...bo to tajemniczy ogród jest Malwino...wejdź do jego środka,a zobaczysz piękno...
de sade-markiz
10.02.2014 r. 09:16:47
...grałem z najlepszymi...z dobrym rezultatem...
Damira
10.02.2014 r. 09:56:14
ze mna??? nie przypominam sobie
de sade-markiz
10.02.2014 r. 10:01:31
...nie przegrałem jeszcze z kobietą...myślisz że będziesz pierwszą...?
Damira
10.02.2014 r. 10:27:10
dam fory abyś wygrał ... nie lubicie Panowie przegrywać a nie ma nic gorszego jak męska depresja
de sade-markiz
10.02.2014 r. 12:38:18
...widzę ...pewność siebie...Ciebie nie opuszcza...obiecuję że nie wykonam najbrzydszego posunięcia w szachach...nigdy nie lekceważę przeciwnika nawet,a tym bardziej jak to jest kobieta...zachowujecie się irracjonalnie... to czasami nas gubi...
Damira
10.02.2014 r. 13:12:45
któż jak nie Ty wielbisz tą naszą irracjonalność.. zgłębisz tajemnice dusz i czytasz w nich jak w księdze moja pewność siebie ? za dużo powiedziane pop prostu patrzę światu prosto w oczy .. i wiem kiedy tego nie robić znam znaczenie słowa... pokora
de sade-markiz
10.02.2014 r. 14:41:08
...zaiste...uwielbiam... patrzcie,patrzcie...światu prosto w oczy...dziś słonko mocno świeci...czy masz okulary przeciwsłoneczne...?...koniecznie musimy zagrać...
Damira
10.02.2014 r. 14:47:26
w mieście gdzie pod stopami .. chodniki kopalniane też słonecznie moje źrenice spragnione są słońca .. więc ciszyć się nim będę idąc ku niemy .. jak w piosence iść ciągle iść w stronę słońca ...
de sade-markiz
10.02.2014 r. 14:54:24
...słońce Ci dodaje dobrego humoru...a chodniki kopalniane w większości nie czynne...patrzeć jak porobią podziemne muzea...wągiel z Czech sprowadzą...ale jaja...
Damira
10.02.2014 r. 15:00:32
jeszcze fedrują , jeszcze fedrują się nie boj ...kompania i holding maja się dobrze ...najlepsze mają za sobą ale cóż takie czasy zdziczałe że tylko .. niewidoma przed nami ...
hmmm ... nie podejrzewałam Ciebie o taką przedsiębiorczość i kreatywność ... raczej że zorganizowałbyś tam podziemne królestwo rozpusty .. klimaty , atmosfera - idealne , przemyśl to masz potencjał ... w razie co .. to wiesz zyski na pół ostatecznie to mój pomysł
de sade-markiz
11.02.2014 r. 09:23:19
...odpady to przykrywka...rozpusta niech szaleje w ciemnych wyrobiskach...a Konik Garbusek na wszystko będzie miał baczenie...50/50...rozbój w biały dzień...góra 25% dla Ciebie...
Damira
11.02.2014 r. 09:30:45
widzę że już konserwy poszły w ruch jeżeli juz to nie konik Garbusek tylko Łysek z pokładu Idy 25 % dla mnie ..
de sade-markiz
11.02.2014 r. 09:50:33
...ło matko,amnezja...Ty zaś masz baczenie i trzeźwość umysłu...przeto proponuję aż 30%
de sade-markiz
18.02.2014 r. 10:50:58
...Akademia Polonijna im. Olka Kwaska w Częstochowie organizuje nabór kandydatów na pierwszy rok studiów w systemie dzienno-wieczorowym,na kierunkach...
...Zrozumienie zachowań kobiety...50 semestrów...
...Zrozumienie zachowań kobiety i zastosowanie się do nich...kształcenie ustawiczno dożywotnie...
...oczekujemy...brak oczekiwań poza jednym...cierpliwość...
Damira
18.02.2014 r. 11:09:30
rozumiem że wykładowcą tam będziesz .. ja się piszę nigdy dosyc wiedzy o sobie w sumie w poznawaniu siebie nigdy nie jest sie obiektywnym .. przyda sie więc a jakieś korki indywidualne ..
de sade-markiz
18.02.2014 r. 12:15:45
...zobaczymy co się da zrobić...to zajęcia dla panów...
Damira
18.02.2014 r. 12:23:01
no nie daj się prosic mrrrrrrrrrrr .. poza tym zawsze należy wysłuchać opinii obu stron żeby właściwie interpretować zagadnienie ... tu chodzi o przyszłość .. narodu ..
de sade-markiz
18.02.2014 r. 12:38:20
...o przyszłość świata...jeżeli na zajęciach większością opinii dojdziemy do wniosku że zrozumienie was przerasta nasz intelekt...będziemy musieli z was niestety zrezygnować...unicestwić pozbywając się zagrożenia ...
Damira
18.02.2014 r. 12:44:24
zobacz Idyllę Wojtka Siudmaka .. wszystko w temacie kwintesencja wszystkiego ...nie możemy bez siebie żyć w sensie płci oczywiście ... tacy odmienni a jednak tworzący idealną całość..
de sade-markiz
18.02.2014 r. 12:55:31
...zrobimy se kobitki na pilota...całkowicie oddane...całkowicie uległe...zawsze gotowe...
...jednak kilka kobiet bym sobie zostawił...w piwniczce bym je trzymał...poukładane na regale...dopieszczone w każdym calu...spoczywały by tu jak butelki win najbardziej cennych...tylko i wyłącznie do mojej konsumpcji...
Damira
18.02.2014 r. 13:00:45
zły pomysł po czasie zleżałe byłyby nieco , skisłyby , zjełczały i po co to a po drugie to egoizm .. mieć dla siebie i nie dzielić się z bliźnim dopiero co ubolewałeś nad tym ..
Damira
18.02.2014 r. 13:02:15
na pilota to nowa pozycja .. jakaś
de sade-markiz
18.02.2014 r. 13:16:32
...były by tylko moje i basta...
...pewnie że pozycja...Ona leży w niedbałym negliżu...on obok nagusieńki...jego język wibracji już dostał...Ona w ręku trzyma dużego...pilota...serialom się poddawszy...takie skały sterczące na juże to ich dzieło...potomstwo...
Damira
18.02.2014 r. 13:19:57
a on jeszcze piwo popija i beka
de sade-markiz
18.02.2014 r. 13:27:47
...on jest skupiony,zaangażowany...Ona rozserjalona...
Damira
18.02.2014 r. 13:30:22
.. i reklama..i szybciutki numerk króliczkowy wręcz zdążą ..??
de sade-markiz
18.02.2014 r. 13:34:44
gdzie jednak satysfakcja...to jak samozadowolenie...
...bo to tajemniczy ogród jest Malwino...wejdź do jego środka,a zobaczysz piękno...
...grałem z najlepszymi...z dobrym rezultatem...
ze mna??? nie przypominam sobie
...nie przegrałem jeszcze z kobietą...myślisz że będziesz pierwszą...?
dam fory abyś wygrał ... nie lubicie Panowie przegrywać a nie ma nic gorszego jak męska depresja
...widzę ...pewność siebie...Ciebie nie opuszcza...obiecuję że nie wykonam najbrzydszego posunięcia w szachach...nigdy nie lekceważę przeciwnika nawet,a tym bardziej jak to jest kobieta...zachowujecie się irracjonalnie... to czasami nas gubi...
któż jak nie Ty wielbisz tą naszą irracjonalność..
zgłębisz tajemnice dusz i czytasz w nich jak w księdze
moja pewność siebie ? za dużo powiedziane pop prostu patrzę światu prosto w oczy .. i wiem kiedy tego nie robić znam znaczenie słowa... pokora
...zaiste...uwielbiam...
patrzcie,patrzcie...światu prosto w oczy...dziś słonko mocno świeci...czy masz okulary przeciwsłoneczne...?...koniecznie musimy zagrać...
w mieście gdzie pod stopami .. chodniki kopalniane też słonecznie
moje źrenice spragnione są słońca .. więc ciszyć się nim będę idąc ku niemy .. jak w piosence iść ciągle iść w stronę słońca ...
...słońce Ci dodaje dobrego humoru...a chodniki kopalniane w większości nie czynne...patrzeć jak porobią podziemne muzea...wągiel z Czech sprowadzą...ale jaja...
jeszcze fedrują , jeszcze fedrują
się nie boj ...kompania i holding maja się dobrze ...najlepsze mają za sobą ale cóż takie czasy zdziczałe że tylko .. niewidoma przed nami
...
...powinni przerobić wyrobiska na podziemne magazyny toksycznego badziewia...albo niech szukają diamentów...
hmmm ...
nie podejrzewałam Ciebie o taką przedsiębiorczość i kreatywność ... raczej że zorganizowałbyś tam podziemne królestwo rozpusty .. klimaty , atmosfera - idealne , przemyśl to masz potencjał
... w razie co .. to wiesz zyski na pół ostatecznie to mój pomysł
...odpady to przykrywka...rozpusta niech szaleje w ciemnych wyrobiskach...a Konik Garbusek na wszystko będzie miał baczenie...50/50...rozbój w biały dzień...góra 25% dla Ciebie...
...ło matko,amnezja...Ty zaś masz baczenie i trzeźwość umysłu...przeto proponuję aż 30%
...Akademia Polonijna im. Olka Kwaska w Częstochowie organizuje nabór kandydatów na pierwszy rok studiów w systemie dzienno-wieczorowym,na kierunkach...
...Zrozumienie zachowań kobiety...50 semestrów...
...Zrozumienie zachowań kobiety i zastosowanie się do nich...kształcenie ustawiczno dożywotnie...
...oczekujemy...brak oczekiwań poza jednym...cierpliwość...
rozumiem że wykładowcą tam będziesz .. ja się piszę nigdy dosyc wiedzy o sobie w sumie w poznawaniu siebie nigdy nie jest sie obiektywnym .. przyda sie więc a jakieś korki indywidualne ..
...zobaczymy co się da zrobić...to zajęcia dla panów...
no nie daj się prosic mrrrrrrrrrrr
.. poza tym zawsze należy wysłuchać opinii obu stron żeby właściwie interpretować zagadnienie ... tu chodzi o przyszłość .. narodu ..
...o przyszłość świata...jeżeli na zajęciach większością opinii dojdziemy do wniosku że zrozumienie was przerasta nasz intelekt...będziemy musieli z was niestety zrezygnować...unicestwić pozbywając się zagrożenia
...
...zrobimy se kobitki na pilota...całkowicie oddane...całkowicie uległe...zawsze gotowe...
...jednak kilka kobiet bym sobie zostawił...w piwniczce bym je trzymał...poukładane na regale...dopieszczone w każdym calu...spoczywały by tu jak butelki win najbardziej cennych...tylko i wyłącznie do mojej konsumpcji...
zły pomysł po czasie zleżałe byłyby nieco , skisłyby , zjełczały i po co to a po drugie to egoizm .. mieć dla siebie i nie dzielić się z bliźnim dopiero co ubolewałeś nad tym ..
na pilota
to nowa pozycja
.. jakaś
...były by tylko moje i basta...
...pewnie że pozycja...Ona leży w niedbałym negliżu...on obok nagusieńki...jego język wibracji już dostał...Ona w ręku trzyma dużego...pilota...serialom się poddawszy...takie skały sterczące na juże to ich dzieło...potomstwo...
a on jeszcze piwo popija i beka
...on jest skupiony,zaangażowany...Ona rozserjalona...
.. i reklama..i szybciutki numerk króliczkowy wręcz
zdążą ..??