jest jakie jest, żeby tylko nie te komplikatory włączajace się bez ostrzeżenia ..
Damira
27.07.2016 r. 09:24:20
To prawda i jeszcze jedno co istotne.... w górch
kłaniaj się wszystkim, których mijasz, bo ....będziesz wracać tą samą drogą Jeśli nie okaże się napotkanym ludziom szacunku, nie licz na to, że podadzą dłoń, kiedy będziesz tego potrzebować
Damira
27.07.2016 r. 12:13:03
mamy problem z tą ..empatią, nie da sie ukryć.. ale za to mamy najlepszych lotników
Damira
27.07.2016 r. 15:33:59
a jakże i oraz tych .... od F16
Damira
28.07.2016 r. 08:23:38
oblatywacze no tak cos w tym jest, dosłownei i w przenośni ..pewien leciwy, juz niestety nieżyjacy polski pilot w czasie wojny w służbie RAF ..zwykł mówić iz wzięcie mieli ogromne Angielki to tak niekoniecznie urodziwe a te które w obecnych czasach ładne .. to po polskich pilotach
Damira
28.07.2016 r. 08:32:02
i swoejgo wnusia Izedusia całowała w czółko ..
Damira
28.07.2016 r. 08:54:30
jakaś taka nostalgia wkradła sie w kompik Twój..to se nevratrati .jedźmy ..nikt nie woła kto wie wszystko przed Toba może wybudujesz dom z kuchnią taką najprawdziwsza i se bedziesz żeberaczka z kapustką gotował żeby we dwójeczke konsumatum zorganizować
Damira
28.07.2016 r. 09:07:57
w okolicach mojego rancza nawet młuciatych nie ma ..zsiadłe tylko w plastkiku ...tęskni się tęskni ale nie lubię ogladać się za siebie ..przynajmniej zbyt często
Damira
28.07.2016 r. 09:26:22
w sensie pić mleko ..
Damira
28.07.2016 r. 09:35:17
o matuniu a ja sobie dzis tylko jogurcik wzienam na śniadanko ... toz to podchodzi pod paragraf ..znęcanie ze szczególnym okrucieństwem
Damira
28.07.2016 r. 10:59:59
hmmm...myśl no działa, działa to mniej więcej tak jakby mieć tylko ołówek a tu proszę ktos poda... kredki a jogurcik naturalny z malinami,jagodami, orzechami i miodkiem ..na bogato a co śniadanko musi byc królewskie
Damira
28.07.2016 r. 13:15:48
podobno myślicie lepiej dziś niz jutro a my .. lepiej dziś i jutro ... rozważamy oczywiście cały czas aspekty zwiazane z ..gotowaniem
Damira
28.07.2016 r. 13:25:52
tos poszedł po bandzie ..upasiesz sie Waćpan na tych parówczakach .. miesień stabilizacyny sie rozrośnie i co .. niby mówią pod duzym kamieniem duza ryba ..
Damira
28.07.2016 r. 13:37:11
kurza twarz ..no wszystko przez tą zime byłaby krótsza to by ..nie wywaliło a tak morduj się człowieku a tu za pasem nastepna ..
Damira
28.07.2016 r. 14:10:58
możemy sobie żarty stroić ale to zwolniony metabolizm czasem odzywają się geny przodków , czasem stres ..który się zajada
Damira
29.07.2016 r. 08:06:36
Dobry dzionek.. siłowania, jedna ze wspólczesnych świątyń ..gdzie ofiarą pot i kilogramy no i jak tam humorek dziś..
Damira
29.07.2016 r. 08:32:08
facetom znacznie poprawia humor zmiana samochodu wiec .... ja dzis zmaierzam se humorek poparwić wieczorem .. program II godz. 20.00 Jak zostac królem .. hough
Damira
29.07.2016 r. 09:15:35
piwo nie pyta piwo rozumie.. po szklanie i na rusztowanie
Damira
29.07.2016 r. 19:54:50
matuniu toż ja na sama mysl mam chyba ..z 0,8 promilka albo i lepiej
Damira
01.08.2016 r. 08:00:31
Nie kcem ale muszem ... jungle... is brutal
Damira
01.08.2016 r. 08:20:10
Cóz film niekomediowy choć momenty były Colin Firth +Geofrey Rush rewelacyjny duet..koncert rozpisany na wirtułozów aktorstwa Raczył Waćpan ogladać.. ?
Damira
01.08.2016 r. 08:31:38
Nie, biograficzny jak to z Królen Jerzmy VI było i co z tego wyniknęło .... jak życ żes tego nie ogladał, jak zyć ..
jest jakie jest, żeby tylko nie te komplikatory włączajace się bez ostrzeżenia ..
To prawda i jeszcze jedno co istotne.... w górch
Jeśli nie okaże się napotkanym ludziom szacunku, nie licz na to, że podadzą dłoń, kiedy będziesz tego potrzebować
kłaniaj się wszystkim, których mijasz, bo ....będziesz wracać tą samą drogą
mamy problem z tą ..empatią, nie da sie ukryć..
ale za to mamy najlepszych lotników
oblatywacze
no tak cos w tym jest, dosłownei i w przenośni
..pewien leciwy, juz niestety nieżyjacy polski pilot w czasie wojny w służbie RAF ..zwykł mówić iz wzięcie mieli ogromne
Angielki to tak niekoniecznie urodziwe a te które w obecnych czasach ładne ..
to po polskich pilotach
w okolicach mojego rancza nawet młuciatych nie ma ..zsiadłe tylko w plastkiku ...tęskni się tęskni
ale nie lubię ogladać się za siebie ..przynajmniej zbyt często
w sensie pić mleko ..
hmmm...myśl no działa, działa
to mniej więcej tak jakby mieć tylko ołówek a tu proszę ktos poda... kredki
a jogurcik naturalny z malinami,jagodami, orzechami i
miodkiem ..na bogato
a co śniadanko musi byc
królewskie
podobno myślicie lepiej dziś niz jutro a my ..
lepiej dziś i jutro ...
rozważamy oczywiście cały czas aspekty zwiazane z ..gotowaniem
tos poszedł po bandzie
..upasiesz sie Waćpan na tych parówczakach .. miesień stabilizacyny sie rozrośnie i
co ..
niby mówią pod duzym kamieniem duza ryba ..
kurza twarz
..no wszystko przez tą zime byłaby krótsza to by ..nie wywaliło
a tak morduj się człowieku a tu za pasem nastepna ..
możemy sobie żarty stroić
ale to zwolniony metabolizm czasem odzywają się geny przodków , czasem stres ..który się zajada
Dobry dzionek..
siłowania, jedna ze wspólczesnych świątyń ..gdzie ofiarą pot i kilogramy
no i jak tam humorek dziś..
matuniu
toż ja na sama mysl mam chyba ..z 0,8 promilka
albo i lepiej
Nie kcem ale muszem ... jungle... is brutal
Cóz film niekomediowy choć
momenty były
Colin Firth +Geofrey Rush rewelacyjny duet..koncert rozpisany na wirtułozów aktorstwa
Raczył Waćpan ogladać.. ?
Nie, biograficzny
jak to z Królen Jerzmy VI było i co z tego wyniknęło ....
jak życ żes tego nie ogladał, jak zyć
..
...
...
...
Well, well well kogo my tutaj mamy
Znowum wrócił z wyprawy po życie
Wytarzałem się w nim należycie.....
...wróciłem...jak weksel...
az strach pomysleć przez ile .....smukłych, delikatynych dłoni damskich przeszedł..
...tylko przez jedne...
...
zaborcza szelma ...