Tworzymy poczucie szczęścia w oparciu o partnera, a ono nie na tym polega. Składamy obietnice, których nie możemy dotrzymać i z góry skazujemy się na niepowodzenie.
Szczęście nigdy nie przychodzi z zewnątrz ono musi mieć zalążek w nas samych
Damira
26.11.2015 r. 15:20:05
tak to prawda , ktoś juz śpiewał cieszmy sie z małych rzeczy w nich klucz do szczęścia jest a wiec pierwsze truskawki , piknik nad rzeką , odnaleziony po wielu miesiącach zielony kamyk, , kieliszek wina wieczorową porą , śnieg skrzący się w świetle latarni i... kocie mruczenie małe okruchy ale jakże istotne
Damira
26.11.2015 r. 18:48:52
nigdy ..bleeeee.../nie znoszę tego słowa / ..nie poczuje się smaku prawdziwego szczęścia,jeżeli będziemy naburmuszeni dziś ..zatroskanymi o jutro i rozżalonymi decyzjami podjętymi wczoraj
Damira
27.11.2015 r. 09:12:59
a może to on ją .. uszczęśliwi ..
de sade-markiz
27.11.2015 r. 09:36:08
...szczęście niejedno ma imię...to pocałunek...to także inne małe szczęślidełka...dla mnie takim ważniejszym jest to że mogę budzić się nie sam...wiedząc że jest...była...i będzie...i nawet to...że pokochać potrafiłem każdą nieuniknioną zmianę w wyglądzie...bo Ona jest mym szczęściem...mimo tych zmian...
Damira
27.11.2015 r. 10:00:20
fleczki ze butów mie wypadły ..no Markizie się ma ,się cieszy w sensie to szczęście ..czasem szczęścicie jest bardzo blisko wystarczy je tylko dostrzec, docenić i nie szukać gdzieś daleko
de sade-markiz
27.11.2015 r. 10:02:17
...właśnie...
Damira
27.11.2015 r. 10:09:53
pijemy ta kawę czy se znowu sama mam zapodać ..a po drugie miał być wiersz ..
de sade-markiz
27.11.2015 r. 10:15:16
... ...dla wszystkich...i ciastko z pocałunkiem ...i uśmiech promienny... ...i coś jeszcze... ...jednak nie napiszę co...bo...
Damira
27.11.2015 r. 10:16:12
taa ...rachunek do zapłaty za ten... luksus
de sade-markiz
27.11.2015 r. 10:21:05
...nie...bo gdy ma się szczęście...wiele gratisów nas rozpieszcza...
Damira
27.11.2015 r. 10:37:31
sie chyba gratisy z hostessami pomyliły
de sade-markiz
27.11.2015 r. 10:40:28
...jak hostessa w gratisie...to nie ma mowy o pomyłce...
Damira
27.11.2015 r. 11:32:47
Twoje szczęście w Twoich rekach ..podstawy juz masz
a u nas Barbórki .. ło matko jedyna jak zyc .. i babskie combry
de sade-markiz
27.11.2015 r. 15:25:08
...zabawa...na całego...
Damira
27.11.2015 r. 15:28:06
poszlibyście chłopaki ze mną byłoby raźniej a jaki wybór mielibyście ..brać wybierać nie przebierać..
de sade-markiz
27.11.2015 r. 15:31:48
...muszę zapytać mamy...czy wypada...
Damira
27.11.2015 r. 15:33:58
Andrzejki wiec zycze Wam Panowie coby wam sie wywróżyły jakie skróty... z Kamasutry
de sade-markiz
27.11.2015 r. 15:35:55
...znaczy...jakaś figura z Andrzejem...
Damira
27.11.2015 r. 15:37:23
wedle uznania ..
de sade-markiz
27.11.2015 r. 15:41:31
...fuj...to nie styl mój...
Damira
27.11.2015 r. 19:17:15
ono nie jest celem to sposób patrzenia na świat mój śmiech nie znaczy że moje życie jest idealne po prostu doceniam to co mam a co do naszego Markiza no cóż na bezrybiu ...i Andrzej rybką
Damira
27.11.2015 r. 19:25:23
sorry czy czasem nie komplikujesz sobie życia i wszystkiego co się z nim wiąże
Damira
27.11.2015 r. 19:40:47
szczęście jest jak motyl kiedy chcesz je złapać w ostatniej chwili umknie A jesli cichutko usiądziesz to samo do Ciebie pryyleci
Damira
27.11.2015 r. 20:55:48
W życiu trzeba działać tak zgadza się, ale działając czy zdobędziesz szczęścia ?Osiągniesz spełnienie zawodowe, dobra materialne, prestiż to też szczęście owszem bardzo ważne ale nie najważniejsze
Tworzymy poczucie szczęścia w oparciu o partnera, a ono nie na tym polega. Składamy obietnice, których nie możemy dotrzymać i z góry skazujemy się na niepowodzenie.
Szczęście nigdy nie przychodzi z zewnątrz ono musi mieć zalążek w nas samych
tak to prawda , ktoś juz śpiewał cieszmy sie z małych rzeczy w nich klucz do szczęścia jest a wiec pierwsze truskawki , piknik nad rzeką , odnaleziony po wielu miesiącach zielony kamyk, , kieliszek wina wieczorową porą , śnieg skrzący się w świetle latarni i... kocie mruczenie
małe okruchy ale jakże istotne
nigdy ..bleeeee.../nie znoszę tego słowa
/ ..nie poczuje się smaku prawdziwego szczęścia,jeżeli będziemy naburmuszeni dziś ..zatroskanymi o jutro i rozżalonymi decyzjami podjętymi wczoraj
a może to on ją .. uszczęśliwi ..
...szczęście niejedno ma imię...to pocałunek...to także inne małe szczęślidełka...dla mnie takim ważniejszym jest to że mogę budzić się nie sam...wiedząc że jest...była...i będzie...i nawet to...że pokochać potrafiłem każdą nieuniknioną zmianę w wyglądzie...bo Ona jest mym szczęściem...mimo tych zmian...
fleczki ze butów mie wypadły
..no Markizie się ma ,się cieszy
w sensie to szczęście ..czasem szczęścicie jest bardzo blisko wystarczy je tylko dostrzec, docenić i nie szukać gdzieś daleko
...właśnie...
pijemy ta kawę czy se znowu sama mam zapodać ..a po drugie miał być wiersz
..
...
...dla wszystkich...i ciastko z pocałunkiem
...i uśmiech promienny...
...i coś jeszcze...
...jednak nie napiszę co...bo...
taa ...rachunek do zapłaty za ten... luksus
...nie...bo gdy ma się szczęście...wiele gratisów nas rozpieszcza...
...jak hostessa w gratisie...to nie ma mowy o pomyłce...
Twoje szczęście w Twoich rekach ..podstawy juz masz
...tak...a podstawa...stabilna oczywiście...to podstawa...
...czy bazaltu...
...ta...wiosna ludów...
a u nas Barbórki .. ło matko jedyna jak zyc
.. i babskie combry
...zabawa...na całego...
poszlibyście chłopaki ze mną byłoby raźniej a jaki wybór mielibyście ..brać wybierać nie przebierać..
...muszę zapytać mamy...czy wypada...
Andrzejki wiec zycze Wam Panowie coby wam sie wywróżyły jakie skróty... z Kamasutry
...znaczy...jakaś figura z Andrzejem...
...fuj...to nie styl mój...
ono nie jest celem to sposób patrzenia na świat mój śmiech nie znaczy że moje życie jest idealne
po prostu doceniam to co mam
a co do naszego Markiza
no cóż na bezrybiu ...i Andrzej rybką
sorry
czy czasem nie komplikujesz sobie życia i wszystkiego co się z nim wiąże
szczęście jest jak motyl kiedy chcesz je złapać w ostatniej chwili umknie A jesli cichutko usiądziesz to samo do Ciebie pryyleci
W życiu trzeba działać tak zgadza się, ale działając czy zdobędziesz szczęścia ?Osiągniesz spełnienie zawodowe, dobra materialne, prestiż to też szczęście owszem bardzo ważne ale nie najważniejsze
Audaces fortuna iuvat!
Izd obdarowujesz czy .....jesteś obdarowywany