...nie chcę spokoju...tylko...by się...ułożyło...w końcu
Damira
13.08.2018 r. 14:13:53
Hmmm..no tego nikt Tobie nie obieca ,nie przewidzi..a jeżeli nie ułoży sie to kto wie ,może za rogiem ..rośnie ..właśnie ta ..właściwa
ona533
13.08.2018 r. 14:16:56
...to jest sytuacja...patowa...każdy szuka miłości...a ja jej...nie chcę...zazdroszczę...mądrym życiowo...
Damira
13.08.2018 r. 14:23:28
To paradoks życia..Masz gdy nie chcesz..może tak ma by?Życie uczy pokory..W sytuacjach patowych najlepiej ..niech się sprawy same dzieją..czasem jesteśmy bezsilni
ona533
13.08.2018 r. 14:28:01
...dlatego gdzieś kiedyś...pisaliśmy o związkach i uczuciu w nim...tylko i wyłącznie gdy dwie strony...kochają...jest szansa...nie gwaracja100%...by uszczęśliwić i kogoś i siebie...w innym przypadku...nie ma co komu niszczyć życia...
ona533
13.08.2018 r. 14:37:47
...i niech się...nikomu nic...nie zdaje...zdawać to można...egzamin...
Damira
13.08.2018 r. 18:59:25
.....iiiiizraelici są wszystkiemu winni życie ma wiele wspólnego z egzaminem, to prawda np na prawo jazdy Jesteś szczęściarzem ..zdajesz go,ale.. jeździć właściwie uczysz się .. dopiero z czasem.
...nie wiem...
Niewiedza ...przyczyną spokoju...
Hmmm..no tego nikt Tobie nie obieca ,nie przewidzi..a jeżeli nie ułoży sie to kto wie ,może za rogiem ..rośnie
..właśnie ta ..właściwa
...to jest sytuacja...patowa...każdy szuka miłości...a ja jej...nie chcę...zazdroszczę...mądrym życiowo...
To paradoks życia..Masz gdy nie chcesz..może tak ma by?Życie uczy pokory..W sytuacjach patowych najlepiej ..niech się sprawy same dzieją..czasem jesteśmy bezsilni
...dlatego gdzieś kiedyś...pisaliśmy o związkach i uczuciu w nim...tylko i wyłącznie gdy dwie strony...kochają...jest szansa...nie gwaracja100%...by uszczęśliwić i kogoś i siebie...w innym przypadku...nie ma co komu niszczyć życia...
...i niech się...nikomu nic...nie zdaje...zdawać to można...egzamin...
.....iiiiizraelici są wszystkiemu winni
życie ma wiele wspólnego z egzaminem, to prawda np na prawo jazdy Jesteś szczęściarzem ..zdajesz go,ale.. jeździć właściwie uczysz się .. dopiero z czasem.
...jestem wściekła...dziś...na...własną bezradność...do jutra...przejdzie...gdy nie...to do...pojutra...
Nie zawsze ...
...
...tylko uczciwe życie...jest szczęśliwe...
tak tak...życzymy kolejnych...sukcesów
...zdecydowanie...
...ona...nie...a...on
...takiemu...to dobrze...
...odleżyny...
...zapisane...co ma być...to będzie
...sparzyć to pikuś...by nie przegapić...
...jak to co...gdy temat szczęście...to...np. swoje szczęście...nie napiszę przecież...że...okazji
...dziecko...kosztuje...
...zaplanował dodatkowe wydatki...
...nie ma jak swoje...dał by radę...
...jakie wrażenia...lubisz dzieci...
...udawały się tylko te...w kształcie serca...a na temat to najwyższy czas...by
...i...uklepywanie...jakoś 80% człowieków...daje radę...znaczy realne...
...co stoi...na przeszkodzie...
...wypowiedziane przez kobietę...znaczy bardzo wiele...
...facet się pyta swoją kobitkę, która strzeliła...focha...o co ci chodzi?...a ona...o nic...
...ze zwierzętami odnajdujesz...lepszy wspólny...język...