I tu się mylisz...Ale to są Twoje myśli i masz prawo do takiego zdania...
Dziubek
13.07.2012 r. 12:02:00
Każdy ma swoje doświadczenia w tym temacie ja też mam takie.Zdania nie zmienię
Malwina
13.07.2012 r. 12:03:21
nie mylę się mam takiego przyjaciela od kilku lat i nigdy z takim czymś nie wyjechał
Dziubek
13.07.2012 r. 12:03:26
Konwalia masz100 procent racji
Dziubek
13.07.2012 r. 12:05:05
Jesteś pewna że nie pomyślał ani nie myśli?
Dziubek
13.07.2012 r. 12:06:26
Malwina może i dobrze że tak myślisz ja tylko wyraziłem swoje zdanie
Dziubek
13.07.2012 r. 12:09:19
Może teraz naraze się trochę ale pamiętajcie kobiety jesteśmy tylko facetami...
Malwina
13.07.2012 r. 12:10:26
może i pomyślał ale nigdy tego nie powiedział
Dziubek
13.07.2012 r. 12:11:03
Nie wymagajcie zbyt wiele od nas...
ewan0545
13.07.2012 r. 12:11:50
hahahaha czyli to nie kobieta zdradza przyjaciela ,,tylko przyjaciel mysli troche za duzo,,,
Dziubek
13.07.2012 r. 12:46:11
Nie mylę przyjaźni z miłością z podtekstem seksualnym...Byscie się nigdy nie zawiodły...Kobiety też nie są święte żeby nie było że to tylko facet jest tym zdradzającym przyjaźń...Zajrzyjcie w głąb siebie z ręką na sercu czy nie mam trochę racji?
ewan0545
13.07.2012 r. 12:59:35
nikt nie jest świetym,,zawsze mamy w podswiadomosci mysli robaczywe,,ale tez jestemy w stanie to kontrolować
MARKO
13.07.2012 r. 13:11:26
Witam wszystkich
świeta prawda miła
Kill Bill
13.07.2012 r. 13:32:59
Witaj Marko
Dziubek
13.07.2012 r. 13:48:59
Było by pięknie gdyby nikt nikogo nie zdradzał Ale może tylko ja się mylę może tylko ja mam źle doświadczenia...nie wiem
Stokroteczka
13.07.2012 r. 15:22:51
Prawdziwa przyjaźń między kobietą a mężczyzną istnieje...tylko każde z nich musi pamietać o nieprzekraczaniu pewnych granic i rozróżniac co jest właściwym zachowaniem a co co już ma swoje podteksty erotyczne..
Wiem jedno prawdziwego przyjaciela poznasz w biedzie....jeśli jest z Tobą....jest przyjacielem jeśli wykręci się gnojkiem.
Stokroteczka
13.07.2012 r. 16:21:15
Królewno.....masz rację....Przyjaciel powinien być zawsze na wyciągnięcie dłoni....Ale z drugiej strony....czy my sami czasem nie postępujemy tak ,że oni samie nie wiedzą co myśleć na nasze zachowanie?....np:....kokietujemy....a później jak odpowie na naszą kokieterię to mamy mu za złe..
Stokroteczka
13.07.2012 r. 16:55:15
Przyznam się ,że ja też mam przyjaciela z którym znam się 7 lat ale nie widzieliśmy się na żywo.... bo mieszkamy na odległych krańcach Polski...oczywiście ślemy sobie zdjęcia i rozmawiam długie godziny ...telefonicznie lub na Skype....Wiem ,że mogę mu zawsze wszystko powiedzieć a On potrafi słuchać i robi wszystko aby zobaczyć uśmiech na mojej buzi
Stokroteczka
13.07.2012 r. 17:36:25
Piękne piosenki ale też i smutne a nawet łzawe
ewan0545
13.07.2012 r. 19:10:39
przyjazń ,nawet jak się straci nie boli tak jak stracić swoją miłość
Stokroteczka
13.07.2012 r. 21:27:02
Kwiatuszku...nie masz za co przepraszać...każdy ma prawo wyrazić swoją opinię ...
Stokroteczka
13.07.2012 r. 22:00:53
Konwalijko...proszę nie przejmuj się....on nie był wart miana przyjaciela....choć rozumie jak bolą takie słowa
Troll
14.07.2012 r. 07:46:46
ot właśnie o tym pisałem. Kim trzeba być aby po latach znajomości powiedziec że ktoś dla nas nic nie znaczy?
Dziubek
14.07.2012 r. 08:00:40
Ale temat jest taki czy warto jest przyjaźń zamienić na miłość...Warto czy nie?
ewan0545
14.07.2012 r. 08:23:58
jeżeli przyjazn jest miedzy wolną kobietą a wolnym mężczyzną ,,to jak najbardziej tak --warto
gepard
14.07.2012 r. 09:07:45
jejku jak was czytam to sie wcalenie dziwie ze abstyneci jestescie ..na trzezwo takie pie,rdoly pisac jezu..nie chcial bym z wami dyskutowac jak byscie iprezowali
Troll
14.07.2012 r. 09:45:34
Na szczęście jest jeszcze paru ludzi normalnych w odroznieniu od lat takich \"przyjaciół \" jak ty.
gepard
14.07.2012 r. 09:52:47
a ty oczywiscie jestes ten normalny .. dobrze trafilem
ewan0545
14.07.2012 r. 10:27:40
Gepciu kuzwa wszyscy sa normalni ,i Ty też ,i milej soboty
gepard
14.07.2012 r. 10:34:12
tak myslisz to moge se w profilu wpisac ze jestem normalnym a co sie z tym wiaze inteligetnym... romantycznym i podstawa wiernym..itd... tylko ze ja jestem jaki jestem mam kaca dzis..i mam ostatnio zaj.oba na pikcie kupywania ..,od motoru .po projektory a jakie perfumki .se kupilem jezu.. z tych rzeczy jestem haapi .kuzwa zygac mi sie chce musze gajer kupic nie nawidze pedalskich ubranek..ale musze
I tu się mylisz...Ale to są Twoje myśli i masz prawo do takiego zdania...
Każdy ma swoje doświadczenia w tym temacie ja też mam takie.Zdania nie zmienię
nie mylę się
mam takiego przyjaciela od kilku lat i nigdy z takim czymś nie wyjechał
Konwalia masz100 procent racji
Jesteś pewna że nie pomyślał ani nie myśli?
Malwina może i dobrze że tak myślisz ja tylko wyraziłem swoje zdanie
Może teraz naraze się trochę ale pamiętajcie kobiety jesteśmy tylko facetami...
może i pomyślał ale nigdy tego nie powiedział
Nie wymagajcie zbyt wiele od nas...
hahahaha czyli to nie kobieta zdradza przyjaciela ,,tylko przyjaciel mysli troche za duzo,,,
Nie mylę przyjaźni z miłością z podtekstem seksualnym...Byscie się nigdy nie zawiodły...Kobiety też nie są święte żeby nie było że to tylko facet jest tym zdradzającym przyjaźń...Zajrzyjcie w głąb siebie z ręką na sercu czy nie mam trochę racji?
nikt nie jest świetym,,zawsze mamy w podswiadomosci mysli robaczywe,,ale tez jestemy w stanie to kontrolować
Witam wszystkich
świeta prawda miła
Witaj Marko
Było by pięknie gdyby nikt nikogo nie zdradzał
Ale może tylko ja się mylę może tylko ja mam źle doświadczenia...nie wiem
Prawdziwa przyjaźń między kobietą a mężczyzną istnieje...tylko każde z nich musi pamietać o nieprzekraczaniu pewnych granic i rozróżniac co jest właściwym zachowaniem a co co już ma swoje podteksty erotyczne..
Wiem jedno prawdziwego przyjaciela poznasz w biedzie....jeśli jest z Tobą....jest przyjacielem jeśli wykręci się gnojkiem.
Królewno.....masz rację....Przyjaciel powinien być zawsze na wyciągnięcie dłoni....Ale z drugiej strony....czy my sami czasem nie postępujemy tak ,że oni samie nie wiedzą co myśleć na nasze zachowanie?....np:....kokietujemy....a później jak odpowie na naszą kokieterię to mamy mu za złe..
Przyznam się ,że ja też mam przyjaciela z którym znam się 7 lat ale nie widzieliśmy się na żywo.... bo mieszkamy na odległych krańcach Polski...oczywiście ślemy sobie zdjęcia i rozmawiam długie godziny ...telefonicznie lub na Skype....Wiem ,że mogę mu zawsze wszystko powiedzieć a On potrafi słuchać i robi wszystko aby zobaczyć uśmiech na mojej buzi
Piękne piosenki ale też i smutne a nawet łzawe
przyjazń ,nawet jak się straci nie boli tak jak stracić swoją miłość
Kwiatuszku...nie masz za co przepraszać...każdy ma prawo wyrazić swoją opinię ...
Konwalijko...proszę nie przejmuj się....on nie był wart miana przyjaciela....choć rozumie jak bolą takie słowa
ot właśnie o tym pisałem. Kim trzeba być aby po latach znajomości powiedziec że ktoś dla nas nic nie znaczy?
Ale temat jest taki czy warto jest przyjaźń zamienić na miłość...Warto czy nie?
jeżeli przyjazn jest miedzy wolną kobietą a wolnym mężczyzną ,,to jak najbardziej tak --warto
jejku jak was czytam to sie wcalenie dziwie ze abstyneci jestescie ..na trzezwo takie pie,rdoly pisac jezu..nie chcial bym z wami dyskutowac jak byscie iprezowali
Na szczęście jest jeszcze paru ludzi normalnych w odroznieniu od lat takich \"przyjaciół \" jak ty.
a ty oczywiscie jestes ten normalny ..
dobrze trafilem
Gepciu kuzwa wszyscy sa normalni ,i Ty też ,i milej soboty
tak myslisz
to moge se w profilu wpisac ze jestem normalnym a co sie z tym wiaze inteligetnym... romantycznym i podstawa wiernym..itd...
tylko ze ja jestem jaki jestem mam kaca dzis..i mam ostatnio zaj.oba na pikcie kupywania ..,od motoru .po projektory a jakie perfumki .se kupilem jezu.. z tych rzeczy jestem haapi .kuzwa zygac mi sie chce musze gajer kupic nie nawidze pedalskich ubranek..ale musze