Wielu ludzi mi mowilo ,\"niewierz jemu,nie wierz jej\" a ja zawsze bylem ufny...Kiedy przebywam z kobieta to widze ze jest ze mna bo chce ,albo jest ze mna bo nie ma nic innego do roboty...Moja meska intuicja...Podsumowujac moja wypowiedz,nie zostalem jeszcze nigdy oszukany...
Wiktor70
25.08.2013 r. 18:12:52
Pytanie z założeniem. A ja zapytam: czy przestałeś bić żonę?
Wiktor70
25.08.2013 r. 18:37:42
Kompletnie nie o to chodzi, ale skoro tak mówisz....
SAJ77
25.08.2013 r. 18:38:21
I znowu zrobi sie targowisko,kto jest dobry a kto jest zly...Powtarzam,jestesmy ulepieni z tej samej gliny...Poczulem sie przez momencik ,jak kaznodzieja jakowy...
Wiktor70
25.08.2013 r. 18:45:22
Czyli dyskusja na ten temat jest faktycznie jałowa, zwłaszcza, że w pytaniu zawarte jest założenie, że nie ma kobiet godnych zaufania. Tymczasem można to poddać w wątpliwość.
SAJ77
25.08.2013 r. 19:13:55
Nie koniecznie jalowa Wiktor...natury ludzkiej nikt nie zmieni...Ja uwazam tylko ze skoro zdradzam to powinnem powiedziec o tym partnerce i skonczyc to co bylo a wziasc byka za rogi i znalezc sobie spokojna ostoje.Malzenstwa,ktore sie zdradzaja nie sa godne byc partnerstwem...Wiem ze skoro jest pokus,ale warto mimo wszysko zaufac partnerce...
Ernest
25.08.2013 r. 19:55:00
To jest tak jak w tej piosence , nigdy nie wież kobiecie dobra rade ci dam bo przepadniesz z kretesem zanim zrozumiesz swoj błąd
Malwina
25.08.2013 r. 19:59:15
i tu się nie zgadzam
to facetom nie należy za bardzo ufać
SAJ77
25.08.2013 r. 20:08:09
To jak wyglada Twoje zycie...Nikomu nie wierzyc...Przeciez to gehenna...
SAJ77
25.08.2013 r. 20:13:48
Tak,tu we Francji bezgranicznie ufam i jeszcze nikt tego zaufania nie zniszczyl...Nie oceniam Twojego zycia...
AylA
25.08.2013 r. 20:47:46
na priv jesteś bardzo interesujący Bazid
Wiktor70
25.08.2013 r. 21:05:40
Pytanie było takie: dlaczego tu nie ma kobiet, którym można zaufać? Zatem panie francuz, do tego się odnosiłem, a nie do jakiejś wszetecznej małżonki.
SAJ77
25.08.2013 r. 21:20:44
Zacznijmy od tego Wiktor ze \"panieFrancuz\" pisze sie wielka litera...Poza tym odnioslem sie do Twojego tematu...Caly czas pisalem o zaufaniu i jego brak...Chcesz to wierz,nie chcesz to nie wierz...ani mi zimno ani goraco...Tylko Twoja postac bys moze pokazal,bo bedac avatarem,jestes tym ludzikiem mniejszej kategori...Co Ty chcesz wiedziec o zaufaniu,ktos tam na poczatku ziewal i ja teraz tez...
Wiktor70
25.08.2013 r. 21:25:15
Nie dla Ciebie tu jestem, więc oglądaj sobie fotki do woli. I trochę potrenuj logiczne myślenie. Zazwyczaj w takich sytuacjach zaczyna się obrażanie, i nie jesteś wyjątkiem. Takie to właśnie jest to Twoje \"dyskutowanie\", hehe
SAJ77
25.08.2013 r. 21:30:37
Nie poznales mnie jeszcze a juz wyrokujesz...daj mi szostke w lotto...wygram to sie podziele...
AylA
25.08.2013 r. 21:34:12
nadmiar intelektualistów, w przeliczeniu na 1 m2 powoduje brak wyjścia z impasu...miłej nocy chłopaki
Wiktor70
25.08.2013 r. 21:34:25
Hehe... Chcesz, zebym Cię poznał? No weź przestań...
Wiktor70
25.08.2013 r. 21:47:43
No właśnie.
Wiktor70
25.08.2013 r. 21:56:03
Pisząc no właśnie, przyznałem Ci rację.
kaja
25.08.2013 r. 22:48:26
ja ci zaraz sam się nie da ze mną można i poważnie i dla jaj dobry wieczór
kaja
25.08.2013 r. 22:53:30
jeśli to do mnie to wogóle nie chodziłam do szkoły ty o tym nie wiesz oj miało być dam
kaja
25.08.2013 r. 22:58:33
trochę zdrówko mi odmówiło posłuszeństwa ale przywołałam je już do porządku a po za tym praca
kaja
25.08.2013 r. 23:07:49
brakuje na opłaty wystarcza a ja wymagająca nie jestem a zapier...muszę wyjaśniać nie ma co pracuję w Biedronce to słowo wyjaśnia wszystko
kaja
25.08.2013 r. 23:15:36
a prawda jest taka że nie dbamy o zdrowie człowiek zaciska zęby i idzie do pracy szanuje to co ma bo może za chwilę nie mieć nic
kaja
25.08.2013 r. 23:24:17
trzeba zakasać rękawy i pracować muszę zarobić na buciki takie jesienne
kaja
25.08.2013 r. 23:25:58
jeden miesiąc za prąd nie zapłacę to mi go zaraz nie zabiorą chyba a buty muszę mieć
kaja
25.08.2013 r. 23:28:41
w tamtym roku kupowałam bucików jesiennych więc już czas ale znajac mnie to polatam w adidasach do pracy a wyjściowe mi nie potrzebne bo nie wam czasu nigdzie wychodzić
kaja
25.08.2013 r. 23:30:52
oj faceci to by kazali kobiecie chodzić w jednych 5 lat minimum
dlaczego tu niema kobiet ktorym można zaufać???
Wielu ludzi mi mowilo ,\"niewierz jemu,nie wierz jej\" a ja zawsze bylem ufny...Kiedy przebywam z kobieta to widze ze jest ze mna bo chce ,albo jest ze mna bo nie ma nic innego do roboty...Moja meska intuicja...Podsumowujac moja wypowiedz,nie zostalem jeszcze nigdy oszukany...
Pytanie z założeniem. A ja zapytam: czy przestałeś bić żonę?
Kompletnie nie o to chodzi, ale skoro tak mówisz....
I znowu zrobi sie targowisko,kto jest dobry a kto jest zly...Powtarzam,jestesmy ulepieni z tej samej gliny...Poczulem sie przez momencik ,jak kaznodzieja jakowy...
Czyli dyskusja na ten temat jest faktycznie jałowa, zwłaszcza, że w pytaniu zawarte jest założenie, że nie ma kobiet godnych zaufania. Tymczasem można to poddać w wątpliwość.
Nie koniecznie jalowa Wiktor...natury ludzkiej nikt nie zmieni...Ja uwazam tylko ze skoro zdradzam to powinnem powiedziec o tym partnerce i skonczyc to co bylo a wziasc byka za rogi i znalezc sobie spokojna ostoje.Malzenstwa,ktore sie zdradzaja nie sa godne byc partnerstwem...Wiem ze skoro jest pokus,ale warto mimo wszysko zaufac partnerce...
To jest tak jak w tej piosence , nigdy nie wież kobiecie dobra rade ci dam bo przepadniesz z kretesem zanim zrozumiesz swoj błąd
i tu się nie zgadzam
to facetom nie należy za bardzo ufać
To jak wyglada Twoje zycie...Nikomu nie wierzyc...Przeciez to gehenna...
Tak,tu we Francji bezgranicznie ufam i jeszcze nikt tego zaufania nie zniszczyl...Nie oceniam Twojego zycia...
Pytanie było takie: dlaczego tu nie ma kobiet, którym można zaufać? Zatem panie francuz, do tego się odnosiłem, a nie do jakiejś wszetecznej małżonki.
Zacznijmy od tego Wiktor ze \"panieFrancuz\" pisze sie wielka litera...Poza tym odnioslem sie do Twojego tematu...Caly czas pisalem o zaufaniu i jego brak...Chcesz to wierz,nie chcesz to nie wierz...ani mi zimno ani goraco...Tylko Twoja postac bys moze pokazal,bo bedac avatarem,jestes tym ludzikiem mniejszej kategori...Co Ty chcesz wiedziec o zaufaniu,ktos tam na poczatku ziewal i ja teraz tez...
Nie dla Ciebie tu jestem, więc oglądaj sobie fotki do woli. I trochę potrenuj logiczne myślenie. Zazwyczaj w takich sytuacjach zaczyna się obrażanie, i nie jesteś wyjątkiem. Takie to właśnie jest to Twoje \"dyskutowanie\", hehe
Nie poznales mnie jeszcze a juz wyrokujesz...daj mi szostke w lotto...wygram to sie podziele...
Hehe... Chcesz, zebym Cię poznał? No weź przestań...
No właśnie.
Pisząc no właśnie, przyznałem Ci rację.
jeśli to do mnie to wogóle nie chodziłam do szkoły ty o tym nie wiesz
oj miało być dam
trochę zdrówko mi odmówiło posłuszeństwa ale przywołałam je już do porządku
a po za tym praca
a prawda jest taka że nie dbamy o zdrowie człowiek zaciska zęby i idzie do pracy
szanuje to co ma bo może za chwilę nie mieć nic
trzeba zakasać rękawy i pracować
muszę zarobić na buciki takie jesienne
jeden miesiąc za prąd nie zapłacę to mi go zaraz nie zabiorą chyba
a buty muszę mieć
oj faceci to by kazali kobiecie chodzić w jednych 5 lat minimum