Chętnych zapraszam na dyskusję Przyjaźń czy Miłość?
Dziubek
13.07.2012 r. 10:24:38
Między kobietą a facetem przyjaźń?Nie istnieje.Miłość tak kolega koleżanka tak ale nie przyjaźń...
J@nusz
13.07.2012 r. 10:37:44
Nie można mieć kobiety za przyjaciela, bo przyjaciel musi być szczery, wierny i godny zaufania.
ewan0545
13.07.2012 r. 10:45:49
Istnieje ja o tym wiem,,,,
Troll
13.07.2012 r. 10:55:18
Janusz nie wszystkie kobiety to kombinatorki . Nie masz to jesteś biedny. To najlepsi przyjaciele tylko zazwyczaj nie szanowni przez nas.
Troll
13.07.2012 r. 10:58:40
Najważniejsze żeby nie był to przyjaciel klakier . Musi mieć swoje zdanie. Tak jak Ewan. za co bardzo ją cenie.
ewan0545
13.07.2012 r. 10:58:40
ewan0545
13.07.2012 r. 11:01:15
Dziekuje i wzajemnie
Troll
13.07.2012 r. 11:01:57
Mamy swoją krótką historię ale podstawowe kwestie nas i tak łączą .
Troll
13.07.2012 r. 11:02:45
ewan0545
13.07.2012 r. 11:06:29
i napewno pozostanie w pamieci,,,
Troll
13.07.2012 r. 11:11:22
Znacznie częściej , w brew pozorom ,faceci są kretaczami i osobami nie godnymi zaufania. Wkładają się w życie kobiet, po przyjacielski się bzykaja a potem wszystkim się chwalą ( to już trochę mniej po przyjacielsku i nie zawsze zgodnie z prawdą ). Więc to przyjaźń trudna do dotrzymania. Prawie każda kobieta miała takiego \"przyjaciela\" Mam rację Janusz?
Malwina
13.07.2012 r. 11:11:54
oczywiście, że istnieje przyjaźń między kobitą a mężczyzną wiem z własnego doświadczenia
Troll
13.07.2012 r. 11:19:28
Część. A ileu mówiło że są przyjaciółmi, a potem obrobili ci t. To działa w dwie strony ale jednak rzadziej zdradzacie przyjaciela niż przyjaciel was.
ewan0545
13.07.2012 r. 11:20:02
i nie zawsze musi sie konczyc sexem,,,wystarczy zaufanie i szczerość
Dziubek
13.07.2012 r. 11:24:14
Ile osób tyle zdań...ewan z facetem nie zawsze jest tak jak piszesz...
Malwina
13.07.2012 r. 11:26:15
nigdy nie zdradzam przyjaciela bo jak sama nazwa wskazuje JEST moim przyjacielem, wie, że zawsze może się do mnie zwrócić o pomoc, choćby tylko słowną i sam służy mi radą i pomocą, na tym polega przyjaźń bo jeśli się chodzi z przyjacielem do łóżka, to przestaje się nazywać to przyjaźnią, przekształca się w zupełnie coś innego a czy warto czy nie, to już sprawa indywidualna
Dziubek
13.07.2012 r. 11:26:30
Pewnie że nie musi się to kończyć seksem...
ewan0545
13.07.2012 r. 11:29:54
Dziubek wiem o co chodzi ,wiadomo ze z meskim przyjacielem napewno nie pogadam o takich sprawach ja kobiecy okres,,,lub ze wyszła mi na piersi jakas plamka,,,to są juz tematy typowe miedzy kobietami,,ale jest ta inna strona takiej przyjazni,,,tak jak napisała Malwina,,wiec istnieje
Dziubek
13.07.2012 r. 11:30:56
I co nigdy nie przeszło wam nawet przez myśl jakaś erotyczna myśl ze swoim przyjacielem?
Troll
13.07.2012 r. 11:34:15
wszystko zależy od środowisk. Mam przyjaciółkę która otwarcie deklaruje seks. i co nawet gdybym uprawiał z nią seks to już nie jest moja przyjaciółką? Gorzej gdyby jedno się kochało a drugie uprawiało seks . To już koniec.
ewan0545
13.07.2012 r. 11:34:34
czy przeszła hmhmhm chyba nie ,jakos tak inaczej sie patrzy na przyjaciela,bardziej traktuje się go jak członka rodzinny
Dziubek
13.07.2012 r. 11:35:19
Pomyślcie sobie i przypomnijcie czy choć raz przyszła wam do głowy taka myśl
Dziubek
13.07.2012 r. 11:36:37
A przyjaciel o Tobie tak nie myślał?
ewan0545
13.07.2012 r. 11:40:39
mam przyjaciela ,jest męzem kuzynki,,jakos tak nigdy nie pomyslałam o nim od strony erotycznej,,ale za to wiele wspólnych zabaw przy muzyce ognisku,,grillu,potrafił przy mnie płakać gdy pojawiły sie problemy w jego małzenstwie,,wiem ze moge na niego liczyć i on na mnie też
Dziubek
13.07.2012 r. 11:42:21
No tak ale nie możesz być pewna że Twój przyjaciel o Tobie tak nie pomyślał a to już jest nie szczere i niegodne przyjaciela
Dziubek
13.07.2012 r. 11:45:01
Predzej czy później jedna ze stron tak pomyśli napewno o tym się nie dowiecie
Dziubek
13.07.2012 r. 11:46:38
Nawet szczera rozmowa może nie przynieść skutku...Bądźmy realistami
ewan0545
13.07.2012 r. 11:48:42
do sexu potrzebne jest jeszcze jakies przyciąganie ,a jestem tego pewna ze miedzy nami tego nie ma
Malwina
13.07.2012 r. 11:50:01
Dziubek, gdyby nawet taka myśl powstała w głowie którejś ze stron, to tego nie wyjawi, bo jest i czuje się przyjacielem i nie chce tego zepsuć
Chętnych zapraszam na dyskusję Przyjaźń czy Miłość?
Między kobietą a facetem przyjaźń?Nie istnieje.Miłość tak kolega koleżanka tak ale nie przyjaźń...
Nie można mieć kobiety za przyjaciela, bo przyjaciel musi być szczery, wierny i godny zaufania.
Istnieje ja o tym wiem,,,,
Janusz nie wszystkie kobiety to kombinatorki . Nie masz to jesteś biedny. To najlepsi przyjaciele tylko zazwyczaj nie szanowni przez nas.
Najważniejsze żeby nie był to przyjaciel klakier . Musi mieć swoje zdanie. Tak jak Ewan. za co bardzo ją cenie.
Dziekuje i wzajemnie
i napewno pozostanie w pamieci,,,
Znacznie częściej , w brew pozorom ,faceci są kretaczami i osobami nie godnymi zaufania. Wkładają się w życie kobiet, po przyjacielski się bzykaja a potem wszystkim się chwalą ( to już trochę mniej po przyjacielsku i nie zawsze zgodnie z prawdą ). Więc to przyjaźń trudna do dotrzymania. Prawie każda kobieta miała takiego \"przyjaciela\" Mam rację Janusz?
oczywiście, że istnieje przyjaźń między kobitą a mężczyzną
wiem z własnego doświadczenia
Część. A ileu mówiło że są przyjaciółmi, a potem obrobili ci t. To działa w dwie strony ale jednak rzadziej zdradzacie przyjaciela niż przyjaciel was.
i nie zawsze musi sie konczyc sexem,,,wystarczy zaufanie i szczerość
Ile osób tyle zdań...ewan z facetem nie zawsze jest tak jak piszesz...
nigdy nie zdradzam przyjaciela bo jak sama nazwa wskazuje JEST moim przyjacielem, wie, że zawsze może się do mnie zwrócić o pomoc, choćby tylko słowną i sam służy mi radą i pomocą, na tym polega przyjaźń
bo jeśli się chodzi z przyjacielem do łóżka, to przestaje się nazywać to przyjaźnią, przekształca się w zupełnie coś innego a czy warto czy nie, to już sprawa indywidualna
Pewnie że nie musi się to kończyć seksem...
Dziubek wiem o co chodzi ,wiadomo ze z meskim przyjacielem napewno nie pogadam o takich sprawach ja kobiecy okres,,,lub ze wyszła mi na piersi jakas plamka,,,to są juz tematy typowe miedzy kobietami,,ale jest ta inna strona takiej przyjazni,,,tak jak napisała Malwina,,wiec istnieje
I co nigdy nie przeszło wam nawet przez myśl jakaś erotyczna myśl ze swoim przyjacielem?
wszystko zależy od środowisk. Mam przyjaciółkę która otwarcie deklaruje seks. i co nawet gdybym uprawiał z nią seks to już nie jest moja przyjaciółką? Gorzej gdyby jedno się kochało a drugie uprawiało seks . To już koniec.
czy przeszła hmhmhm chyba nie ,jakos tak inaczej sie patrzy na przyjaciela,bardziej traktuje się go jak członka rodzinny
Pomyślcie sobie i przypomnijcie czy choć raz przyszła wam do głowy taka myśl
A przyjaciel o Tobie tak nie myślał?
mam przyjaciela ,jest męzem kuzynki,,jakos tak nigdy nie pomyslałam o nim od strony erotycznej,,ale za to wiele wspólnych zabaw przy muzyce ognisku,,grillu,potrafił przy mnie płakać gdy pojawiły sie problemy w jego małzenstwie,,wiem ze moge na niego liczyć i on na mnie też
No tak ale nie możesz być pewna że Twój przyjaciel o Tobie tak nie pomyślał a to już jest nie szczere i niegodne przyjaciela
Predzej czy później jedna ze stron tak pomyśli napewno o tym się nie dowiecie
Nawet szczera rozmowa może nie przynieść skutku...Bądźmy realistami
do sexu potrzebne jest jeszcze jakies przyciąganie ,a jestem tego pewna ze miedzy nami tego nie ma
Dziubek, gdyby nawet taka myśl powstała w głowie którejś ze stron, to tego nie wyjawi, bo jest i czuje się przyjacielem
i nie chce tego zepsuć