Sytuacje same się klarują ..żebysmy jednak za bardzo nie rozbestwili się..nic nie jest wieczne a gdzież to Markiz się podział co Wy tak Panowie na zmainę..dyzury pełnicie
Damira
14.07.2016 r. 12:06:47
wedle przepisu 1410 1kg cukru, 4 kilo owoców i 10dkg drożdży. Inna 1kg cukru, 4dkg drożdży i 10 litrów wody i tym sposobem rok zwyciestwa pod Grunwaldem ..stał się tak łatwy do zapamietania
Damira
14.07.2016 r. 13:09:09
nie ma rzeczy niemożliwych jak mawia mój boss.. dodałby jeszcze musisz mieć co najmniej dwa rozwiązania ..
Damira
14.07.2016 r. 13:29:24
ni ma źle .. czasem w tych chnmurach albo jak kto woli na Szcześliwych Wyspach Lenistwa można znaleźć wiele inspiracji i rozwiazań.. ostatecznie najmniej produktywni są pracoholicy to co coctail z niebieskich migdałów
Damira
14.07.2016 r. 13:36:03
hmmm.. rozumiem że to nie pierwszyzna dla Acana
Damira
14.07.2016 r. 13:49:52
tak , tak w tym co na patelni u mnie karminadle ..
Damira
14.07.2016 r. 13:58:09
eee...nooooooo jak se Waćpan możesz pozwolić na takie maszkety w sensie smakołyki to tylko pozazdraszczać..
Damira
14.07.2016 r. 14:36:25
.. trzy razy nagminnie .. grunt to umieć z korzystać z ..rozkoszy podniebienia wszak Pan Bóg zstorzył jedzenie a ..kucharzy
Damira
14.07.2016 r. 15:31:06
hmmmm... no może byś Acan nie pojadł ale ..z pewnością cuś ..skonsumował ..
Damira
14.07.2016 r. 15:46:09
Nie ma juz prawdziwych zapiekanek te sprzed hohohhhhh... wielu, wielu lat/brzmi jak bajka / ..były najwspanialsze .. chrupiące pieczywko i pieczarki a miazga z nich zagęszczona mąką ... podobno świat do przodu idzie tylko czy we włąściwyn kierunku
Damira
15.07.2016 r. 08:32:04
Jest nisza rynkowa, jest szansa na biznes..a tak wogóle piątek..zobowiazuje do..... priorytegowego zachowania
Damira
15.07.2016 r. 09:04:08
Pilot automatyczny włączony , parametry właściwe,kurs Wyspy Niebieskich Migdałów stewardesa za chwile przyniesie Panu kieliszek koniaku
Damira
15.07.2016 r. 09:58:16
ojojojjjj z tym koniakime ostrożnie ..po piątym kieliszku to juz nie rozmowa tylko wyciek informacji
Damira
15.07.2016 r. 10:16:25
trafnie , bardzo trafnie i ten specyficzny dialekt ze swoistymi cechami fonetycznymi coś tak pomiędzy suahili a szkocki gaelicki z naleciałością węgierskiego ..
Damira
15.07.2016 r. 13:18:56
..Nicea i kto nastepny ... wrrrrrrrrrrrrrrr..to nie walka to terroryzm .. walczy żolnierz z żołnierzem na równych prawach uzbrojeni po zęby .. deportowałabym całą rodzine takiego ..psubrata całą od kuzynów po babkę z wujkiem ..
Damira
15.07.2016 r. 13:32:16
łeee my spadkobiercy husarii.... trza piór zbierać.
Damira
15.07.2016 r. 13:50:08
jezt juz za późno ..wystarczyło na samym poczatku to tałatajstwo zabrac na wszystko to co pływa w Unii i odtransportować.. aleśmy sie zawzięli
Damira
18.07.2016 r. 10:39:28
To co, espresso na lepsiejsze widoki poniedziałkowe..
Damira
18.07.2016 r. 13:02:05
podzielę się baaaaaardzo chętnie ostatecznie życz drugiemua Tobie tez będzie życzone ..
Damira
18.07.2016 r. 13:15:58
zagrzana to możesz łapki umyć ..tylo wrzątek na fusiastą ..potem powróżę ..
Damira
18.07.2016 r. 13:26:11
noo rrrrrasowy facet co to odciski na dłoniach a nie rurki na ..upie ..praca taaak czarny kot w domu , szklana kula na biurku...hektolitry kawy coby było z czego wróżyć..
Damira
18.07.2016 r. 13:36:46
niooo.. widac po wóżkach chodzacy jesteś.. .. i jeszcze makijaż mnie sie od tych oparów ..nieco zmęczył
Damira
18.07.2016 r. 13:40:34
szczerze mówic nigdy nie byłam choć korciło odwiedzic ..żeby mieć jasność w pewnych tematach ale suma suamrum stwierdziłam że dopiero ciemność mogę zobaczyć .. więc odpuściłam w mysl zasady que sera sera ..
Damira
18.07.2016 r. 14:01:10
no co ten urok osobisty
Damira
18.07.2016 r. 14:15:04
no i się będzie sprzeczał...jak mówię to wiem a jak wiem to mówię
Damira
18.07.2016 r. 14:44:14
umięjętne delikatne podejście do pacjeta ..owocuje zawsze pozytywnymi skutkami terapii ..
Aset
19.07.2016 r. 08:39:47
Jak tak to ja też poproszę
Damira
19.07.2016 r. 09:45:13
ach te ciagle ucieczki w imiaginację
Damira
19.07.2016 r. 13:32:57
azaliz wszelakoż powiedziane jest trzymać się kupy Mości Państwo kupy nikt nie ruszy
Sytuacje same się klarują ..żebysmy jednak za bardzo nie rozbestwili się..nic nie jest wieczne
a gdzież to Markiz się podział co Wy tak Panowie na zmainę..dyzury pełnicie
nie ma rzeczy niemożliwych jak mawia mój boss.. dodałby jeszcze
musisz mieć co najmniej dwa rozwiązania ..
ni ma źle
.. czasem w tych chnmurach albo jak kto woli na Szcześliwych Wyspach Lenistwa można znaleźć wiele inspiracji i rozwiazań.. ostatecznie najmniej produktywni są pracoholicy
to co coctail z niebieskich migdałów
hmmm..
rozumiem że to nie pierwszyzna dla Acana
tak , tak w tym co na patelni u mnie karminadle ..
eee...nooooooo jak se Waćpan możesz pozwolić na takie
maszkety w sensie smakołyki to tylko pozazdraszczać..
..
trzy razy
nagminnie .. grunt to umieć z korzystać z ..rozkoszy podniebienia
wszak Pan Bóg zstorzył jedzenie a
..kucharzy
hmmmm...
no może byś Acan nie pojadł ale ..z pewnością cuś ..skonsumował ..
Nie ma juz prawdziwych zapiekanek te sprzed hohohhhhh... wielu, wielu lat/brzmi jak bajka
/ ..były najwspanialsze ..
chrupiące pieczywko i pieczarki a
miazga z nich zagęszczona mąką ... podobno świat do przodu idzie tylko czy we włąściwyn kierunku
Jest nisza rynkowa, jest szansa na biznes..a tak wogóle piątek..zobowiazuje do..... priorytegowego zachowania
ojojojjjj
z tym koniakime ostrożnie ..po piątym kieliszku to juz nie rozmowa tylko wyciek informacji
trafnie , bardzo trafnie
i ten specyficzny dialekt
ze swoistymi cechami fonetycznymi
coś tak pomiędzy suahili a szkocki gaelicki z naleciałością węgierskiego ..
..Nicea i kto nastepny
... wrrrrrrrrrrrrrrr..to nie walka to terroryzm .. walczy żolnierz z żołnierzem na równych prawach uzbrojeni po zęby .. deportowałabym całą rodzine takiego ..psubrata całą od kuzynów po babkę z wujkiem ..
łeee my spadkobiercy husarii....
trza piór zbierać.
jezt juz za późno ..wystarczyło na samym poczatku to tałatajstwo zabrac na wszystko to co pływa w Unii i odtransportować..
aleśmy sie zawzięli
To co, espresso na lepsiejsze widoki poniedziałkowe..
podzielę się baaaaaardzo chętnie
ostatecznie życz drugiemua Tobie tez będzie życzone ..
zagrzana to możesz łapki umyć
..tylo wrzątek na fusiastą
..potem powróżę ..
noo
rrrrrasowy facet co to odciski na dłoniach a nie rurki na ..upie
..praca
taaak czarny kot w domu , szklana kula na biurku...hektolitry kawy coby było z czego wróżyć..
niooo.. widac po wóżkach chodzacy jesteś.. ..
i jeszcze makijaż mnie sie od tych oparów ..nieco zmęczył
szczerze mówic nigdy nie byłam choć korciło odwiedzic ..żeby mieć jasność w pewnych tematach ale suma suamrum stwierdziłam że dopiero ciemność mogę zobaczyć .. więc odpuściłam w mysl zasady que sera sera ..
no co
ten urok osobisty
no
i się będzie sprzeczał...jak mówię to wiem a jak wiem to mówię
Jak tak
to ja też poproszę
ach te ciagle ucieczki w imiaginację
azaliz wszelakoż powiedziane jest
trzymać się kupy Mości Państwo kupy nikt nie ruszy