...no wiadomo...wrony mają swoje przywileje...a że na Twoim balkonie...no cóż... ...a było się uczyć...to i Ty...czy ja...portfel bymy otworzyli...by uszczuplić PKB...a tak co...
witam dawno nie piłam z Wami ...jakoś, tak szybko zleciało i znowu zrobiło się chłodno, potem zimno i kolejny rok za nami a my ciągle piękni i młodzi
Markiza też gdzieś wywiało a może zawiało i chory biedaczek leży i rozkoszuje się opieką ...hmmm pielęgniarki
...zdrowy...tylko leniwy...
dopiero po śniadanku trzeba dbać o żołądek...w pewnym wieku
...mnie tam raczej na śniadanie ...starcza...-...to zależność...
...pewnie tak...mnie nie...
...o... ...czasem... ...często...
...teraz unijne rytuały obowiązują...prawa rączka do góry...i do przodu...jeszcze tylko wspólny hymn...na ten przykład... ...zbudujemy wspólny dom... dom unijny... ...spracowaną ręką ciemnych mas... dla tych elit wszech partyjnych...itd...
...ja rozumiał od dawna...tylko byłem w schronie...oj tam zaraz bije...takie tam klapsy...
...jak fajnie to fajnie...steru brak...
...spontan całkowity...ot i co...
...wiele potrafimy...oj wiele...tylko sprzedać...oj
...no wiadomo...wrony mają swoje przywileje...a że na Twoim balkonie...no cóż...
...a było się uczyć...to i Ty...czy ja...portfel bymy otworzyli...by uszczuplić PKB...a tak co...
witam
...jakoś, tak szybko zleciało
i znowu zrobiło się chłodno, potem zimno i kolejny rok za nami
i młodzi
dawno nie piłam z Wami
a my ciągle piękni
Markiza też gdzieś wywiało
a może zawiało i chory biedaczek
leży i rozkoszuje się
opieką ...hmmm pielęgniarki
...zdrowy...tylko leniwy...
...mnie tam raczej na śniadanie
...starcza...-...to zależność...
...pewnie tak...mnie nie...
...o...
...czasem...
...często...
...teraz unijne rytuały obowiązują...prawa rączka do góry...i do przodu...jeszcze tylko wspólny hymn...na ten przykład...
...zbudujemy wspólny dom...
dom unijny...
...spracowaną ręką ciemnych mas...
dla tych elit wszech partyjnych...itd...
...ja rozumiał od dawna...tylko byłem w schronie...oj tam zaraz bije...takie tam klapsy...
...jak fajnie to fajnie...steru brak...
...spontan całkowity...ot i co...
...wiele potrafimy...oj wiele...tylko sprzedać...oj