no tak ..w sumie dopóki człowiek nie znajdzie się w takiej sytuacji może tylko mówić co by było gdyby..
Konto usunięte
19.04.2010 r. 14:57:10
Wiecie dziewczyny łatwo mówić, kiedy macie co jeść, macie dach nad głową i człowieka obok siebie który będzie was wspierał zawsze... Ja pierwsze i drugie mam właśnie dzięki temu, że jak to określiłyście \"sprzedaję się\" - rozejrzyjcie się dookoła ile jest małżeństw gdzie on pracuje, ona siedzi w domu, żyją jak pies z kotem, seks z musu raz na jakiś czas, ale on łoży na utrzymanie żony. Małżeństwo to (nie w każdym przypadku) też odmiana prostytucji ile standardowy facet ma wydatków ? Ile ma ich kobieta ? Badania wykazały, że po rozwodzie status majątkowy facetów poprawia się... jak myślicie dlaczego ? Ja przynajmniej nikogo nie oszukuję, że kocham, że jest cudownie itp...
no tak ..w sumie dopóki człowiek nie znajdzie się w takiej sytuacji może tylko mówić co by było gdyby..
Wiecie dziewczyny łatwo mówić, kiedy macie co jeść, macie dach nad głową i człowieka obok siebie który będzie was wspierał zawsze... Ja pierwsze i drugie mam właśnie dzięki temu, że jak to określiłyście \"sprzedaję się\" - rozejrzyjcie się dookoła ile jest małżeństw gdzie on pracuje, ona siedzi w domu, żyją jak pies z kotem, seks z musu raz na jakiś czas, ale on łoży na utrzymanie żony. Małżeństwo to (nie w każdym przypadku) też odmiana prostytucji
ile standardowy facet ma wydatków ? Ile ma ich kobieta ? Badania wykazały, że po rozwodzie status majątkowy facetów poprawia się... jak myślicie dlaczego ? Ja przynajmniej nikogo nie oszukuję, że kocham, że jest cudownie itp...