maratończyk z Waćpana .. medal za ofiarność i ..wytrwałość
de sade-markiz
08.06.2016 r. 09:54:49
...a ja sobie tak myślę...nie ma to jak obfite angielskie śniadanie...po upojnym francuskim seksie...nim włączę się w codzienne polsko-pisowskie realia dnia codziennego...
Damira
08.06.2016 r. 10:18:39
ulalaaa czasem nie na odwró angielski seks i francuskie śniadanko ..
Malwina
08.06.2016 r. 12:07:28
Marzenie senne pojawia się tylko jako nawiązanie do tych spraw, które dostarczyły nam pokarmu myślowego w ciągu dnia
Zygmunt Freud
Damira
08.06.2016 r. 12:16:00
i jak to fajnie czasem się pooszukiwać
Damira
08.06.2016 r. 14:16:40
i ta wszechobecna manipulacja mozna więc sie domyślać dalczego portalowym kolorem jest fiolet ...symbolizuje najwyższa jakość produktu w dodatku zalecany jest dla osób które chcą schudnąć gdyż tłumi uczucie głodu, reguluje przemianę materii a także wyrównuje gospodarkę hormonalną klikasz i chudniesz ..
de sade-markiz
08.06.2016 r. 14:33:39
...kurde...zawiłe to wszystko...
Damira
08.06.2016 r. 14:40:55
dla Was tak odróżniacie przecież tylko 3 kolory ..sygnalizacji świetlnej no ewentulanie klasyczne fajny , pedalski i ..ujowy
de sade-markiz
08.06.2016 r. 14:44:13
...no ... ... ...
Damira
08.06.2016 r. 14:48:26
Pan mnie tu używasz środków przymusu .. bezpośredniego i to nielegalnie jako członek niezrzeszony w służbach mundurowych ..wrrrrrrrrrrrrr..
de sade-markiz
08.06.2016 r. 14:53:23
...to Ty w mundurze śmigasz...?... ...i w szpilkach...łał...
Damira
08.06.2016 r. 15:06:11
Colt po dziadku i i piórpusz .. trofiejny
de sade-markiz
09.06.2016 r. 10:09:12
...fajny widok...tylko dwa elementy odzienia...pióropusz...i Colt...i preria ...
Damira
09.06.2016 r. 10:45:24
cus się pozajączkowało Markizowi z tym liczeniem ..a szpilki dzis granatowe i pas na tego Colta . to co aa i gwiazda szeryfa .. tylo gdzie ją cholerka przypiąć..
de sade-markiz
09.06.2016 r. 10:49:33
...gwiazda pod podeszwą...za ostrogą będzie robić...a pas...koniu na oczy...będzie bardziej uległy...
Damira
09.06.2016 r. 10:57:09
to juz wiemy co to Markzi z tymi niewiastami robi aby były ..uległe
de sade-markiz
09.06.2016 r. 11:01:48
...ja...krępuję...i po ptokach...a wtedy...no...
Damira
09.06.2016 r. 11:10:43
no tak jeżeli sie krępujesz to rzeczywiście po ptokach ..
Damira
09.06.2016 r. 13:25:05
odpowiednio dobrana playlista jest w stanie istotnie oddziaływać na samopoczucie i poziom pobudzenia ..podczas treningu
Damira
10.06.2016 r. 09:37:30
mówią żeby Asphalt ..czyli brendy z Colą i cytryną ja jednak tradycyjnie woda bez babelków
maratończyk z Waćpana .. medal za ofiarność i ..wytrwałość
...a ja sobie tak myślę...nie ma to jak obfite angielskie śniadanie...po upojnym francuskim seksie...nim włączę się w codzienne polsko-pisowskie realia dnia codziennego...
ulalaaa czasem nie na odwró angielski seks i francuskie śniadanko ..
Marzenie senne pojawia się tylko jako nawiązanie do tych spraw, które dostarczyły nam pokarmu myślowego w ciągu dnia
Zygmunt Freud
i jak to fajnie czasem się pooszukiwać
i ta wszechobecna manipulacja mozna więc sie domyślać dalczego portalowym kolorem jest fiolet ...symbolizuje najwyższa jakość produktu w dodatku zalecany jest dla osób które chcą schudnąć gdyż tłumi uczucie głodu, reguluje przemianę materii a także wyrównuje gospodarkę hormonalną klikasz i chudniesz ..
...kurde...zawiłe to wszystko...
dla Was tak odróżniacie przecież tylko 3 kolory ..sygnalizacji świetlnej no ewentulanie klasyczne fajny , pedalski i ..ujowy
...no ... ... ...
Pan mnie tu używasz środków przymusu .. bezpośredniego i to nielegalnie jako członek niezrzeszony w służbach mundurowych ..wrrrrrrrrrrrrr..
...to Ty w mundurze śmigasz...?... ...i w szpilkach...łał...
Colt po dziadku i i piórpusz .. trofiejny
...fajny widok...tylko dwa elementy odzienia...pióropusz...i Colt...i preria ...
cus się pozajączkowało Markizowi z tym liczeniem ..a szpilki dzis granatowe i pas na tego Colta . to co aa i gwiazda szeryfa .. tylo gdzie ją cholerka przypiąć..
...gwiazda pod podeszwą...za ostrogą będzie robić...a pas...koniu na oczy...będzie bardziej uległy...
to juz wiemy co to Markzi z tymi niewiastami robi aby były ..uległe
...ja...krępuję...i po ptokach...a wtedy...no...
no tak jeżeli sie krępujesz to rzeczywiście po ptokach ..
odpowiednio dobrana playlista jest w stanie istotnie oddziaływać na samopoczucie i poziom pobudzenia ..podczas treningu
mówią żeby Asphalt ..czyli brendy z Colą i cytryną ja jednak tradycyjnie woda bez babelków
...nie się...bo mnie trudno zmieszać...czy wstrząsnąć... ...napój izotermiczny...polecam...
ach o tym wiemy wiemy....szlachtenośc zobowiazuje a ten napój to na bazie niebieskich tabletek ..
kurza twarz kiedys ze śmietaną, pietruchą ..teraz jogurcik light.. to się porobiło
szarlotkę
gęsia mrrrrrr.. prawdziwy wyznacznik jakości ....muzyki
Dobry, dobry Pysiaczki no i jak tam ..batki kapielowe są , klaputki tylko kto te plecki wysmaruje
taaaa ..ot namolny jeszcze mało a pychol od czego taki czarny nic tylko jagody żes wszamał.. ..i to sam ..
jesteś.. no juz , juz się tak nie chwal ..Co słychować chciałam się zapytowywać..
uuuuuuu... juz po ..ptokach .. niestety może cus tam jeszcze się wykroi ..
o kurcze a to Ciebie tez miałam zabrać... to się narobiło ..następnom razom na bank ..tylko kocyk weź ze sobą ..