no jeszcze jest Izd .. na własnej markizowej krwi wyszkolony , czerpiący z jego niebywałego doświadczenia pełnymi garściami .. tylko że cus ten nasz Izd jakis markotny ostatnio .. Vivianne ma na niego zły wpływ, bardzo spoważniał ostanimi czasy
Isla
09.02.2015 r. 18:20:01
Też zauważyłam, że do żartów niezbyt skory. Chyba jak cytrynkę go wycisnęłyśmy już Może przestraszyła chłopaka? Jakaś akcja ratunkowa wskazana Chyba Finlandia mango na niego dobrze działa
Isla
09.02.2015 r. 18:22:59
Kurcze! Ale z Parisą rozmawiał Damira, może my już za stare, żeby na nas słowa marnotrawić?
Damira
09.02.2015 r. 18:32:40
Toż to markizowa szkoła .. każdą kobietę zrozumie, doceni dowartościowuje bez względu na wiek . Eee no jaki wiek w Twoim przypadku ... młoda sikoreczka jesteś ja .. no zostawmy tą kwestię Finlandia mówisz ja bym spróbowała na Sex on the beach
Isla
09.02.2015 r. 18:35:54
Oj, tak zdecydowanie Przecież jemu te lochy tylko w głowie. Zrzuta na tygodniowy karnet do loszku 30+
Damira
09.02.2015 r. 18:40:11
wiesz co mam obawy że one pełne już przy takim braniu my se możemy postać.... na podjeździe
Isla
09.02.2015 r. 18:45:02
Więcej pomysłów nie mam Pozostaje czekać, że mu rozum wróci Ja tymczasem idę spać Miłego wieczoru Przekazuję , jutro Twój dzień
Damira
09.02.2015 r. 18:49:22
Dzień Kota jest 17 lutego .. ale może być i jutro też .. Do miłego, następnego politerkowania
...jaki tam podjazd dziewczynki...po starej mam dla Was super loszkowe...SPA...wilgoć...pająki...ciemność...kajdany...skóry...lateksy...w gratisie...
...w zamian jednak...to ustalimy na miejscu...
...powiadacie że niedobra Vivanne...usidliła Izda...a to...nie dokończę... przez skromność ma się rozumieć...wrodzoną...
Isla
10.02.2015 r. 12:26:23
Hej ho Markizie jakie długie opowiadanie Chyba mama pomagała pisać Podjazd mam nadzieję, ze spory- w wolnej chwili będziemy samochody parkowały- takie oto plany na wieczór A Izd- no cóż...straciliśmy chłopaka Wyszkolony został, zwalnia miejsce dla następnego
de sade-markiz
10.02.2015 r. 12:36:10
...jest...i Izd...witajcie...świergotki...
Isla
10.02.2015 r. 12:40:55
dzisiaj chyba wszystko styka ?
de sade-markiz
10.02.2015 r. 12:43:11
...co styka ...coś mnie ominęło...
Isla
10.02.2015 r. 12:45:14
U Izda dzisiaj styka Rozmowniejszy dzisiaj Czary przestały działać
de sade-markiz
10.02.2015 r. 12:54:11
...Aaaa...to takie stykanie...jak przestał się stykać...to styka...rozumiem...
...to jak w kawale...jaki kraj...tacy terroryści...bywaj...czekam na odpowiedź...
Damira
10.02.2015 r. 16:18:29
jacy terroryści takie kajdanki ooo ..i to się nadaje do mediów
Isla
10.02.2015 r. 19:18:26
Jakie kajdanki, takie futerko a to się nadaje po 23:00
Damira
10.02.2015 r. 20:40:47
no w taki razie jeszcze cuś na oczy z napisem be naughty
Isla
10.02.2015 r. 20:46:57
kto się wstydzi, niech nie patrzy podobno tabuny ludzi planują oblężenie 14 lutego na kina i wielki przebój kinowy- greya nie ubliżając nikomu, ale mieć wszystkich /z przeciągami w myśleniu/ w jednym miejscu- bezcenne IQ tumu < 68
Damira
10.02.2015 r. 20:50:06
nastał czas niebywały ..zimne piwko , trochę seksu, grill i grey..no i wczasy w ciepłych krajach .. musowo
Isla
10.02.2015 r. 20:53:05
och boże, boże- jak bardzo nie moje klimaty starość w oczy zagląda bezlitośnie
Isla
10.02.2015 r. 21:04:11
proponuję nie ryzykować i nie kończyć
Damira
10.02.2015 r. 21:11:58
klasyk powiadał mężczyznę poznaje się po tym nie jak zaczyna ale jak ...kończy kończ wiec Waść wstydu oszczędź..
Damira
10.02.2015 r. 21:16:48
Dlaczego nie, ostatecznie aby mieć własny pogląd warto zapoznać się z tym co jest fascynujące dla innych ..ja mam na warstacie Pamiętniki Zofii Tołstoj
no jeszcze jest Izd .. na własnej markizowej krwi wyszkolony , czerpiący z jego niebywałego doświadczenia pełnymi garściami
..
tylko że cus ten nasz Izd jakis markotny ostatnio .. Vivianne ma na niego zły wpływ, bardzo spoważniał ostanimi czasy
Też zauważyłam, że do żartów niezbyt skory. Chyba jak cytrynkę go wycisnęłyśmy już
Może przestraszyła chłopaka?
Jakaś akcja ratunkowa wskazana
Chyba Finlandia mango na niego dobrze działa
Kurcze!
Ale z Parisą rozmawiał
Damira, może my już za stare, żeby na nas słowa marnotrawić?
Toż to markizowa szkoła .. każdą kobietę zrozumie, doceni dowartościowuje bez względu na wiek .
Eee no jaki wiek w Twoim przypadku ... młoda sikoreczka jesteś ja .. no zostawmy tą kwestię
Finlandia mówisz ja bym spróbowała na Sex on the beach
Oj, tak zdecydowanie
Przecież jemu te lochy tylko w głowie. Zrzuta na tygodniowy karnet do loszku 30+
Więcej pomysłów nie mam
Pozostaje czekać, że mu rozum wróci
Ja tymczasem idę spać
Miłego wieczoru
Przekazuję
, jutro Twój dzień
No to jak zawsze sobie poczytałam
Hej Nefre
Tu nie ma co czytać, pisać trzeba
...
cie mnie...lecz cóż...podołam...poskromiona złośnica...fajne...
...
przez skromność ma się rozumieć...wrodzoną...
...jaki tam podjazd dziewczynki...po starej mam dla Was super loszkowe...SPA...wilgoć...pająki...ciemność...kajdany...skóry...lateksy...w gratisie...
...w zamian jednak...to ustalimy na miejscu...
...powiadacie że niedobra Vivanne...usidliła Izda...a to...nie dokończę...
Hej ho
Markizie jakie długie opowiadanie
Chyba mama pomagała pisać
Podjazd mam nadzieję, ze spory- w wolnej chwili będziemy samochody parkowały- takie oto plany na wieczór
A Izd- no cóż...straciliśmy chłopaka
Wyszkolony został, zwalnia miejsce dla następnego
...jest...i Izd...witajcie...świergotki...
dzisiaj chyba wszystko styka ?
...co styka
...coś mnie ominęło...
U Izda dzisiaj styka
Rozmowniejszy dzisiaj
Czary przestały działać
...Aaaa...to takie stykanie...jak przestał się stykać...to styka...rozumiem...
...ja...ja jestem niewinny...to oni...kosmici...
...no pewnie...bałwany śnieżne...z Mgławicy Andromedy...
...to jak w kawale...jaki kraj...tacy terroryści...bywaj...czekam na odpowiedź...
jacy terroryści takie kajdanki
ooo ..i to się nadaje do mediów
Jakie kajdanki, takie futerko
a to się nadaje po 23:00
no w taki razie jeszcze cuś na oczy z napisem be naughty
kto się wstydzi, niech nie patrzy
podobno tabuny ludzi planują oblężenie 14 lutego na kina i wielki przebój kinowy- greya
nie ubliżając nikomu, ale mieć wszystkich /z przeciągami w myśleniu/ w jednym miejscu- bezcenne
IQ tumu < 68
nastał czas niebywały ..zimne piwko , trochę seksu, grill i grey..no i wczasy w ciepłych krajach ..
musowo
och boże, boże- jak bardzo nie moje klimaty
starość w oczy zagląda bezlitośnie
proponuję nie ryzykować i nie kończyć
klasyk powiadał
mężczyznę poznaje się po tym nie jak zaczyna ale jak ...kończy
kończ wiec Waść wstydu oszczędź..
Dlaczego nie, ostatecznie aby mieć własny pogląd warto zapoznać się z tym co jest fascynujące dla innych ..ja mam na warstacie Pamiętniki Zofii Tołstoj
Warum Deutsch?