no i teraz jestes soba oj ,Gep Ty masz naprawde joba na punkcjie normalności ,a ja powiem ze najbardziej to porąbani sa w rzadzie ,,z nimi bys juz nie pogadał ,,wiec idz i kupuj te ubranka,
gepard
14.07.2012 r. 11:16:21
to smieci sa zlodzieje ze wsi ..tylko jak trzeba byc zalosnym zeby isc na ich glosowac to sie lepiej nie odzywaj co do waszych przedstawiecicieli narodowych..mowia ze w polsce jest lepiej jak za granica.ze trzymacie sie dzielnie ze was kryzys nie tyknol teraz tyknie juz tyka. ..tylko nie mowia ze przez same western union 2 razy wiecej kasy do polski wplynelo co wam unia dala tak od takich miljonow swirow co jednak chca cos miec swojego w swoim kraju ..a ile poszlo kasy przez konta bankowe mysle ze teraz to sie utnie bo juz nie maja co was obkradac to biora sie za nas ..wapiry jeb.ane
ewan0545
14.07.2012 r. 11:26:34
nawet mi o gnoj....nie wspominaj ,wiem ze jest zle ze polska upada,,wszyscy juz wiedzą...to pijawki.....mam w du...ich ..i kto z kim wygra,,,,mam dzis grilla i chce a pogoda jest okropna pada,,,,
gepard
14.07.2012 r. 11:40:46
kuzwa u nas non stop leje
ewan0545
14.07.2012 r. 13:33:57
a u mnie sie rozpogadza i swieci słoneczko kupione i bedzie gril
Troll
15.07.2012 r. 00:37:14
gepardzie nie chce mi się Z tobą polemizować. Na private?
no i teraz jestes soba oj ,Gep Ty masz naprawde joba na punkcjie normalności ,a ja powiem ze najbardziej to porąbani sa w rzadzie ,,z nimi bys juz nie pogadał ,,wiec idz i kupuj te ubranka,
to smieci sa zlodzieje ze wsi ..tylko jak trzeba byc zalosnym zeby isc na ich glosowac to sie lepiej nie odzywaj co do waszych przedstawiecicieli narodowych..mowia ze w polsce jest lepiej jak za granica.ze trzymacie sie dzielnie ze was kryzys nie tyknol teraz tyknie
juz tyka.
..tylko nie mowia ze przez same western union 2 razy wiecej kasy do polski wplynelo co wam unia dala tak od takich miljonow swirow co jednak chca cos miec swojego w swoim kraju ..a ile poszlo kasy przez konta bankowe mysle ze teraz to sie utnie bo juz nie maja co was obkradac to biora sie za nas ..wapiry jeb.ane
nawet mi o gnoj....nie wspominaj ,wiem ze jest zle ze polska upada,,wszyscy juz wiedzą...to pijawki.....mam w du...ich ..i kto z kim wygra,,,,mam dzis grilla i chce
a pogoda jest okropna
pada,,,,
kuzwa u nas non stop leje
a u mnie sie rozpogadza i swieci słoneczko
kupione i bedzie gril
gepardzie nie chce mi się Z tobą polemizować. Na private?