...by Je zrozumieć trzeba Je postrzegać inaczej...nie przez pryzmat spojrzeń naszych ojców...
...Panowie...to już nie tylko nałożnice...kochanki...domowe kury...znoszące jajka...nasze dzieci...to istoty nader skomplikowane...zachwycające...racjonalne...wykształcone...wiele by można przypisać im cnót...nauczyły się nawet polować...co było od zawsze naszą domeną...mają jedną wspólną cechę...potrafią kochać...gdy są kochane...
...zatem nie bójmy się z nimi współistnieć...kto z nimi walczy...z przegraną się liczyć musi...nauczmy się czerpać wiedzę z ich mądrości...
...by nie było za słodko...piołunu odrobinę...Wy...kobiety też powinniście nas postrzegać inaczej...niczym nas nie możecie zastąpić...
Malwina
05.06.2014 r. 14:30:19
odważny wpis ciekawa jestem, ilu sobie narobiłeś wrogów wśród męskiej części mk
de sade-markiz
05.06.2014 r. 15:03:36
...wszyscy przeciwko mnie...lecz to nie jest dla mnie istotne...
...istotny jest fakt...ile kobiet zada sobie pytanie...kim jest ten szaleniec...?
...i tak
Damira
05.06.2014 r. 16:47:45
żeby kobiety zrozumiec wystarcy je po prostu kochac .. i nic wiecej zapodam Bogusia Meca niestety juz świętej pamięci którey jak nikt przed nim i po nim nie namalował tak wyrazistego ..portretu kobiety
mnie dziadzio uczył ze jak chcesz cos zrozumiec to sie ucz
a kobiety nie sa do zrozumienia tylko do kochania (w kazdej opcji)
Damira
06.06.2014 r. 08:48:36
...i Amen ..
de sade-markiz
06.06.2014 r. 09:07:43
...podpowiedzi...
Damira
06.06.2014 r. 09:17:03
no proszę jaki postęp ..kiedyś o takich tajemnicach czytaliście pod kołdrą z latarka z wytrzeszczem oczu i potem na czole a teraz klarownie jasno, przejrzyście z możliwością repleya ..
de sade-markiz
06.06.2014 r. 09:21:01
...ewolucja...ona nas także nie omija...
Damira
06.06.2014 r. 10:42:43
.. obserwując młodych ludzi piszących sms-y praktycznie wszędzie z niezwykła szybkością i małpią zręcznością myślę że następnym etapem ewolucji będzie nadmiernie rozwinięty.. kciuk prawej ręki .. w toku ewolucji obserwujemy totalną zmianę ról damsko-męskich na szczęście nie wszystko z tych relacji podlega temu prawu..
de sade-markiz
06.06.2014 r. 12:48:51
...po zmroku wszystko wraca do normy...facet...przydaje się jako facet...a rano Ona do pracy a on...wypoczywa...
Damira
06.06.2014 r. 13:35:35
.no nie wiem to niezwykle inspirujące i.... wyczerpujące zajęcie aby wymyślić jak tu umilić kolejny wieczór ..swojej damie ..musi być niebywale zaskakująco urzekający..
Damira
06.06.2014 r. 13:52:15
jak to do czego najlepiej gotują a jacy fryzjerzy ...mrrrrrrrrrr....
de sade-markiz
06.06.2014 r. 18:53:01
...nie...nie...oni się przydają w innym celu...w domu wszystkie fury muszą być drożne...
de sade-markiz
06.06.2014 r. 18:53:40
...miało być...rury...
Damira
06.06.2014 r. 22:13:45
... i rozkoszy pełne fury ..no dogadaliśmy sprawę .. to gdzie to siano
Nefretari
07.06.2014 r. 22:05:21
teresa
08.06.2014 r. 14:25:30
kazdy na cos sie zgadza w zyciu kobiety bedąc z facetami nic juz nie potrzebuja nawet dobrze wygladac tylko liczy sie zalozenie rodziny i obowiazki z tym zwiazane juz nie zyja tylko wegetuja za glupote tylko zabic
Nefretari
08.06.2014 r. 15:11:16
dokładnie
teresa
08.06.2014 r. 15:35:54
wiekszosc ludzi pyta mnie jak to robie ze tak dobrze i mlodo wygladam odpowiedz juz znasz nefretari
Damira
08.06.2014 r. 17:43:12
kobieta powinna dbac o sibie zawsze i nie ma usprawiedliwienia oczywiście gdy dziecko/cka małe to jest ostatnia rzecz o której sie myśli ale .. dla własnewgo dobrego samopoczucia nalezy wziąć się w garść, pomyslec o sobie i ogarnąć się...
Damira
08.06.2014 r. 18:40:32
może wygrała karnet na zabiegi w gabinecie kosmetyczno-fryzjerskim jednak zdarza się że inspiracją tej niesamowitej, wielkiej metamorfozy jest.. mąż niestety nie koniecznie własny
Nefretari
08.06.2014 r. 21:36:37
ciekawe wnioski wyciągnęliście z tego ...bardzo ciekawe...i chyba macie rację
Nefretari
09.06.2014 r. 10:31:41
A czy to takie dziwne?
Mężczyźni też lubią być doceniani i chwaleni...na tym życie polega..
Nefretari
09.06.2014 r. 10:42:00
Nie widze przeszkód żebys zobaczył
Nefretari
09.06.2014 r. 11:03:29
ale ja nie napisalam ,żebyś spróbowal ,tylko zobaczył
Damira
09.06.2014 r. 13:34:21
Królowo izd szuka .. konserwatorki powierzchni płaskich... i pełnych popielniczek ..
Damira
09.06.2014 r. 20:11:09
niby te konserwatorki .. no nie dziwię się mając popielniczki wielkości sporej michy do ..konserwacji mozna się sfuczeć..i pogonic ze szmatą..
Damira
09.06.2014 r. 20:22:01
uchybienie spore a Ty ostatecznie gentelmen jesteś.. w każdym calu a tak na marginesiku tylko skrobnę że na Polsacie walczymy z obcymi .. czyli Dzień Niepodległości ..po raz n-ty ale przeciez najbardziej lubimy to co znamy
Damira
09.06.2014 r. 20:38:55
człowiek człowiekowi jest obcy żyjemy jak w odległych czasoprzestrzeniach po drugie mam swoją teorie gdy tylko słysze o nowych telskopach strzelajacych uszami w kosmos tropiących sasiadów z innych galaktyk ..nie bardzo możemy poradzic sobie ze sobą brakuje nam tolerancji wobec siebie i innych nacji więc gdzie tu miejsce dla ..obcych i wszystkim co sie z tym może wiązać .. a niech to bedą stwory pokroju Wurst i co wtedy ..
...by Je zrozumieć trzeba Je postrzegać inaczej...nie przez pryzmat spojrzeń naszych ojców...
...Panowie...to już nie tylko nałożnice...kochanki...domowe kury...znoszące jajka...nasze dzieci...to istoty nader skomplikowane...zachwycające...racjonalne...wykształcone...wiele by można przypisać im cnót...nauczyły się nawet polować...co było od zawsze naszą domeną...mają jedną wspólną cechę...potrafią kochać...gdy są kochane...
...zatem nie bójmy się z nimi współistnieć...kto z nimi walczy...z przegraną się liczyć musi...nauczmy się czerpać wiedzę z ich mądrości...
...by nie było za słodko...piołunu odrobinę...Wy...kobiety też powinniście nas postrzegać inaczej...niczym nas nie możecie zastąpić...
odważny wpis
ciekawa jestem, ilu sobie narobiłeś wrogów wśród męskiej części mk
...wszyscy przeciwko mnie...lecz to nie jest dla mnie istotne...
...istotny jest fakt...ile kobiet zada sobie pytanie...kim jest ten szaleniec...?
...i tak
żeby kobiety zrozumiec wystarcy je po prostu kochac .. i nic wiecej zapodam Bogusia Meca niestety juz świętej pamięci którey jak nikt przed nim i po nim nie namalował tak wyrazistego ..portretu kobiety
">
mnie dziadzio uczył ze jak chcesz cos zrozumiec to sie ucz
a kobiety nie sa do zrozumienia tylko do kochania (w kazdej opcji)
...i Amen ..
...podpowiedzi...
no proszę jaki postęp ..kiedyś o takich tajemnicach czytaliście pod kołdrą z latarka z wytrzeszczem oczu i potem na czole a teraz klarownie jasno, przejrzyście
z możliwością repleya ..
...ewolucja...ona nas także nie omija...
.. obserwując młodych ludzi piszących sms-y praktycznie wszędzie z niezwykła szybkością i małpią zręcznością myślę że następnym etapem ewolucji będzie nadmiernie rozwinięty.. kciuk prawej ręki
.. w toku ewolucji obserwujemy totalną zmianę ról damsko-męskich
na szczęście nie wszystko
z tych relacji podlega temu prawu..
...po zmroku wszystko wraca do normy...facet...przydaje się jako facet...a rano Ona do pracy a on...wypoczywa...
.no nie wiem to niezwykle inspirujące i.... wyczerpujące zajęcie aby wymyślić jak tu umilić kolejny wieczór ..swojej damie ..musi być niebywale zaskakująco urzekający..
jak to do czego najlepiej gotują a jacy fryzjerzy ...mrrrrrrrrrr....
...nie...nie...oni się przydają w innym celu...w domu wszystkie fury muszą być drożne...
...miało być...rury...
... i rozkoszy pełne fury ..no dogadaliśmy sprawę .. to gdzie to siano
kazdy na cos sie zgadza w zyciu kobiety bedąc z facetami nic juz nie potrzebuja nawet dobrze wygladac tylko liczy sie zalozenie rodziny i obowiazki z tym zwiazane juz nie zyja tylko wegetuja za glupote tylko zabic
dokładnie
wiekszosc ludzi pyta mnie jak to robie ze tak dobrze i mlodo wygladam odpowiedz juz znasz nefretari
kobieta powinna dbac o sibie zawsze i nie ma usprawiedliwienia oczywiście gdy dziecko/cka małe to jest ostatnia rzecz o której sie myśli ale ..
dla własnewgo dobrego samopoczucia nalezy wziąć się w garść, pomyslec o sobie i ogarnąć się...
może wygrała karnet na zabiegi w gabinecie kosmetyczno-fryzjerskim
jednak zdarza się że inspiracją tej niesamowitej, wielkiej metamorfozy jest.. mąż niestety nie koniecznie własny
ciekawe wnioski wyciągnęliście z tego ...bardzo ciekawe...i chyba macie rację
A czy to takie dziwne?
Mężczyźni też lubią być doceniani i chwaleni...na tym życie polega..
Nie widze przeszkód żebys zobaczył
ale ja nie napisalam ,żebyś spróbowal
,tylko zobaczył
niby te konserwatorki .. no nie dziwię się mając popielniczki wielkości sporej michy do ..konserwacji mozna się sfuczeć..i pogonic ze szmatą..
uchybienie spore a Ty ostatecznie gentelmen jesteś.. w każdym calu
a tak na marginesiku tylko skrobnę że na Polsacie walczymy z obcymi .. czyli Dzień Niepodległości ..po raz n-ty ale przeciez najbardziej lubimy to co znamy
człowiek człowiekowi jest obcy żyjemy jak w odległych czasoprzestrzeniach po drugie mam swoją teorie gdy tylko słysze o nowych telskopach strzelajacych uszami w kosmos tropiących sasiadów z innych galaktyk ..nie bardzo możemy poradzic sobie ze sobą brakuje nam tolerancji wobec siebie i innych nacji więc gdzie tu miejsce dla ..obcych i wszystkim co sie z tym może wiązać .. a niech to bedą stwory pokroju Wurst i co wtedy ..