...dyskutują...tak...ocenić Ciebie Tibi po prostu się nie da...brak skali...można jedynie ignorować...
Damira
25.06.2014 r. 10:46:57
Właściwością człowieka jest błądzić, głupca w błędzie trwać...hough Seneka
de sade-markiz
25.06.2014 r. 11:23:24
...popełnianie błędów jest normalne...trzeba się umieć do nich przyznać...a to sztuka...nie każdy potrafi nauczyć się tekstu...czasem zwykłe...przepraszam...wystarczy...
Damira
25.06.2014 r. 11:45:31
dopóki człowiek się nie zmieni a jest to do zrobienai przy odrobinie chciejstwa przepraszam nic nie znaczy ..mozna mieć pełne szafy tego magicznego słowa a w tym przypadku od przybytku .. głowa boli
de sade-markiz
25.06.2014 r. 11:52:02
...niestety...czy stety...gonimy,gonimy...za czymś czego nie ma...za dobrami doczesnymi...by na końcu drogi wreszcie zrozumieć...cena za to wszystko była zbyt wielka...
Damira
25.06.2014 r. 11:56:08
ceny sa zawsze wygórowane za wszystko a trudności po to aby je pokonywać .. tyle wiem .. więcej nie albowiem im mniej wiesz tym krócej będziesz zeznawać.. hough
de sade-markiz
25.06.2014 r. 11:59:03
...czujesz się winna...też nagrywałaś...
Damira
25.06.2014 r. 12:07:27
ta gdzieś w latach 80 listę przebojów trójki na magnetofon marki Grundig... ale jazda była
de sade-markiz
25.06.2014 r. 12:11:19
...ja miałem ZK240...to była maszyna...na miarę czasów...
piiotr
25.06.2014 r. 17:14:54
Kobieta kim jest ??hmmm ciezkie ale my faceci nigdy ich nie zrozumiemy bo nie ma takiej instrukcji ale bez kobiet ten swiat bylby pusty
de sade-markiz
26.06.2014 r. 08:05:06
...Piotrze...to nie jest tak...instrukcja nie jest nam potrzebna...kobieta choć złożoną jest...to nie jest niezrozumiałą...to my w swojej pseudo męskości nie potrafimy,lub nie chcemy...bo tak łatwiej...spojrzeć na nią inaczej...choćby przez pryzmat wrażliwości...wstydzimy się być choćby romantykami...a One...One są romantyczne...i lubią facetów całkiem innych...innych od tych jakich gramy...
de sade-markiz
26.06.2014 r. 08:10:02
...Tibiku...wstyd mi...za Ciebie...tak może pisać tylko zgorzkniały facet...współczuję...to samotność Cię dobija...
Damira
26.06.2014 r. 08:18:02
jesteście z Marsa my z Wenus gdy macie problem chowacie się gdzieś gdzie możecie przemyśleć sprawę my musimy się wygadać ..wybeczeć.. ale w tej różnorodności naszej jest magnes który nas przyciąga do siebie od zarania dziejów .. mamy się po prostu uzupełniać wasza siła nasza nasza delikatność itd długo można by wymieniać jesteśmy Jak wskazówki jednego zegara -
...nie sposób się z Tobą nie zgodzić...któż wie lepiej jakie jesteście...Wy wiecie najlepiej...my Was musimy się uczyć...nie każdy jest jednak prymusem...a i nie każda z Was udziela korepetycji...pała...i wszystko przekreślone...
Damira
26.06.2014 r. 08:37:35
jest taka zasada lekarz nie leczy swoich bliskich nauczycielowi trudno uczyć własną latorośl więc zdobywajmy wiedzę tajemną i stosujmy ja dla własnego szczęścia
zara tam samogwałt .. krzywdę sobie zrobisz i po co Ci to .. relacje damko męskie to jak szachy polegające na zrozumieniu nie na.... pamięci ..a tak na marginesku Monsieur grywa czy tylko majstruje przy .. zegarze
de sade-markiz
26.06.2014 r. 14:19:42
...grywa...i to nieźle...
Damira
30.06.2014 r. 09:26:31
dobry szachista ma zawsze szczęście a więc.. gratulacje na coś tam się przydała
Damira
30.06.2014 r. 21:10:23
zaiste Bóg stowrzył pierwszego mężczyznę .. albowiem zawsze zaczyna się od .. zera..
Damira
30.06.2014 r. 21:49:06
de sade-markiz
01.07.2014 r. 08:00:51
...a Ty kretynem zaiste...i co najgorsze...o tym wiesz...
Damira
01.07.2014 r. 14:56:03
tak to jest jak facet stringi nosi .. ucisk klejontów i tarcie między półkolami powodują problemy z logicznym myśleniem ...hough
Damira
03.07.2014 r. 10:25:02
to nie wstyd ani grzech że ze wsi pochodzisz ale chwalić sie nie ma czym
de sade-markiz
04.07.2014 r. 07:13:47
...oj nie ma...ale czapeczkę ma fajową...
Damira
04.07.2014 r. 10:18:13
z toku rozumowania wnioskuję że z lekka musi ugniatać .. lol:
de sade-markiz
04.07.2014 r. 10:20:07
...z lekka...mało powiedziane...
Damira
04.07.2014 r. 13:03:13
wrócimy jednak do meritum ostatecznie osobnik w niebieskich galotach nie zasługuje na takie debaty .. no wiec kobiety .. temat rzeka Markizie już po antrakcie .. czekamy
...dyskutują...tak...ocenić Ciebie Tibi po prostu się nie da...brak skali...można jedynie ignorować...
Właściwością człowieka jest błądzić, głupca w błędzie trwać...hough Seneka
...popełnianie błędów jest normalne...trzeba się umieć do nich przyznać...a to sztuka...nie każdy potrafi nauczyć się tekstu...czasem zwykłe...przepraszam...wystarczy...
dopóki człowiek się nie zmieni
a jest to do zrobienai przy odrobinie chciejstwa przepraszam nic nie znaczy ..mozna mieć pełne szafy tego magicznego słowa a w tym przypadku od przybytku .. głowa boli
...niestety...czy stety...gonimy,gonimy...za czymś czego nie ma...za dobrami doczesnymi...by na końcu drogi wreszcie zrozumieć...cena za to wszystko była zbyt wielka...
ceny sa zawsze wygórowane za wszystko a trudności po to aby je pokonywać
.. tyle wiem .. więcej nie
albowiem im mniej wiesz tym krócej będziesz zeznawać.. hough
...czujesz się winna...też nagrywałaś...
ta gdzieś w latach 80 listę przebojów trójki na magnetofon marki Grundig... ale jazda była
...ja miałem ZK240...to była maszyna...na miarę czasów...
Kobieta kim jest ??hmmm ciezkie ale my faceci nigdy ich nie zrozumiemy bo nie ma takiej instrukcji
ale bez kobiet ten swiat bylby pusty
...Piotrze...to nie jest tak...instrukcja nie jest nam potrzebna...kobieta choć złożoną jest...to nie jest niezrozumiałą...to my w swojej pseudo męskości nie potrafimy,lub nie chcemy...bo tak łatwiej...spojrzeć na nią inaczej...choćby przez pryzmat wrażliwości...wstydzimy się być choćby romantykami...a One...One są romantyczne...i lubią facetów całkiem innych...innych od tych jakich gramy...
...Tibiku...wstyd mi...za Ciebie...tak może pisać tylko zgorzkniały facet...współczuję...to samotność Cię dobija...
Mają sens tylko wtedy gdy dwie!
">
...nie sposób się z Tobą nie zgodzić...któż wie lepiej jakie jesteście...Wy wiecie najlepiej...my Was musimy się uczyć...nie każdy jest jednak prymusem...a i nie każda z Was udziela korepetycji...pała...i wszystko przekreślone...
jest taka zasada lekarz nie leczy swoich bliskich nauczycielowi trudno uczyć własną latorośl więc
zdobywajmy wiedzę tajemną i stosujmy ja dla własnego szczęścia
...to niby jak...samozatrudnienie...samo-uczenie...samogwałt...
...grywa...i to nieźle...
dobry szachista ma zawsze szczęście a więc.. gratulacje
na coś tam się przydała
zaiste Bóg stowrzył pierwszego mężczyznę .. albowiem zawsze zaczyna się od .. zera..
...a Ty kretynem zaiste...i co najgorsze...o tym wiesz...
tak to jest jak facet stringi nosi ..
ucisk klejontów i tarcie między półkolami powodują problemy z logicznym myśleniem ...hough
to nie wstyd ani grzech że ze wsi pochodzisz ale chwalić sie nie ma czym
...oj nie ma...ale czapeczkę ma fajową...
z toku rozumowania wnioskuję że z lekka musi ugniatać ..
lol:
...z lekka...mało powiedziane...
wrócimy jednak do meritum ostatecznie osobnik w niebieskich galotach nie zasługuje na takie debaty .. no wiec kobiety .. temat rzeka Markizie już po antrakcie .. czekamy
...trza go zignorować...literek szkoda...
...toś mi dopiekł...że cho cho...