Każda Kobieta szuka Partnera i ma oczekiwania , tak samo Jak Partner szuka Partnerki tez majakies oczekiwania .
i tu się zapytam ??? Dlaczego wiekszisć Kobiet oczekuje aby to Partner się odstosował do Jej Oczekiwan a jak się to ma z oczekiwaniami Partnera to się nie liczą ????
I dodatek
smieszne Opisy Kobiet Jestem Jaka jestem , albo Kobieta po Nie udanym związku dalej szuka ciacha i dziwne stwierdzenie Musi Mieć tocoś smiechu warte !!!
Dlamnie wystarczy mieć cechy takie jak Miłość wierność zaufanie rodzina do i cała reszta która mozna by tu wymienic . I nie widze własnego czubka Nosa jak to wiekszosć pan które nawet Nie Umieją zwyczajnie odpisac na zaczepke cyt, Przepraszam dziekuje i wystarczyło by . A nahalnego gościa który coś tam oferuje Blokowac .
a z innym ewentualnie rozpocząc dialog i starac się poznac ta osobe a nie odrazu kasowac ...
i tu zadam Kolejne Pytanie do Pan
Po co tu jesteście ????
Wiktor70
13.09.2013 r. 07:11:30
Tak nagminnie Cię kasują? hehe, ciekawe. Może zastanów się dlaczego, zamiast wylewać frustracje...
Zresztą, sam napisaleś: większość.... Po co Ci większość... Chcesz wszystkie!?
ewan0545
13.09.2013 r. 08:18:04
małe sprostowanie ,nie każda kobieta szuka i to jest wyraznie napisane w profilu i jak sama nazwa tego portalu wskazuje jest to serwis rozrywkowo-kulturalny,a nie tylko w celach randkowych co do kultury osobistej osób które ignorują wszelakie próby nawiązania znajomości no cóż poprostu omijać takie osoby widocznie maja swoje powody
Malwina
13.09.2013 r. 09:10:44
zgadzam się z Ewanką a poza tym doradzam nie pisać do osób, które nikogo nie szukają
Daria123
13.09.2013 r. 09:31:06
Nie dziw się są ciastka i są ciasteczka są serca które raz pokochają na zawsze i są serduszka co wszystkich kochają a te co odmawiają to ignoruj i ceń się wyżej niech na kolanach przychodzą bo z ładnej miski się nie najesz fajny facet z Ciebie więc brzebieraj do woli ale delikatnie
AylA
13.09.2013 r. 09:46:53
nikt ale to nikt nie idzie na ustępstwa na tej stronie dziwi mnie tylko, że masz 40-ę na karku i nie możesz tego pojąć. Dialog??? Warto go rozpocząć tylko w przypadku gdy delikwent dobrze rokuje jeden rzut okiem na profil wsarczy
Wiktor70
13.09.2013 r. 09:49:57
Niestety, albo stety, ale to prawda. Wg mnie to dobrze. Tak ma być.
AylA
13.09.2013 r. 09:53:00
bo co to za ustępstwo gdyby hipotetycznie delikwent w tym tygodniu był sponsorem a za tydzień kandydatem na męża
Wiktor70
13.09.2013 r. 09:58:52
No chyba, że inne chce sponsorować, z inną się żenić...
AylA
13.09.2013 r. 10:03:23
na logikę biorąc ku.rwiarz pozostaje ku.rwiarzem dobrego małżonka z niego już nie zrobisz a zatem opcja \"B\" raczej się wyklucza
Wiktor70
13.09.2013 r. 10:06:58
Nie.. Kur..arz może szukać, próbować. Powiem wiecej... Znajdzie.
AylA
13.09.2013 r. 10:11:47
każdy najpierw musi zagrać rolę pożadnego
Wiktor70
13.09.2013 r. 10:15:46
O to, to.
AylA
13.09.2013 r. 10:17:20
a tu to trudne Panowie miłego dnia Wiktor
Wiktor70
13.09.2013 r. 10:22:51
Nikt nie obiecał, że będzie łatwo. Miłego.
ewan0545
13.09.2013 r. 17:57:32
Każda Kobieta szuka Giguś odniosłam sie do tego urywku zdania ,możliwe że gdyby było napisane każda która ma w profilu napisane że szuka inaczej bym to odebrala mały szczegół ale różnica duża
AylA
13.09.2013 r. 18:08:21
brawo i jeszcze mi powiedź, że to żonki zakładają tu panom profile z kategorii zasponsoruję panią albo szukam kochanki ba może jeszcze dokładają się finansowo do utrzymania utrzymanki ...a skoro już tak mnie cytujesz uwierz mi facet z gołym torsem bez twarzy na necie nie kryje w sobie żadnej tajemnicy można tu czytać jak w otwartej księdze
AylA
13.09.2013 r. 18:21:20
też sobie postukam...tylko delikatnie co by nie obić słabej płci
AylA
13.09.2013 r. 18:28:57
albo o kilku set facecikach mniejsza o statystyki...OOO są takie na tym portalu ja myślę, że najbardziej logiczna jest kategoria szukam zabawy bo wirtualnie lub realnie wszyscy tego szukają
kaja
13.09.2013 r. 18:52:30
czytam i znowu te kobiety wszystkiemu winne tylko kto komu powiedział albo napisał że tylko panowie mają dawać coś od siebie jak na takie kobiety trafiasz pasz pecha
AylA
13.09.2013 r. 19:02:37
Kajuś racja
kaja
13.09.2013 r. 19:05:06
no co peszek po prostu jak się przebiera i wybiera w takich laluniach nie obrażając nikogo to potem tak ma
AylA
13.09.2013 r. 19:08:09
niektórzy pomagają pechowi na maxa
kaja
13.09.2013 r. 19:13:18
elastyczni bo się rozciągają między jedną a drugą kobietą na tyle elastyczni że dają radę się rozciągnąć między trzema płynność w sumie tak bo woda w mózgu też płyn a już zgadzam się z toba że są prości oj zgadzam się
kaja
13.09.2013 r. 19:15:13
co by się panowie nie obrazili
ewan0545
13.09.2013 r. 19:16:44
co jeszcze wymyslicie
kaja
13.09.2013 r. 19:21:17
no co wiesz jak lubię tematy w których to kobiety są be
Malwina
13.09.2013 r. 19:22:21
dodałabym jeszcze, że są bardzo giętcy, ponieważ naginanie faktów i prawdy graniczy u nich niemal z cudem
są sprawiedliwi, gdyż racja zawsze leży po ich stronie
kaja
13.09.2013 r. 19:25:37
Malwi i zgadzam się z tobą oczywiście
AylA
13.09.2013 r. 19:26:46
no ale podpunkt 4. sugeruje, że bez nich byłybyśmy jeszcze bardziej pogięte
PYTANIE DO KOBIET i DOŚĆ ROZWINIENTE .
Każda Kobieta szuka Partnera i ma oczekiwania , tak samo Jak Partner szuka Partnerki tez majakies oczekiwania .
i tu się zapytam ??? Dlaczego wiekszisć Kobiet oczekuje aby to Partner się odstosował do Jej Oczekiwan a jak się to ma z oczekiwaniami Partnera to się nie liczą ????
I dodatek
smieszne Opisy Kobiet Jestem Jaka jestem , albo Kobieta po Nie udanym związku dalej szuka ciacha i dziwne stwierdzenie Musi Mieć tocoś smiechu warte !!!
Dlamnie wystarczy mieć cechy takie jak Miłość wierność zaufanie rodzina do i cała reszta która mozna by tu wymienic . I nie widze własnego czubka Nosa jak to wiekszosć pan które nawet Nie Umieją zwyczajnie odpisac na zaczepke cyt, Przepraszam dziekuje i wystarczyło by . A nahalnego gościa który coś tam oferuje Blokowac .
a z innym ewentualnie rozpocząc dialog i starac się poznac ta osobe a nie odrazu kasowac ...
i tu zadam Kolejne Pytanie do Pan
Po co tu jesteście ????
Tak nagminnie Cię kasują? hehe, ciekawe. Może zastanów się dlaczego, zamiast wylewać frustracje...
Zresztą, sam napisaleś: większość.... Po co Ci większość... Chcesz wszystkie!?
małe sprostowanie ,nie każda kobieta szuka i to jest wyraznie napisane w profilu i jak sama nazwa tego portalu wskazuje jest to serwis rozrywkowo-kulturalny,a nie tylko w celach randkowych co do kultury osobistej osób które ignorują wszelakie próby nawiązania znajomości no cóż poprostu omijać takie osoby widocznie maja swoje powody
zgadzam się z Ewanką
a poza tym doradzam nie pisać do osób, które nikogo nie szukają
Nie dziw się są ciastka i są ciasteczka są serca które raz pokochają na zawsze i są serduszka co wszystkich kochają a te co odmawiają to ignoruj i ceń się wyżej niech na kolanach przychodzą bo z ładnej miski się nie najesz fajny facet z Ciebie więc brzebieraj do woli ale delikatnie
Niestety, albo stety, ale to prawda. Wg mnie to dobrze. Tak ma być.
bo co to za ustępstwo
gdyby hipotetycznie delikwent w tym tygodniu był sponsorem a za tydzień kandydatem na męża
No chyba, że inne chce sponsorować, z inną się żenić...
na logikę biorąc ku.rwiarz pozostaje ku.rwiarzem dobrego małżonka z niego już nie zrobisz a zatem opcja \"B\" raczej się wyklucza
Nie.. Kur..arz może szukać, próbować. Powiem wiecej... Znajdzie.
każdy najpierw musi zagrać rolę
pożadnego
O to, to.
a tu to trudne Panowie
miłego
dnia Wiktor
Nikt nie obiecał, że będzie łatwo. Miłego.
Każda Kobieta szuka
Giguś odniosłam sie do tego urywku zdania ,możliwe że gdyby było napisane
każda która ma w profilu napisane że szuka
inaczej bym to odebrala mały szczegół ale różnica duża
albo o kilku set facecikach
mniejsza o statystyki...OOO są takie na tym portalu
ja myślę, że najbardziej logiczna jest kategoria szukam zabawy bo wirtualnie lub realnie wszyscy tego szukają
niektórzy pomagają pechowi na maxa
no co wiesz jak lubię tematy w których to kobiety są be
dodałabym jeszcze, że są bardzo giętcy, ponieważ naginanie faktów i prawdy graniczy u nich niemal z cudem
są sprawiedliwi, gdyż racja zawsze leży po ich stronie
Malwi
i zgadzam się z tobą oczywiście
no ale podpunkt 4. sugeruje, że bez nich byłybyśmy jeszcze bardziej pogięte