hejka dzięki Ewancia na razie spełnia się kilka z tych naj... markizie...muszę przyznać, że masz niezłą wyobraźnię w skojarzeniach
prawie...robi wielką różnicę brakuje jeszcze Kajki, Agi, Asi o chłopakach nie wspomnę
...a ja to co...echooooo...
...no tak...czy jednak w tej...systematycznie...że w niej...?...
...całkiem normalnie jest...mam obiad...i inne takie...
...bo po nocy przychodzi dzień...
a świstak zawija wszystko w sreberka
ło matko chłopaki nam nieco przytępiały jedli za dużo czy pili za mało witam
...ja tam o sobie mogę jedynie nadmienić...mało jadł...dużo pił...i o Tobie śnił... ...
...dała...dała...a ja głupi...nie skonsultowałem z farmaceutą...i teraz mam...sztywność... ...no wiesz...
...dobry z Ciebie człek...no i rozumiesz że sztywność nie zawsze jest wskazana...
witam oho....markizie są to klasyczne objawy długotrwałego stresu polecam masaż relaksacyjny a tak poza tym.....dziś mamy poniedziałek życzę dużo cierpliwości na nadchodzący tydzień
...jaki tam masaż...Mal...mnie się marzy...narodowa spuścizna...
witam z racji jutrzejszego święta i pączki za darmo pić...jeść i nie żałować sobie markizie spuśćmy kurtynę po tym...występie
... ...
hejka nie ma to jak z rana ..... zdaje się, że to już południe no.... ale kto komu zabroni spać do południa w wolny dzień czy ktoś dzisiaj pracuje?
...toć to piątek...chyba każdy...
witam taaa.....piątek ale następny...czas zapin.dala i Sylwestra tuż tuż Ewancia szykuj się nie zapomnij o sukni i szpilkach
...wyrychtujem karocę...i do Aubrechta...na tańce...
dzień doberek witam wszystkich bardziej lub mniej skacowanych a dla tych grzeczniejszych mam przepis na dzisiejszy wieczór NAPÓJ MIŁOŚCI Składniki: 1 butelka czerwonego gronowego wina lub herbata z dzikiej róży (zdecydowanie polecam to pierwsze ) 3 szczypty goździków przyprawowych 3 szczypty cynamonu 1 szczypta tymianku 3 łyżeczki miodu lub brązowego cukru Przygotowujemy go w wieczór Andrzejkowy i pijemy razem z partnerem lub sami jeżeli jeszcze partnera nie mamy(zdecydowanie polecam to pierwsze ) Sposób przygotowania Wino zagotować, odstawić na 10 minut Po tym czasie dodać wszystkie pozostałe składniki w czasie dodawania wymówić 3 razy imię osoby, z którą będziemy pili napój. Jeżeli jeszcze nie znamy osoby mówimy "Nich Ta lub Ten, który jest mi przeznaczony przyjdzie do mnie tak jest i tak będzie". Działa.... na mur beton
...już mi smakuje...
miało być na wieczór markizie
...zawsze jakieś kanony...czekać do wieczora...?...
witam łobuziaki
...wita...a te nogi to Twoje...?...
no raczej ...markizie Witam i miłego dnia życzę
...fajne... ...
wiem ...Dzień dobry pracusie kawka stygnie a dla wszystkich Baś ...Barbar i Basieniek
...i ode mnie...też...
...jak...wzrok mi szwankuje...czy jak...?...
hejka
na razie spełnia się kilka z tych naj...
dzięki Ewancia
markizie...muszę przyznać, że masz niezłą wyobraźnię w skojarzeniach
prawie...robi wielką różnicę
...a ja to co...echooooo...
...no tak...czy jednak w tej...systematycznie...że w niej...?...
...całkiem normalnie jest...mam obiad...i inne takie...
...bo po nocy przychodzi dzień...
a świstak zawija wszystko w sreberka
witam
...ja tam o sobie mogę jedynie nadmienić...mało jadł...dużo pił...i o Tobie śnił...
...
...dała...dała...a ja głupi...nie skonsultowałem z farmaceutą...i teraz mam...sztywność...
...no wiesz...
...dobry z Ciebie człek...no i rozumiesz że sztywność nie zawsze jest wskazana...
witam
są to klasyczne objawy długotrwałego stresu
polecam masaż relaksacyjny
oho....markizie
a tak poza tym.....dziś mamy poniedziałek
życzę dużo cierpliwości na nadchodzący tydzień
...jaki tam masaż...Mal...mnie się marzy...narodowa spuścizna...
witam
i pączki za darmo
pić...jeść i nie żałować sobie
spuśćmy kurtynę po tym...występie
z racji jutrzejszego święta
markizie
...
...
hejka
z rana
.....
zdaje się, że to już południe
no.... ale kto komu zabroni spać do południa w wolny dzień
nie ma to jak
czy ktoś dzisiaj pracuje?
...toć to piątek...chyba każdy...
witam
ale następny...czas zapin.dala
i Sylwestra tuż tuż
nie zapomnij o sukni i szpilkach
taaa.....piątek
Ewancia szykuj się
...wyrychtujem karocę...i do Aubrechta...na tańce...
dzień doberek
bardziej lub mniej skacowanych
a dla tych grzeczniejszych mam przepis na dzisiejszy wieczór
)
)
witam wszystkich
NAPÓJ MIŁOŚCI
Składniki:
1 butelka czerwonego gronowego wina lub herbata z dzikiej róży (zdecydowanie polecam to pierwsze
3 szczypty goździków przyprawowych
3 szczypty cynamonu
1 szczypta tymianku
3 łyżeczki miodu lub brązowego cukru
Przygotowujemy go w wieczór Andrzejkowy i pijemy razem z partnerem lub sami jeżeli jeszcze partnera nie mamy(zdecydowanie polecam to pierwsze
Sposób przygotowania
Wino zagotować, odstawić na 10 minut
Po tym czasie dodać wszystkie pozostałe składniki w czasie dodawania wymówić 3 razy imię osoby, z którą będziemy pili napój.
Jeżeli jeszcze nie znamy osoby mówimy "Nich Ta lub Ten, który jest mi przeznaczony przyjdzie do mnie tak jest i tak będzie".
Działa.... na mur beton
...już mi smakuje...
miało być na wieczór markizie
...zawsze jakieś kanony...czekać do wieczora...?...
...wita...a te nogi to Twoje...?...
no raczej ...markizie
Witam i miłego dnia życzę
...fajne...
...
...i ode mnie...też...
...jak...wzrok mi szwankuje...czy jak...?...