...a to czemu...na świeżo skoszonym szczypiorku... ...miękko jest...
tylko jakbyh mmm tu Waćpanowi powiedziec i nie urazić bo zamiary ..szczere .. ..zapach może ...bardziej gastronomiczny rozpraszałby rozkosz..
...no...fakt...mało ekscytujące...lepiej na łące...
Bywaj Wasc ..bywaj uważaj na mrówki .. chociaz kwas mrówkowy może dzialać stymulująco ..
...poważnie...a co stymuluje...?...
pamieć ..zapamietasz te momenta ... na całe zycie ..
... ...a...no tak...
No witam szlachtę co tam u dworu
...zajęty przez komornika...tylko kilka butelek wina uratowałem...
ja tu widze jeden kieliszek .. cieniutko , cieniutko . ..ale ile to w kasynach Monte Carlo kasyn zaliczonych
wyglada na to że sie upiłam ale chyba tylko wspomnieniami ..Markizie ale Ty mnie zrozumiesz ile jest kasyn w kasynach
...bo ja wiem... ...pewnie tyle ile gwiazd w Galaktyce Nadziei...bezlik...
kurka siwa ..Izd dekalruje że w astronomi tyra tutaj galaktyki team astronomów czy cuś..
...a bo widzisz...Izd...nie z naszej planety jest...nawet z poza układu...słonecznego...
milczy a wiadomo iż milczenie oznacza zgodę ..
...i przyzwolenie...na...
karniecie się furą ..
...a co na to...koń...?...
Witaj .. powiedział że bez ni hu hu jedzie ..skubany jeden
...witaj...tylko ten koń wiadra kawy potrzebuje...
i nie tylko on w takie zimowe majowe klimaty każden bedzie zadowolniony z takiej ilości cofeiny
...fakt faktyczny...litry jej można wypić...
taa..zwłaszcza jak ktos stawia ..
...a Ty jak kotek...nie chcesz pić...tylko chłeptać...
no czego tak wachluje tym ozorkiem ..i tak mój le ozorek Monsieur Marquis ..jest bardziej zwinny..
...bym się sprzeczał...no zależy w jakiej kwestii...
Bonjour Monsieur Marquis ..niech nie będzie taki ciekawy bo jeszcze kociej mordeczki dostanie ..
...nie zgadzam się...mój języczek jest...ru...chliwy...i basta...
niech juz tak nie biega tak po portalu z tym wywieszonym ..ozorkiem ..bo może się okazać że przereklamowany ..
...nieskromnie odpowiem... ...
...a to czemu...na świeżo skoszonym szczypiorku... ...miękko jest...
tylko jakbyh mmm tu Waćpanowi powiedziec i nie urazić bo zamiary ..szczere .. ..zapach może ...bardziej gastronomiczny rozpraszałby rozkosz..
...no...fakt...mało ekscytujące...lepiej na łące...
Bywaj Wasc ..bywaj uważaj na mrówki .. chociaz kwas mrówkowy może dzialać stymulująco ..
...poważnie...a co stymuluje...?...
pamieć ..zapamietasz te momenta ... na całe zycie ..
... ...a...no tak...
No witam szlachtę co tam u dworu
...zajęty przez komornika...tylko kilka butelek wina uratowałem...
ja tu widze jeden kieliszek .. cieniutko , cieniutko . ..ale ile to w kasynach Monte Carlo kasyn zaliczonych
wyglada na to że sie upiłam ale chyba tylko wspomnieniami ..Markizie ale Ty mnie zrozumiesz ile jest kasyn w kasynach
...bo ja wiem... ...pewnie tyle ile gwiazd w Galaktyce Nadziei...bezlik...
kurka siwa ..Izd dekalruje że w astronomi tyra tutaj galaktyki team astronomów czy cuś..
...a bo widzisz...Izd...nie z naszej planety jest...nawet z poza układu...słonecznego...
milczy a wiadomo iż milczenie oznacza zgodę ..
...i przyzwolenie...na...
karniecie się furą ..
...a co na to...koń...?...
Witaj .. powiedział że bez ni hu hu jedzie ..skubany jeden
...witaj...tylko ten koń wiadra kawy potrzebuje...
i nie tylko on w takie zimowe majowe klimaty każden bedzie zadowolniony z takiej ilości cofeiny
...fakt faktyczny...litry jej można wypić...
taa..zwłaszcza jak ktos stawia ..
...a Ty jak kotek...nie chcesz pić...tylko chłeptać...
no czego tak wachluje tym ozorkiem ..i tak mój le ozorek Monsieur Marquis ..jest bardziej zwinny..
...bym się sprzeczał...no zależy w jakiej kwestii...
Bonjour Monsieur Marquis ..niech nie będzie taki ciekawy bo jeszcze kociej mordeczki dostanie ..
...nie zgadzam się...mój języczek jest...ru...chliwy...i basta...
niech juz tak nie biega tak po portalu z tym wywieszonym ..ozorkiem ..bo może się okazać że przereklamowany ..
...nieskromnie odpowiem... ...