forum

Rozrywka i uczucia

Seks za kasę, czy biorąc trzyma się klasę?

1. Konto usunięte 04.03.2010 r. 01:21:35

mam prawo i nie zgaDZAM SIE Z TABA

2. Konto usunięte 04.03.2010 r. 01:25:55

MOZE JAK TO NAPISALS SEKS I PIENIADZE ZAdza swiatem ale czy daja szczescie watpie

3. Konto usunięte 04.03.2010 r. 01:28:07

Misiu szczęście...??? kasa tylko ułatwia życie,a szczęście to inna bajka    

4. Konto usunięte 04.03.2010 r. 01:32:16

zabciu ale nie podoba mi sie ten seks za pieniadze jest cos w tym co mnie zraza do tego

5. SEXYMENYO 04.03.2010 r. 03:42:08

SEKS TO PRZYJEMNOŚĆ UCZUCIE SEKSUALNIE ZAWSZE

6. Smukon 05.03.2010 r. 21:45:49

klasa kończy się tam, gdzie się zaczyna **cenzura** stwo. Mam więcej szacunku do takiej babci klozetowej z najbardziej zafajdanego dworca, niż do najbardziej luksusowej, władająca pięcioma językami (w tym koniecznie francuskim) call girl.    

7. AGA 07.03.2010 r. 00:19:32

W jakiejś gazetce dla dorosłych było napisane,że usługi za kasę niewiele mają wspólnego z seksem. Panienki doskonale udają och i ach,nawet,jeśli wraca im się wczorajsze śniadanie     . Facetom tylko się wydaje,że to seks i płacą za to przedstawienie głupole    

8. syl 07.03.2010 r. 09:13:11

Co w tym złego że sex udawany że za kasę że złe dziewczyny chyba nie wszyscy rozumią o co chodzi.Uważam że bez tych dziewczyn świat by był o wiele gorszy.Panowie wasze kobiety też udają sex a za sex robią z wami co chcą tylko wy udajecie że jest ok.Tak niektórzy potępiają te dziewczyny nie rozumiejac zjawiska.Te dziewczyny zasługóją na lepszą opinię a w ogóle dziwi mnie to że potępiają je ludzie co maja zony mężow narzeczone itd a spróbujcie życ bez swoich kobiet wtedy wszyscy będziemy spotykac się u tych poniżanych dziewczyn.Sam jestem zdradzony i opuszczony przez kiedyś kohającą żonę oczywiscie rozwiedziony i tego nikt nie potępia wszystko w porządku i już a że ja teraz korzystam z usług z tych dziewczyn to dla was dziewczyny są złe a ja już nie chcę miec swojej kobiety już im nie wierzę tym dobrym bo zdradzają a dziewczyna z agencji czy tak zwana cichodajka nigdy nie zdradzi a co do udawanego sexu to nie wszystkie dziewczyny udają a ci co do nich nie chodzą nie mają o tym zielonego pojęcia.

9. Deila 13.03.2010 r. 11:47:53

Cóż mogę dodać ze swojej strony....sprzedawanie ciała za pieniądze ma się tylko do zerowego szacunku do samej siebie .
    A płacacy za to ...nie ważne czy panie czy panowie sprzedaja swoją godność.

10. Konto usunięte 13.03.2010 r. 12:40:02

Smukon i anhatinum przyłączam się do Waszych wypowiedzi

11. Anka 13.03.2010 r. 13:17:02

Ja się również do Smukona przyłączammmmm

12. novak 15.03.2010 r. 14:11:15

Ha Panowie uczestniczący w tej rozmowie, rozbawiliście mnie     ......W 90% sponsoring tu dzież seks za kasę dotyczy Kobiet, a ja widzę pełno wypowiedzi buraków którzy mówią "NIGDY" - no pewnie że nigdy bo nikt wam za sex nie zapłaci, ba nawet z dopłatą z waszej strony......    

13. Konto usunięte 15.03.2010 r. 15:30:46

aj uważam że wszystkie wasze wypowiedzi panowie
    miałyby sens do czasu gdyby jakaś dziewczyna ładna zgrabna ,młoda nie zaproponowałaby wam sporej sumki za seks z nią
    po co to czcze gadanie.

14. novak 15.03.2010 r. 15:47:47

Zgadzam się z     Paula     a nawet powiem więcej większość facetów to nawet bez kasy skorzystało by z okazji...

15. Konto usunięte 15.03.2010 r. 15:49:44

również kobiety
    wszystko zależy od tego jaką kwotę chciałyby uzyskać

16. Damian 22.03.2010 r. 23:19:28

Nie wiem skąd to oburzenie. Jest popyt to jest i podaż. Nigdy nie płaciłem za seks, ale ktoś tu już napisał, że jest po rozwodzie, nie zaufa dziewczynie a potrzeby ma i wydaje się to bardziej w porządku. Za co od razu krzyczeć? Koszty seksu wychodzą mu pewnie podobnie co jakby miał się wysilić, pójść na dyskotekę czy do klubu chcąc kogoś przelecieć-bo przecież nie chciał się wiązać. A klasa? Klasa ogólnie jest czymś co się ma lub nie i pewnie każdy ma inną jej definicję.

17. Damian 25.03.2010 r. 12:08:05

Ktoś tam napisał, że może od razu na części się sprzedać. Płaci się za usługę. Rybak nie powinien sprzedawać wędki. Czysta logika.

Ktoś dodał, że się faceci wypowiadają, a jakby jakaś laska zaproponowała im seks za kasę to bez mrugnięcia okiem by poszli. Nieprawda.

18. damianpoz 27.03.2010 r. 12:29:40

Co do kasy w życiu to ładnie ktoś kiedyś zaśpiewał :

\" hajs w życiu jest potrzebny i nie ma co ***** ić, może szczęścia nie daje ale lepiej żyć pozwoli.Ile dziecku odmówisz, co, nie kupisz czekolady? Tanie chińskie zupki w paczce, bo nie starczy na obiady\"

Wszystko w temacie. A małżeństwo to też taka odmiana prostytucji na zasadzie \"kup mi futro z norek to dam Ci d..y\"

19. Konto usunięte 16.04.2010 r. 20:41:46

pieniądze szczęścia nie dają... dopiero zakupy   uśmiechnięty   a tak już serio - owszem biorę pieniądze za seks. Chociaż w sumie w tym wszystkim seksu nie wiele - bardziej towarzystwo, rozmowa ... a ile w tym przedstawienia - to już zależy od płacącego. Coraz mniej facetów chce tzw. profesjonalistki... większe wzięcie mają normalne dziewczyny - te które na klatce mówią wam \"dzień dobry\". które widzicie czasami w tramwaju... nikt kto na mnie spojrzy nie powie, że jestem prostytutką. Jestem zwykłą dziewczyną.

20. Konto usunięte 17.04.2010 r. 12:13:22

czy siętrzyma klasę- to nie wiem, jest to jednak jakaśforma pracy

wiem za to, że wychodzi się od niej z przekonaniem, że to nie to    

21. semperfi 17.04.2010 r. 15:39:35

Wiecie co?

Spotkałem w swoim życiu przypdkowo dziewczynę... W życiu na starcie nie bardzo jej poszło. Została sama - dziecko z dzieckiem... W końcu w akcie desperacji ( nikt do pracy nie chciał jej przyjać) dała ogłoszenie. Mówiła - dla dziecka. Żeby miało co jeść... żeby miało dach nad głową. W międzyczasie szukała pracy. Zeszło trochę. Dziś czuje się brudna, pyta czy znajdzie kogoś? Co mu powiedzieć.... Ale wie, ze dla dziecka jest gotowa poświęcić nawet życie... I co? Bardzo ją cenię.... za szczerośc. Dla mnie jest koboetą z klasą.

22. semperfi 17.04.2010 r. 15:45:59

Więc myślę, zę nie należy mówić ogólnikami... a cała dyskusja chyba zniżyłą się do pozionu - kwantyfikatorów ogólnych - wszyscy, którzy biorą kase...

Nie wiemy jakie są ich motywy... kto bierze bo to lubi, kto nie ma innego wyjścia i brzydzi się tym... zbyt ogólne....pytanie.

23. semperfi 17.04.2010 r. 16:02:02

jasne - masz rację. Tylko tu trochę pachnie sądem. Ktoś dobrze powiedział - kto jest be winy. Dlatego szukannie odpowiedzi to pisanie palcem po wodzie...ale cieszę się, zę można z kimś inteligentnym wejść w pogaduszki sorki dyskusję...

24. semperfi 17.04.2010 r. 16:16:17

zgoda.. dlatego nie oceniajmy ludzi, dopóki ich nie poznamy nie postaramy się zrozumieć a przede wszystkim ich nie wysłuchamy... W ostatnim tygodniu mamy wiele tego w mediach....

25. semperfi 17.04.2010 r. 16:21:42

niestety nawet tragedia narodowa tego nie zmieni.... wiesz kiedy podrózująć mijam Panie stojące wzdłuż drogi.. jest mi ich poprostu żal....

26. semperfi 17.04.2010 r. 16:32:54

mi ogólnie też.... a... zniakm... może będzie jeszcze okazja podyskutować.... Będzie mi bardzo miło.... papap   uśmiechnięty  

27. Konto usunięte 17.04.2010 r. 23:04:51

jeżeli ktoś sie daje za kase to dla mnie jest zwykłą k...albo ***** i... i takich osób się brzydzę ...a przeciez kasa to nie wszystko   uśmiechnięty     uśmiechnięty  

28. Konto usunięte 17.04.2010 r. 23:09:40

tak ..zawsze jest inne wyjście ..nie tylko sex za kasę..

29. Konto usunięte 17.04.2010 r. 23:10:33

O witaj Ondrasz..

30. Konto usunięte 17.04.2010 r. 23:19:15

hmm a rodzina?? znajomi ..a praca zawsze jest nawet bym sprzątać poszła byle by nie sprzedawać swojego ciała..