luksusy a co to jest wogóle ?nie mam nawet czasu i sił o nich pomyśleć. w japonkach chodzić nie bede w takie zimno bo deszcz to jeszcze przeżyje w japonkach na wodzie zaoszczędzę
gosikw74
25.08.2013 r. 23:45:39
heyka, znow kolejny durny post, ze kobietom tu nie mozna ufac albo trafia tam gdzie nie powinien, albo za wysokie progi - chlopie - na twoje nogi
kaja
25.08.2013 r. 23:47:36
gojda ale jesteś śliczna na tych fotach nowych a masz buty na jesień? bo iro nam kupuje klapki
kaja
25.08.2013 r. 23:51:37
na zimę skarpetki do japonek
gosikw74
25.08.2013 r. 23:52:52
dzieki kajus jakie kuwa jesienne buty i koszulka na ramiaczkach
roza, bo mnie roz pier dalaja takie bzdurne posty czy komentarze, nie jestesmy wszyscy tacy sami
kaja
25.08.2013 r. 23:55:58
zamawiam takie od babci Gosik ale nerwowa dzisiaj coś nie musisz koszulki na ramiączkach chodzi tylko o buty
kaja
25.08.2013 r. 23:57:37
uciekam kochani bo już leżę na klawiaturze a nie pytajcie jak mnie bolą nogi i ręce może do jutra dla wszystkich i miłej nocy
gosikw74
26.08.2013 r. 00:08:42
bo mi kajus nie pasuja buty jesienne do koszulki na ramiaczkach
luksusy
a co to jest wogóle ?nie mam nawet czasu i sił o nich pomyśleć.
w japonkach chodzić nie bede w takie zimno bo deszcz to jeszcze przeżyje w japonkach na wodzie zaoszczędzę
heyka, znow kolejny durny post, ze kobietom tu nie mozna ufac
albo trafia tam gdzie nie powinien, albo za wysokie progi - chlopie - na twoje nogi
gojda
ale jesteś śliczna na tych fotach nowych
a masz buty na jesień? bo iro nam kupuje klapki
na zimę skarpetki do japonek
dzieki kajus
jakie kuwa jesienne buty
i koszulka na ramiaczkach
roza, bo mnie roz pier dalaja takie bzdurne posty czy komentarze, nie jestesmy wszyscy tacy sami
zamawiam takie od babci
Gosik ale nerwowa dzisiaj coś
nie musisz koszulki na ramiączkach chodzi tylko o buty
uciekam kochani bo już leżę na klawiaturze a nie pytajcie jak mnie bolą nogi i ręce może do jutra
dla wszystkich i miłej nocy
bo mi kajus
nie pasuja buty jesienne do koszulki na ramiaczkach
ja tez lece luli dobrej nocki wszystkim