sałata do śniadania żeby urozmaicić ta dworską dietę ubogą w witaminki nic tylko pieczyste zapijane wińskiem
de sade-markiz
21.02.2014 r. 08:41:08
...ciekawe czy tygrysica zadowala się sałatą...?
Damira
21.02.2014 r. 08:47:19
hmm gdyby zaczęli płacić sałatą ... znaczy się w dolcach to czemu nie
de sade-markiz
21.02.2014 r. 08:50:11
...nie dość że jesteś mięsożerna...to jeszcze do tego pazerna...dolary zara...a rupie nie łaska...
Damira
21.02.2014 r. 09:21:40
do Indii to ja mogę jechać w odwiedziny do .. wuja ..tygrysa, trza się cenić żadnych rupii ..
de sade-markiz
21.02.2014 r. 09:25:11
...uważasz że rupie yo rupiecie...?...ka siura to ka siura...parę worów bym chciał...tych rupi...
Damira
21.02.2014 r. 09:28:28
piniondze to nie wszystko ale wszystko bez piniendzy to ... NIC... są inne wartości .. ważniejsze .. a tak z rana na filozofię mnie naszło
de sade-markiz
21.02.2014 r. 09:31:35
...miłość,pieniądze i zdrowie...kto to ma wie że żyje...bo jak bieda wchodzi drzwiami...miłość umyka oknem...
Damira
21.02.2014 r. 09:35:11
to prawda .. zależy też jaka jej siłą .. jeżeli ogromna przetrwają choć ciężko pod górę iść .. ale przetrwają !!!!!
de sade-markiz
21.02.2014 r. 09:38:14
...nawet granit tak twardy...kruszeje od powietrza...czas zrobi swoje...
Damira
21.02.2014 r. 09:40:55
niestety wyblakłe płatki nieco róża ma ale dalej jest .. różą ..
de sade-markiz
21.02.2014 r. 09:44:15
...róża nie ma rozumku...kobiety mają...wyblaknięta miłość ...z nią życie do d.py...
Damira
21.02.2014 r. 09:46:41
każda taka będzie z czasem .. niestety a wiec czy w ogóle jest ???? Czy to tylko chwila , moment, zauroczenie i nic więcej
Malwina
21.02.2014 r. 09:48:03
tego, niestety najstarsi górale nie wiedzą
de sade-markiz
21.02.2014 r. 09:52:26
... jak wrócę od medyka to Wam coś o tym napiszę...
Damira
21.02.2014 r. 09:59:08
oni maja inny sposób ... herbata z prundem .. nie deliberują biorą życie taki jakie jest , miłość ma wile odcieni , kolorów od jaskrawo krwistej czerwieni , przez róże optymistyczne po... szarości dnia codziennego......
a ten filtr to na co na fusy ... jeżeli jest taka idealna to fusów nie powinno być
de sade-markiz
21.02.2014 r. 10:09:28
...drobne flirty...na filtrze niech zostaną...musi być klarownie...umykam zdrówko...podreperować...może jakie sanatorium...
Malwina
21.02.2014 r. 10:10:17
i przychodzi nagle, uderza jak grom i trwa krótko...jak burza albo z zauroczenia przechodzi powoli w przyjaźń a potem w miłość...taką cichą, spokojną, stabilną, bez burz i wyładowań ale niezwykle bezpieczną
Damira
21.02.2014 r. 10:10:39
nie sanatorium tylko qurwatorium ..
Malwina
21.02.2014 r. 10:14:59
Pan Stefan pojechał do sanatorium.
Po kilku dniach pisze do żony:
\"Przyślij 700 zł to mi przedłużą\"
Wkrótce otrzymał od żony 1400 zł z dopiskiem:
\"Niech Ci przedłużą i poszerzą.\"
Damira
21.02.2014 r. 10:16:44
oj Malwi ...nie jest łatwo Nikt nie chce kochać, wszyscy chcą być kochani ... to ciężka robota a Markiz ma racje czas robi swoje ..
de sade-markiz
21.02.2014 r. 10:17:05
...pokochaj mnie a zobaczysz...moje uczucia Ciebie zelektryzują...omamią...omotają...odbiorą Ci jestestwo...wsysają wszystko co w Tobie najlepsze...będziemy z sobą na wieczność...i jeszcze chwilkę...
...qurwatorjum...na to liczę...
Malwina
21.02.2014 r. 10:21:17
miłość wymaga spokoju i bezpieczeństwa a tego często brakuje...
Damira
21.02.2014 r. 10:21:34
zatrucie pewne .. ja to sam JAD !! antidotum do tej pory nikt nie wykrył .. qurwatorium ... w Ciechocinku największe będzie branie .. 70-tki biorą wszystko co na drzewa nie ucieka
...bywałem...zagęszczałem...przybyłem...
...łany kwiatuszek...to dla mnie...
...ciekawe czy tygrysica zadowala się sałatą...?
hmm gdyby zaczęli płacić sałatą ... znaczy się w dolcach to czemu nie
...nie dość że jesteś mięsożerna...to jeszcze do tego pazerna...dolary zara...a rupie nie łaska...
do Indii to ja mogę jechać w odwiedziny do .. wuja ..tygrysa, trza się cenić żadnych rupii ..
...uważasz że rupie yo rupiecie...?...ka siura to ka siura...parę worów bym chciał...tych rupi...
piniondze to nie wszystko ale wszystko bez piniendzy to ... NIC...
są inne wartości .. ważniejsze .. a tak z rana na filozofię mnie naszło
...miłość,pieniądze i zdrowie...kto to ma wie że żyje...bo jak bieda wchodzi drzwiami...miłość umyka oknem...
to prawda .. zależy też jaka jej siłą .. jeżeli ogromna przetrwają choć ciężko pod górę iść .. ale przetrwają !!!!!
...nawet granit tak twardy...kruszeje od powietrza...czas zrobi swoje...
niestety wyblakłe płatki nieco róża ma ale dalej jest .. różą ..
...róża nie ma rozumku...kobiety mają...wyblaknięta miłość
...z nią życie do d.py...
każda taka będzie z czasem .. niestety a wiec czy w ogóle jest ???? Czy to tylko chwila , moment, zauroczenie i nic więcej
tego, niestety najstarsi górale nie wiedzą
...
jak wrócę od medyka to Wam coś o tym napiszę...
oni maja inny sposób ... herbata z prundem .. nie deliberują biorą życie taki jakie jest , miłość ma wile odcieni , kolorów od jaskrawo krwistej czerwieni , przez róże optymistyczne po... szarości dnia codziennego......
...ja wybieram kolorową...pachnącą...cudowną...jedyną...głęboką
...najprawdziwszą...z dobrym filtrem...
a ten filtr to na co na fusy
...
jeżeli jest taka idealna to fusów nie powinno być
...drobne flirty...na filtrze niech zostaną...musi być klarownie...umykam zdrówko...podreperować...może jakie sanatorium...
i przychodzi nagle, uderza jak grom i trwa krótko...jak burza albo z zauroczenia przechodzi powoli w przyjaźń a potem w miłość...taką cichą, spokojną, stabilną, bez burz i wyładowań ale niezwykle bezpieczną
nie sanatorium tylko qurwatorium ..
Pan Stefan pojechał do sanatorium.
Po kilku dniach pisze do żony:
\"Przyślij 700 zł to mi przedłużą\"
Wkrótce otrzymał od żony 1400 zł z dopiskiem:
\"Niech Ci przedłużą i poszerzą.\"
oj Malwi ...nie jest łatwo Nikt nie chce kochać, wszyscy chcą być kochani ... to ciężka robota a Markiz ma racje czas robi swoje ..
...pokochaj mnie a zobaczysz...moje uczucia Ciebie zelektryzują...omamią...omotają...odbiorą Ci jestestwo...wsysają wszystko co w Tobie najlepsze...będziemy z sobą na wieczność...i jeszcze chwilkę...
...qurwatorjum...na to liczę...
miłość wymaga spokoju i bezpieczeństwa a tego często brakuje...