Nikt nie lubi podejmować decyzji.. wybory przecież kosztują one wiąże się z rezygnacją z czegoś...to prawda najgorsze to niepodejmowanie żadnych ...bezczynność zawsze przegrywa
ona533
10.07.2018 r. 20:36:38
...tylko czemu...to musi...być takie trudne...ludzie są cHolernymi tchórzami...i nie jestem...wyjątkiem
Damira
10.07.2018 r. 20:48:06
Tak to bardzo trudno..i nie jesteś wyjątkiem przy dokonywaniu dobrego wyboru najbardziej liczy się odwaga, może nasze decyzje nie są najlepiej trafione, ponieważ brakło nam właśnie odwagi gdy je podejmowaliśmy?. Odwagi, by się zaangażować w coś i odwagi, by się... nawet.. pomylić ...
Damira
10.07.2018 r. 20:54:01
Dobrej nocy ..śpij dobrze ..śnij jeszcze lepiej
ona533
10.07.2018 r. 22:27:21
...coś można by powiedzieć...o tzw. kompromisie...ale żadna ze stron i tak nie będzie zadowolona...bo czerwony i zielony daje kolor żółty...którego oboje nie cierpimy... ...kolorowych i bajecznych...
Damira
11.07.2018 r. 21:35:59
Dobry wieczór Kiedy ludziom zależy na sobie, zawsze potrafią znaleźć jakiś modus vivendi....czyli sposób życia..hough
ona533
12.07.2018 r. 19:47:31
a dobry ...albo...co do niektórych sytuacji...nie powinno było dojść...wszystko niszczyć...w zarodku...bo zakochać się wcale nie jest tak trudno...tylko co z tym...później zrobić...jak dużo można poświęcić...dla miłości, tej cholernEj miłości...
ona533
14.07.2018 r. 19:07:34
jest powiedzenie...jak kocha...to wróci...to nie tak...bo gdy kocha to nigdy nie odejdzie...
Bosman84
15.07.2018 r. 10:41:03
Miłego dnia życzę
ona533
15.07.2018 r. 18:07:21
...dzięki...miłego wieczoru...
Bosman84
15.07.2018 r. 19:31:38
Kończy się weekend, jutro powrót do szarej rzeczywistości. Jakie masz pomysły na ciekawe zakończenie weekendu? Myślę że najważniejsze by kończyć jak i zaczynać każdy dzień uśmiechem. Podobno uśmiech przyciąga ludzi. Ale pytanie czy zawsze? Gdy człowiek mniej lub bardziej jest urodziwy może kogoś sobą zainteresować? Myślę że w życiu wszystko jest możliwe, czasami ciekawa rozmowa trochę mówi o człowieku. Oczywiście jeśli człowiek naprawdę jest szczery i piszę to co myśli, nie ważne czy to jest portal społecznościowy czy grupa tematyczna. Najważniejsze jakim jesteś człowiekiem, traktuj ludzi jak sam chcesz być traktowany. Ja swój wolny czas kończę miłym akcentem, spacer przy pięknej pogodzie. Uśmiech mi towarzyszy bo szkoda życia na smutki. Taka sobie żaba z charakterem życzy miłego wieczoru. Zawsze chętnie pogadam bo to nic nie kosztuje a można poznać naprawdę ciekawych i wartościowych ludzi. Pozdrawiam serdecznie z słonecznego Szczecina.
Damira
16.07.2018 r. 14:05:09
i świętą...cierpliwość...A najlepiej być tak po połówce... pavulonu
Damira
16.07.2018 r. 14:33:08
pracuję nad sobą...
Damira
16.07.2018 r. 14:50:27
i se poszła Jego Spokojność
Damira
16.07.2018 r. 14:59:28
o! A kuku..ta odkręcam to co nie do odkręcenia...kurka siwa szkoda ..że nie wszystko się da jednak
Damira
17.07.2018 r. 12:11:02
łeee...gwint zerwany..i po ptokach
Damira
18.07.2018 r. 10:07:38
ależ tutaj tłoczno ..dobry dzień..espresso dopierutko co zrobione. ..popruły się chmury i ..pada, pada,pada.mrrrrr
Damira
18.07.2018 r. 10:16:21
a z boczku zza aparaturki izdka naszego..snują się..słowne miniaturki
Damira
18.07.2018 r. 10:24:41
łoooo..jak to pod włos czesany dziś....sfuczony nasz portalowy ..Miś
Damira
18.07.2018 r. 10:36:17
kita do góry i poleciał..wiadro kawuchy ... se naszykować
Damira
18.07.2018 r. 10:38:55
Kawa jest?Wiesz, że ona nie pyta ..ona rozumie
Damira
18.07.2018 r. 10:57:32
skuteczna szczepionka na ..codzienne dolegliwości
Damira
18.07.2018 r. 11:25:33
rozkoszujmy się więc tym ..luksusem najważniejsze to umiejętność czerpania radości z drobnych codziennych przyjemności..wszak luksus to stan umysłu
Damira
18.07.2018 r. 11:36:47
druga mała ..leje co skutkuje niskim ciśnieniem a więc co by nie paść..twarzą..na. mordkę normalnie jedna zadowala ..moi
Damira
18.07.2018 r. 11:53:49
w przyrodzie wbrew pozorom jest równowaga ..po takiej suszy..deszcz to dobrodziejstwo..choć.właściwie czas na żniwa no to lecę jakiego kankana odstawić na ofisie ..sayonara Senior
Damira
18.07.2018 r. 15:30:45
zupa to podstawa wszak to nasza narodowa potrawa dwa serca podgrzane ..hmm.. gulasz z drobiowych ..zgotowałeś sobie przedni na drugie danie
Damira
18.07.2018 r. 20:05:27
Strach pomyśleć co będzie na deser.. po takiej rozpuście
Damira
19.07.2018 r. 11:52:59
a tam będziem pościć..po tej rozpuście..kulinarnej ma się rozumieć
Damira
19.07.2018 r. 12:11:23
Boisz się?
Damira
19.07.2018 r. 12:36:35
...miałam tak gdy odszedł mój szef..teraz już nie ..co ma być to będzie póki co Carpe diem.. a tak wogóle włączyć mie tu program ..pogromca zmartwień
Nikt nie lubi podejmować decyzji.. wybory przecież kosztują one wiąże się z rezygnacją z czegoś...to prawda najgorsze to niepodejmowanie żadnych ...bezczynność zawsze przegrywa
...tylko czemu...to musi...być takie trudne...ludzie są cHolernymi tchórzami...i nie jestem...wyjątkiem
Tak to bardzo trudno..i nie jesteś wyjątkiem
przy dokonywaniu dobrego wyboru najbardziej liczy się odwaga, może nasze decyzje nie są najlepiej trafione, ponieważ brakło nam właśnie odwagi gdy je podejmowaliśmy?. Odwagi, by się zaangażować w coś i odwagi, by się... nawet.. pomylić ...
Dobrej nocy
..śpij dobrze ..śnij jeszcze lepiej
...coś można by powiedzieć...o tzw. kompromisie...ale żadna ze stron i tak nie będzie zadowolona...bo czerwony i zielony daje kolor żółty...którego oboje nie cierpimy...
...kolorowych i bajecznych...
Dobry wieczór
Kiedy ludziom zależy na sobie, zawsze potrafią znaleźć jakiś modus vivendi....czyli sposób życia..hough
a dobry
...albo...co do niektórych sytuacji...nie powinno było dojść...wszystko niszczyć...w zarodku...bo zakochać się wcale nie jest tak trudno...tylko co z tym...później zrobić...jak dużo można poświęcić...dla miłości, tej cholernEj miłości...
jest powiedzenie...jak kocha...to wróci...to nie tak...bo gdy kocha to nigdy nie odejdzie...
Miłego dnia życzę
...dzięki...miłego wieczoru...
Kończy się weekend, jutro powrót do szarej rzeczywistości. Jakie masz pomysły na ciekawe zakończenie weekendu? Myślę że najważniejsze by kończyć jak i zaczynać każdy dzień uśmiechem. Podobno uśmiech przyciąga ludzi. Ale pytanie czy zawsze? Gdy człowiek mniej lub bardziej jest urodziwy może kogoś sobą zainteresować? Myślę że w życiu wszystko jest możliwe, czasami ciekawa rozmowa trochę mówi o człowieku. Oczywiście jeśli człowiek naprawdę jest szczery i piszę to co myśli, nie ważne czy to jest portal społecznościowy czy grupa tematyczna. Najważniejsze jakim jesteś człowiekiem, traktuj ludzi jak sam chcesz być traktowany. Ja swój wolny czas kończę miłym akcentem, spacer przy pięknej pogodzie. Uśmiech mi towarzyszy bo szkoda życia na smutki. Taka sobie żaba z charakterem życzy miłego wieczoru. Zawsze chętnie pogadam bo to nic nie kosztuje a można poznać naprawdę ciekawych i wartościowych ludzi. Pozdrawiam serdecznie z słonecznego Szczecina.
i se poszła Jego Spokojność
o! A kuku..ta odkręcam to co nie do odkręcenia...kurka siwa szkoda ..że nie wszystko się da
jednak
ależ tutaj tłoczno
..dobry dzień..espresso dopierutko co zrobione.
..popruły się chmury i ..pada, pada,pada.mrrrrr
a z boczku zza aparaturki izdka naszego..snują się..słowne miniaturki
kita do góry i poleciał..wiadro kawuchy ... se naszykować
Kawa jest?Wiesz, że ona nie pyta ..ona rozumie
skuteczna szczepionka na ..codzienne dolegliwości
rozkoszujmy się więc tym ..luksusem
najważniejsze to umiejętność czerpania radości z drobnych codziennych przyjemności..wszak luksus to stan umysłu
druga mała
..leje co skutkuje niskim ciśnieniem a więc co by nie paść..twarzą..na. mordkę
normalnie jedna zadowala ..moi
w przyrodzie wbrew pozorom jest równowaga ..po takiej suszy..deszcz to dobrodziejstwo..choć.właściwie czas na żniwa
zupa to podstawa wszak to nasza narodowa potrawa
dwa serca podgrzane ..hmm..
gulasz z drobiowych ..zgotowałeś sobie przedni na drugie danie
Strach pomyśleć co będzie na deser..
po takiej rozpuście
a tam będziem pościć..po tej rozpuście..kulinarnej ma się rozumieć
Boisz się?
...miałam tak gdy odszedł mój szef..teraz już nie ..co ma być to będzie póki co Carpe diem..
a tak wogóle włączyć
mie tu program ..pogromca zmartwień