zastanawiam sie kim jestem czy aby napewno kobietą hmhmhmhm
AylA
13.09.2013 r. 19:34:16
pomidor
ewan0545
13.09.2013 r. 19:36:45
albo tyczką
AylA
13.09.2013 r. 19:39:34
Co to oznacza dziewczyny, gdy jesteś w domu a mężczyzna okazuje Ci nagle zainteresowanie i sympatie?
kaja
13.09.2013 r. 19:39:34
mam polane dziki pomidor tego jeszcze nie słyszałam ale coś w tym jest są takie pomidorki i one chwytają się byle czego jak nie mają tyczki może na takie trafia autor
AylA
13.09.2013 r. 19:40:05
AylA
13.09.2013 r. 19:41:28
pomyliłaś domy
ewan0545
13.09.2013 r. 19:45:55
ponoc kobiete zawsze sie przepuszcza pierwszą ,w drzwiach itd......więc dlaczego jej oczekiwania też nie moga być uznane jako pierwsze
kaja
13.09.2013 r. 19:48:48
się przepuszcza co ty powiesz może jeszcze się jej krzesło odsuwa żeby spadła a nie usiadła
ewan0545
13.09.2013 r. 19:50:41
przecie nie przez maszynke do miesa .choć to tez się zdarza
kaja
13.09.2013 r. 20:03:03
i kurtkę się podaje i koc przyniesie jak zimno przy grillu spotkałam takiego faceta tylko raz
ewan0545
13.09.2013 r. 20:09:54
ja też Kaju ,ja też ..........wspomnienia
kaja
13.09.2013 r. 21:11:07
wspomnień nikt nam nie zabierze
Wiktor70
14.09.2013 r. 08:46:01
Ach czegóż to wszystkie na kolegia nie lecą, czemu... No przecież to one muszą być winne.. Niemożliwe przecież, że dał powodu do tego by go blokowały. I koniecznie wszystkie muszą padać do stóp. A co do jednego rzutu oka, na profil, niestety, ale czasem, dość często można od razu wyczytać z kim mamy do czynienia.
gosikw74
14.09.2013 r. 11:30:04
ja blokuje jesli ktos na proste slowa \"sorry, nie jestem zainteresowana - nie szukam nikogo\" ciagle pisze
blokuje rowniz zboczencow bo takich tez tu sporo
gosikw74
14.09.2013 r. 11:32:06
pomijajac fakt, ze tak tez mam w profilu - NIE SZUKAM - a mimo to zdarzaja sie i tacy, co i tak napisza.. masakra....
teresa
14.09.2013 r. 16:52:33
ja to nie wiem jak inne ale zawsze odpisuję co mi to szkodzi nawet odmownie ale nie lekcewarze drugiej osoby
Malwina
14.09.2013 r. 22:19:41
na kulturalne pytanie jest kulturalna odpowiedź
na bezczelne pytanie i chamską propozycję, tylko jedno
gosikw74
15.09.2013 r. 12:59:32
jak ktos kogo nie znam moze mnie spytac \"co slychac\" NIE OPOWIADAM bo NIE SZUKAM... a blokuje, bo sa natretni, badz nieprzyjemni...
to jest proste gigus nie odpisuja tobie, bo nie chca... nie sa zainteresowane...
Malwina
15.09.2013 r. 13:53:33
kulturalna odpowiedź, to zwyczajna odpowiedź na grzeczne pytanie w stylu - Może się poznamy? odp. Nie, dziękuję, nie jestem zainteresowana
a bezczelne, to np. - Czy umówisz się ze mną na seks? Masz ochotę na młodszego?
Odpowiadać na takie pytania, nie mam zamiaru, to poniżej mojej godności. Myślę, że teraz rozumiesz, co miałam na myśli.
ewan0545
15.09.2013 r. 15:33:42
Zawsze odpisuje ,niezależnie kto napisze tego wymaga zwykła kultura,niestety spotkałam sie z taka sama ignorancją od strony panów ,na zwykły komentarz za ciekawy wpis pod swoim profilem ,nie potrafią odpisać zwyczajnym a jakże prostym słowem Dziekuje
ewan0545
15.09.2013 r. 15:49:39
masz niestety racje ,brak podstawowej zasady szacunek i kultury dla drugiej osoby ,to że to wirtualny świat nie zwalnia nas od bycia uprzejmym,to nic nas nie kosztuj ot pare kliknięc w klawiaturke
gosikw74
15.09.2013 r. 18:05:54
pfffff ja wam powiem tak..
1. jesli sie odpisze, np. \"sorry nie jestem zainteresowana\", to bywaja i tacy co i tak dalej pisza...
2. jesli odpowiem, z grzecznosci i \"kultury\" jak to niektorzy nazywaja - to i tak nie mam spokoju... pisza dalej, ja nie szukam znajomosci czy przyjazni wsrod panow.. dlatego teraz wole nie odpisywac i koniec.. to nie jest brak kultury chce spokoju i mam w profilu wyraznie napisane, ze nie szukam... jestem tylko dla forum, koniec i kropka
cos ty sie tak gigus uparl, ja sie osobiscie nie dziwie, to jest proste tak jak wczesniej pisalam... nie sa zainteresowani, zarowno mezczyzni jak i kobiety, niech nie odpisuja maja do tego prawo.. potem ten ktos dalej bedzie pisal... i pisal.. a oni tego nie chca, wiec prosciej nie odpisac i miec spokoj...
poza tym nie wiem dlaczego od razu blokoja ja blokuje natretow, wiec.... moze ty tez sie za bardzo narzucasz....
gosikw74
15.09.2013 r. 18:18:52
chaotycznie to napisales, ze nie do konca rozumiem... czyli jednak blokowac, kiedy bedzie pisal jeszcze raz?
w takim razie wniosek z tego taki, ze blokowoc mozna od razu, bo nie nasluchasz sie wtedy, brzydkich komplementow od wscieklych panow, ktorzy nie potrafia przyjac odmowy do swojej wiadomosci...
gosikw74
15.09.2013 r. 18:21:01
sie pochorowalas?
gosikw74
15.09.2013 r. 21:36:17
i tu już zaczyna się o to o czym pisałam...panowie nie przyjmują żadnej krytyki..niestety więc ją się pytam ciebie, po co zadajesz pytania do kobiet ??? skoro - kiedy odpowiedź cię niesatysfakcjonuje - szukasz najwyraźniej zaczepki trzeba było napisać - pytanie tylko do tych kobiet, które się ze mną zgadzają...
kaja
16.09.2013 r. 18:08:48
sara ty małpo jedna a zameldować się że jesteś nie łaska
kaja
16.09.2013 r. 18:18:07
a co do tematu zawsze grzecznie odpisuje chyba że są tam seksowe propozycje odmawiam grzecznie,a jeśli jest nachalny przestaję odpisywać proste
a jeszcze bardziej można
a widziałqaś dziko rosnące pomidory bez tyczki
zastanawiam sie kim jestem czy aby napewno kobietą hmhmhmhm
pomidor
albo tyczką
Co to oznacza dziewczyny, gdy jesteś w domu a mężczyzna okazuje Ci nagle zainteresowanie i sympatie?
pomyliłaś domy
ponoc kobiete zawsze sie przepuszcza pierwszą ,w drzwiach itd......więc dlaczego jej oczekiwania też nie moga być uznane jako pierwsze
przecie nie przez maszynke do miesa .choć to tez się zdarza
i kurtkę się podaje i koc przyniesie jak zimno przy grillu spotkałam takiego faceta tylko raz
ja też Kaju ,ja też ..........wspomnienia
wspomnień nikt nam nie zabierze
Ach czegóż to wszystkie na kolegia nie lecą, czemu... No przecież to one muszą być winne.. Niemożliwe przecież, że dał powodu do tego by go blokowały. I koniecznie wszystkie muszą padać do stóp. A co do jednego rzutu oka, na profil, niestety, ale czasem, dość często można od razu wyczytać z kim mamy do czynienia.
ja blokuje jesli ktos na proste slowa \"sorry, nie jestem zainteresowana - nie szukam nikogo\" ciagle pisze
bo takich tez tu sporo
blokuje rowniz zboczencow
pomijajac fakt, ze tak tez mam w profilu - NIE SZUKAM - a mimo to zdarzaja sie i tacy, co i tak napisza..
masakra....
ja to nie wiem jak inne ale zawsze odpisuję co mi to szkodzi nawet odmownie ale nie lekcewarze drugiej osoby
na kulturalne pytanie jest kulturalna odpowiedź
na bezczelne pytanie i chamską propozycję, tylko jedno
to jest proste gigus nie odpisuja tobie, bo nie chca... nie sa zainteresowane...
kulturalna odpowiedź, to zwyczajna odpowiedź na grzeczne pytanie w stylu - Może się poznamy? odp. Nie, dziękuję, nie jestem zainteresowana
a bezczelne, to np. - Czy umówisz się ze mną na seks? Masz ochotę na młodszego?
Odpowiadać na takie pytania, nie mam zamiaru, to poniżej mojej godności. Myślę, że teraz rozumiesz, co miałam na myśli.
Zawsze odpisuje ,niezależnie kto napisze tego wymaga zwykła kultura,niestety spotkałam sie z taka sama ignorancją od strony panów ,na zwykły komentarz za ciekawy wpis pod swoim profilem ,nie potrafią odpisać zwyczajnym a jakże prostym słowem Dziekuje
masz niestety racje ,brak podstawowej zasady szacunek i kultury dla drugiej osoby ,to że to wirtualny świat nie zwalnia nas od bycia uprzejmym,to nic nas nie kosztuj ot pare kliknięc w klawiaturke
pfffff ja wam powiem tak..
ja blokuje natretow, wiec.... moze ty tez sie za bardzo narzucasz....
1. jesli sie odpisze, np. \"sorry nie jestem zainteresowana\", to bywaja i tacy co i tak dalej pisza...
2. jesli odpowiem, z grzecznosci i \"kultury\" jak to niektorzy nazywaja - to i tak nie mam spokoju... pisza dalej, ja nie szukam znajomosci czy przyjazni wsrod panow.. dlatego teraz wole nie odpisywac i koniec.. to nie jest brak kultury chce spokoju i mam w profilu wyraznie napisane, ze nie szukam... jestem tylko dla forum, koniec i kropka
cos ty sie tak gigus uparl, ja sie osobiscie nie dziwie, to jest proste tak jak wczesniej pisalam... nie sa zainteresowani, zarowno mezczyzni jak i kobiety, niech nie odpisuja maja do tego prawo.. potem ten ktos dalej bedzie pisal... i pisal.. a oni tego nie chca, wiec prosciej nie odpisac i miec spokoj...
poza tym nie wiem dlaczego od razu blokoja
w takim razie wniosek z tego taki, ze blokowoc mozna od razu, bo nie nasluchasz sie wtedy, brzydkich komplementow od wscieklych panow, ktorzy nie potrafia przyjac odmowy do swojej wiadomosci...
sie pochorowalas?
sara ty małpo jedna a zameldować się że jesteś nie łaska
a co do tematu zawsze grzecznie odpisuje chyba że są tam seksowe propozycje odmawiam grzecznie,a jeśli jest nachalny przestaję odpisywać proste