:11:34
Właśnie o to chodzi że nie wiadomo co dalej elizo
eliza
23.02.2012 r. 22:17:02
takie młode pelikany co ma Asiula
Jestemtu
23.02.2012 r. 22:22:20
Kobiety maja różne pragnienia myślę ze nawet większość z nich wcale nie jest związana z mężczyznami . No dobra to był żar
Potrzeby i pragnienia kobiet to najczęściej to co jest dla nich najważniejsze a to z kolei według mnie kształtuje się z wiekiem .
W zasadzie nie ma co pytać czego pragną kobiety ,łatwiej będzie powiedzieć co samemu możesz zaoferować
Twoją wartość doceni ta która właśnie tego szuka
Jestemtu
23.02.2012 r. 22:28:17
Pisze przecież ze mój wywód bierze się z mojego myślenia , chyba wolno mi tak myśleć ,nie uważasz udowadniać niczego nie zamierzam ,eksperymentów nie prowadziłam i nie zamierzam .
Temat otwarty wiec jeśli chcesz moje myślenie podważyć to do dzieła
Gabriel
23.02.2012 r. 22:31:42
Najpierw muszę wiedzieć czy opłaci mi się cokolwiek udowadniać
Roni
23.02.2012 r. 22:55:08
Witam!
A która tu napisze prawdę o tym czego tak na prawdę pragnie?
Gdyby napisała czego chce to żaden by do niej nie napisał
ewan0545
24.02.2012 r. 15:53:30
czego pragną kobiety nie wiem wiem czego ja pragne ,mam fantazje i wyobraznie, a jakie hmhmhm,,,,,,za mało miejsca do opisania.....
gośka
26.02.2012 r. 15:29:24
nie prawdaaaaaaaaaa
KASIA ŁUCJA
14.12.2012 r. 11:57:34
JASNE ŻE SPONSORA NA CAŁE ŻYCIE TYLKO NIE WSZYSTKIE O TYM GŁOŚNO MÓWIĄ
Isla
06.02.2015 r. 17:24:27
Ostatnio podobno amerykańscy naukowcy odkryli czego pragną kobiety, ale zanim zdążyli to ogłosić to one już zmieniły zdanie
Damira
06.02.2015 r. 17:45:43
Isla
06.02.2015 r. 18:09:01
Ale jak to nie nosił na rękach? Nawet nie ma takiej opcji Noszenie być musi i do tego słuszną posturę obowiązkowo musi posiadać mieć ów pan
Damira
06.02.2015 r. 18:13:01
oj tam oj tam to taki antywzorzec..wiadomo postawny brunet tak gdzieś ze 190 ...ogień w oczach i IQ stanów wyższych Pasi
Isla
06.02.2015 r. 18:15:19
I życie staje się piękne
Damira
06.02.2015 r. 18:29:49
Trzeba mieć marzenia... czasem dobrze trochę się pooszukiwać.. choc kto wie, kto wie.. może gdzieś tu albo i gdzie indziej jest takie... ciacho w koszulce TO JA !!
Isla
06.02.2015 r. 18:33:33
O, tak To więcej niż pewne, że istnieje gdzieś facet wyjątkowy jak mleczyk w epoce lodowcowej Idę poszukać, pa
Damira
06.02.2015 r. 18:35:33
Pamiętaj że nawet wynosząc śmieci możesz spotkać... księcia .. szpileczki i jaka kreacja obowiązkowa
Isla
06.02.2015 r. 19:16:42
Tibuś, kobieta to nie bestia To skarb- należy się noszenie na rękach- nie cały czas oczywiście
Isla
07.02.2015 r. 06:39:35
Fantazja Cię ponosi
Isla
07.02.2015 r. 16:55:06
POMÓDLMY SIĘ ZATEM O DOBRYCH FACETÓW:
Ojcze NASZ, który jesteś w niebie
Mamy taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj nam faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma nas wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę
Ma nas zadowalać kiedy mamy ochotę
Śniadanie nam robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romanse, biżuterię kupić
W życiu naszym nie będzie mogł się nigdy upić
Nie chcemy nigdy widzieć jego własnej matki
My wydajemy kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - my mamy koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart bez liku, czeków co nie miara
Jak nam to załatwisz - wzrośnie nasza wiara AAAAAMMMEEEENNNNNN
Isla
07.02.2015 r. 20:36:53
To ja wersję współczesną przytoczę: Jeśli nie chcesz mojej zguby, daj mi banknot, ale gruby Żeby nie było, nie wszystkie kobiety pragną pieniędzy, wygód i przystojnych facetów
Isla
07.02.2015 r. 20:43:26
I to jaki gad Najbardziej się podoba zapewne w postaci torebuni, paseczka gustownego, tudzież bucików
Isla
07.02.2015 r. 20:55:15
To jest pomysł wart zapamiętania , tylko to czekanie... Teraz wszyscy mężczyźni będą musieli czuwać podczas snu Jaka kolia by się przydała Miłego
Hej
Na przykład czego pragnę ja - to wszyscy wiedzą.
Np. Aniadługonoga pragnie męża,
Asiulek potrzebuje buziaka.
A czego pragną inne kobiety?.
Topik powstał z myślą o:
- tych facetach, którzy nie wiedzą czego pragną kobiety
i boją się spytać
- tych kobietach co same nie wiedzą czego pragną
- tych facetach, co nie wierzą czego mogą na prawdę pragnąć kobiety
- tych kobietach co nie są pewne czy ich pragnienia są nie/normalne
Zapraszam do dyskusji, co komu w duszy gra. Mikołaj powiedział, że najgrzeszniejszych MKontowiczek pragnienia spełni jak znów spadnie śnieg albo nie będzie miał zbyt dużo pracy z innymi prezentami.
A ja nie żartowałem
Jeszcze jedną córkę? A to ile masz już tych córek?
Może i nie ukrywałaś jednak jak już wcześniej wspomniałem to nie miałem okazji cię poznać...
Pisząc że nie poprzestałbym na poczęciu to właśnie o to mi chodziło że chciałbym brać czynny udział w wychowaniu dziecka...
I czynny to nie odwiedziny raz na 2 tygodnie tylko tak na codzień...
Teraz tak mówisz Asiu
Ale jak poznasz odpowiedniego faceta to inaczej będziesz śpiewać
Czego pragną kobiety,temat rzeka , ale tak z grubsza to faceta odpowiedzalnego za rodzine,wartosciowego z zasadami, mądrego,zaradnego,który potrafi w kazdej sytuacji stanąc na wysokosci zadania i dalej wiadomo
Właśnie o to chodzi że nie wiadomo co dalej elizo
takie młode pelikany co ma Asiula
Kobiety maja różne pragnienia myślę ze nawet większość z nich wcale nie jest związana z mężczyznami . No dobra to był żar
Potrzeby i pragnienia kobiet to najczęściej to co jest dla nich najważniejsze a to z kolei według mnie kształtuje się z wiekiem .
W zasadzie nie ma co pytać czego pragną kobiety ,łatwiej będzie powiedzieć co samemu możesz zaoferować
Twoją wartość doceni ta która właśnie tego szuka
Pisze przecież ze mój wywód bierze się z mojego myślenia , chyba wolno mi tak myśleć ,nie uważasz udowadniać niczego nie zamierzam ,eksperymentów nie prowadziłam i nie zamierzam .
Temat otwarty wiec jeśli chcesz moje myślenie podważyć to do dzieła
Najpierw muszę wiedzieć czy opłaci mi się cokolwiek udowadniać
Witam!
A która tu napisze prawdę o tym czego tak na prawdę pragnie?
Gdyby napisała czego chce to żaden by do niej nie napisał
czego pragną kobiety nie wiem wiem czego ja pragne ,mam fantazje i wyobraznie, a jakie hmhmhm,,,,,,za mało miejsca do opisania.....
nie prawdaaaaaaaaaa
JASNE ŻE SPONSORA NA CAŁE ŻYCIE TYLKO NIE WSZYSTKIE O TYM GŁOŚNO MÓWIĄ
Ostatnio podobno amerykańscy naukowcy odkryli czego pragną kobiety, ale zanim zdążyli to ogłosić to one już zmieniły zdanie
Ale jak to nie nosił na rękach? Nawet nie ma takiej opcji Noszenie być musi i do tego słuszną posturę obowiązkowo musi posiadać mieć ów pan
oj tam oj tam to taki antywzorzec..wiadomo postawny brunet tak gdzieś ze 190 ...ogień w oczach i IQ stanów wyższych Pasi
I życie staje się piękne
Trzeba mieć marzenia... czasem dobrze trochę się pooszukiwać.. choc kto wie, kto wie.. może gdzieś tu albo i gdzie indziej jest takie... ciacho w koszulce TO JA !!
O, tak To więcej niż pewne, że istnieje gdzieś facet wyjątkowy jak mleczyk w epoce lodowcowej Idę poszukać, pa
Pamiętaj że nawet wynosząc śmieci możesz spotkać... księcia .. szpileczki i jaka kreacja obowiązkowa
Tibuś, kobieta to nie bestia To skarb- należy się noszenie na rękach- nie cały czas oczywiście
Fantazja Cię ponosi
POMÓDLMY SIĘ ZATEM O DOBRYCH FACETÓW:
Ojcze NASZ, który jesteś w niebie
Mamy taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj nam faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma nas wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę
Ma nas zadowalać kiedy mamy ochotę
Śniadanie nam robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romanse, biżuterię kupić
W życiu naszym nie będzie mogł się nigdy upić
Nie chcemy nigdy widzieć jego własnej matki
My wydajemy kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - my mamy koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart bez liku, czeków co nie miara
Jak nam to załatwisz - wzrośnie nasza wiara AAAAAMMMEEEENNNNNN
To ja wersję współczesną przytoczę: Jeśli nie chcesz mojej zguby, daj mi banknot, ale gruby Żeby nie było, nie wszystkie kobiety pragną pieniędzy, wygód i przystojnych facetów
I to jaki gad Najbardziej się podoba zapewne w postaci torebuni, paseczka gustownego, tudzież bucików
To jest pomysł wart zapamiętania , tylko to czekanie... Teraz wszyscy mężczyźni będą musieli czuwać podczas snu Jaka kolia by się przydała Miłego