dlaczego zdradzamy co powoduje to ze ranimy osobe nam bliską
Wiktor70
12.10.2013 r. 13:39:21
Bo chcemy sobie pociupciać. (dotyczy tych, którzy zdradzają)
MAJAMAJ
12.10.2013 r. 15:46:37
czasem jest tak, ze mamy partnera do niczego
i szukamy jakiejś odskoczni od nudy, braku szacunku
i niewdzięczności od partnera z którym jesteśmy
czasem z konieczności ze względu na dzieci,majatek
czy przysięgę małżeńską
Gigi
12.10.2013 r. 16:44:24
ha ha..., ciekawe....Ci którzy zdradzają mają inną wizję zdrady?? bo myślimy że nuda codzienna nas zabija??
bo łatwiej zabiegać o względy obcej osoby??, wtedy możemy być sobą... brak świadomości własnej osoby, własnego życia.
powodów jest tyle ilu zdradzających....,
fabiansan
13.10.2013 r. 09:31:15
Rutyna zabija związki wiele kobiet gdy ma juz dzieci nie interesuje się facetem i jego potrzebami stajemy sie tylko oslem do pracy i utrzymania domów wina jest po obu stronach
gosikw74
13.10.2013 r. 11:55:20
popieram tutaj gigi, ale osoboscie uwazam tez, ze niektorzy faceci nie maja zadnych powodow, mysla tylko penisem i szukaja jakiejs chetenej, ktorej jest wszystko jedno z kim
gosikw74
13.10.2013 r. 12:19:42
nie zawsze jest wina po obu stronach, zalezy od czlowieka i jego charakteru... bo jak piszesz, zeby sie dowartowsciowac - to szuka odskoczni i w upie swoja zone czy partnerke i na odwrot...
gosikw74
13.10.2013 r. 12:21:45
temat rzeka... niestety... wazne jest bysmy my byli uczciwi
gosikw74
13.10.2013 r. 12:32:01
grazia, na to potrzeba czasu, choc nie zawsze do konca poznaje sie drugiego czlowieka zaufanie to podstawa, a potem wiara, ze sie uda
niroo to prawda, ze teraz wiecej mozliwosci, ale kazdy wybiera swoja droge sam, a przewaznie ten zdradzajacy ma nadzieje, ze sie nie wyda - i bywa i tak... masakra.. zdrada to jest najgorsze co moze byc...
teresa
13.10.2013 r. 12:36:29
JEŚLI JEST ZDRADA TO ZNACZY ZE COS SIE SKONCZYŁO LUB KONCZY A SKORO BYLA RAZ TO I BEDZIE KOLEJNY RAZ I TRWANIE W TAKIM ZWIAZKU NIE MA SENSU LEPIEJ ZNALESC SOBIE KOGOS INNEGO
gosikw74
13.10.2013 r. 12:37:19
niekoniecznie.. kazdy z nas ma juz jakis swoj poglad na zycie, tutaj mozna sie poradzic, dowiedziec, posmiac, powk.urwiac i w realu tak samo
kaja
13.10.2013 r. 12:40:05
Jak się na prawdę kocha to nawet przez myśl nie przejdzie zdrada.Możecie teraz napisać a co ty wiesz sama zostałaś zdradzona i że niby dlaczego? nic sobie zarzucić nie mogę zgłupiał na chwilę po prostu mnie nie kochał taka prawdziwą miłością jeśli ktoś jeszcze wie co to słowo znaczy.A kilka osób to wie cześć łobuziaki
teresa
13.10.2013 r. 12:40:45
MNIE TO AKURAD NIE DZIWI PSZECIESZ TO NIE JEST ZAMKNIETA GRUPA OSÓB TYLKO PISZA Z CALEGO NAWET SWIATA I KAZDY W INNYM CELU JAK KTOS JEST UTCIWY TO NIE ZLE MUSI SIE TU NAGIMNASTYKOWAC
gosikw74
13.10.2013 r. 12:47:00
a tak myslalam, ze to robert oprocz mk robercie zyjemy w prawdziwym zyciu, mk nie zmienia nas - bynajmniej nie mnie
kaja masz racje, jesli kocha sie naprawde, to nie mysli sie o innym/innej...
kaja
13.10.2013 r. 12:47:40
Nie musiałeś się przedstawiać Roberto i sama się sobie dziwię że ci rację przyznam w moim przypadku tak było brałam wszystko do siebie a teraz w upie to mam albo mnie ktoś lubi albo nie albo toleruje albo nie to tylko net
kaja
13.10.2013 r. 12:57:31
spoko wiem że nie czekasz Robert,pisałeś z nami i ciebie też dotyczy to że się pozmienialiśmy tylko ty na gorsze z mojego punktu widzenia Grażka a ja nic nie napiszę bo ty wiesz i nie zgodzę się z tym jak tu jedna osoba napisała że powstały kółka wzajemnej adoracji i pseudo przyjażnie.co w tym złego jeśli się spotkaliśmy w realu i ta przyjażń kwitnie gdzie to napisane że trzeba spotykać się tylko z mężczyznami.kuwa ale się rozpisałam
gosikw74
13.10.2013 r. 13:01:59
niejedna osoba napisala o wzajemnej adoracji... a o pseudo przyjazni to nie czytalam...
gosikw74
13.10.2013 r. 13:05:19
ja nie twierdze, ze sie zmieniles robercie, poznalam cie juz takiego, jestem tu prawie rok... wiec nie tak dlugo jak inni
kaja
13.10.2013 r. 13:06:45
Przecie pisałam że moje i tylko moje za nikogo się nie wypowiadam.Gosiu my też się tutaj starłyśmy ale nadal mam do ciebie szacuncek i cię lovam
kaja
13.10.2013 r. 13:07:57
Syluś witaj w skromnych progach MK przeszły ci te grzeczne myśli
gosikw74
13.10.2013 r. 13:09:35
nie wiem kaja czy sie starlysmy, ja pisalam to co mysle i ty pisalas to co myslisz... wymiana zdan... a na moje tamtejsze pytanie tylko syla odpowiedziala, jest tutaj to moze wie o czym mowie, sylus to dla ciebie
kaja
13.10.2013 r. 13:09:48
nie porównuj Roberta do Irka bo to ogień i woda
kaja
13.10.2013 r. 13:12:08
jeden lubi córkę inny teściową co ci poradzę że ci się podoba
kaja
13.10.2013 r. 13:15:00
jak już to penisa i to nie w d upie żebyś chciała wiedzieć
gosikw74
13.10.2013 r. 13:15:09
kaja
13.10.2013 r. 13:18:10
w odbycie to można mieć hemoroidy jedynie
kaja
13.10.2013 r. 13:19:03
tylko sie tak zastanawiam co ma wspólnego zdrada z hemoroidami penisem i odbytem może jednak
kaja
13.10.2013 r. 13:22:32
hemoroidy czy odbyt to normalne słownictwo a jak to napisać niby no można żylaki i tam gdzie słońce nie dochodzi bedzie poetycko
kaja
13.10.2013 r. 13:29:52
dobra ludzie nie tylko netem się żyje trzeba schabowego więc się odmeldowuję do potem i nie mylić że czasami potem śmierdzą nogi
kaja
13.10.2013 r. 13:36:26
tak jeszcze pomyślałam nad tą tylną częścią ciała może dupuncia
dlaczego zdradzamy co powoduje to ze ranimy osobe nam bliską
Bo chcemy sobie pociupciać. (dotyczy tych, którzy zdradzają)
czasem jest tak, ze mamy partnera do niczego
i szukamy jakiejś odskoczni od nudy, braku szacunku
i niewdzięczności od partnera z którym jesteśmy
czasem z konieczności ze względu na dzieci,majatek
czy przysięgę małżeńską
ha ha..., ciekawe....Ci którzy zdradzają mają inną wizję zdrady?? bo myślimy że nuda codzienna nas zabija??
bo łatwiej zabiegać o względy obcej osoby??, wtedy możemy być sobą... brak świadomości własnej osoby, własnego życia.
powodów jest tyle ilu zdradzających....,
Rutyna zabija związki wiele kobiet gdy ma juz dzieci nie interesuje się facetem i jego potrzebami stajemy sie tylko oslem do pracy i utrzymania domów wina jest po obu stronach
popieram tutaj gigi, ale osoboscie uwazam tez, ze niektorzy faceci nie maja zadnych powodow, mysla tylko penisem i szukaja jakiejs chetenej, ktorej jest wszystko jedno z kim
nie zawsze jest wina po obu stronach, zalezy od czlowieka i jego charakteru... bo jak piszesz, zeby sie dowartowsciowac - to szuka odskoczni i w upie swoja zone czy partnerke i na odwrot...
temat rzeka... niestety... wazne jest bysmy my byli uczciwi
grazia, na to potrzeba czasu, choc nie zawsze do konca poznaje sie drugiego czlowieka
zaufanie to podstawa, a potem wiara, ze sie uda
niroo to prawda, ze teraz wiecej mozliwosci, ale kazdy wybiera swoja droge sam, a przewaznie ten zdradzajacy ma nadzieje, ze sie nie wyda - i bywa i tak... masakra.. zdrada to jest najgorsze co moze byc...
JEŚLI JEST ZDRADA TO ZNACZY ZE COS SIE SKONCZYŁO LUB KONCZY A SKORO BYLA RAZ TO I BEDZIE KOLEJNY RAZ I TRWANIE W TAKIM ZWIAZKU NIE MA SENSU LEPIEJ ZNALESC SOBIE KOGOS INNEGO
niekoniecznie.. kazdy z nas ma juz jakis swoj poglad na zycie, tutaj mozna sie poradzic, dowiedziec, posmiac, powk.urwiac
i w realu tak samo
Jak się na prawdę kocha to nawet przez myśl nie przejdzie zdrada.Możecie teraz napisać a co ty wiesz sama zostałaś zdradzona i że niby dlaczego? nic sobie zarzucić nie mogę zgłupiał na chwilę
po prostu mnie nie kochał taka prawdziwą miłością jeśli ktoś jeszcze wie co to słowo znaczy.A kilka osób to wie
cześć łobuziaki
MNIE TO AKURAD NIE DZIWI PSZECIESZ TO NIE JEST ZAMKNIETA GRUPA OSÓB TYLKO PISZA Z CALEGO NAWET SWIATA I KAZDY W INNYM CELU JAK KTOS JEST UTCIWY TO NIE ZLE MUSI SIE TU NAGIMNASTYKOWAC
a tak myslalam, ze to robert
oprocz mk robercie zyjemy w prawdziwym zyciu, mk nie zmienia nas - bynajmniej nie mnie
kaja masz racje, jesli kocha sie naprawde, to nie mysli sie o innym/innej...
Nie musiałeś się przedstawiać Roberto
i sama się sobie dziwię że ci rację przyznam w moim przypadku tak było brałam wszystko do siebie a teraz w upie to mam albo mnie ktoś lubi albo nie albo toleruje albo nie to tylko net
spoko wiem że nie czekasz Robert,pisałeś z nami i ciebie też dotyczy to że się pozmienialiśmy tylko ty na gorsze z mojego punktu widzenia
Grażka a ja nic nie napiszę bo ty wiesz
i nie zgodzę się z tym jak tu jedna osoba napisała że powstały kółka wzajemnej adoracji i pseudo przyjażnie.co w tym złego jeśli się spotkaliśmy w realu i ta przyjażń kwitnie gdzie to napisane że trzeba spotykać się tylko z mężczyznami.kuwa ale się rozpisałam
niejedna osoba napisala o wzajemnej adoracji... a o pseudo przyjazni to nie czytalam...
ja nie twierdze, ze sie zmieniles robercie, poznalam cie juz takiego, jestem tu prawie rok... wiec nie tak dlugo jak inni
Przecie pisałam że moje i tylko moje
za nikogo się nie wypowiadam.Gosiu my też się tutaj starłyśmy
ale nadal mam do ciebie szacuncek i cię lovam
Syluś witaj w skromnych progach MK
przeszły ci te grzeczne myśli
nie wiem kaja czy sie starlysmy, ja pisalam to co mysle i ty pisalas to co myslisz... wymiana zdan... a na moje tamtejsze pytanie tylko syla odpowiedziala, jest tutaj to moze wie o czym mowie, sylus to dla ciebie
jeden lubi córkę inny teściową co ci poradzę że ci się podoba
w odbycie to można mieć hemoroidy jedynie
tylko sie tak zastanawiam co ma wspólnego zdrada z hemoroidami penisem i odbytem może jednak
hemoroidy czy odbyt to normalne słownictwo a jak to napisać niby
no można żylaki i tam gdzie słońce nie dochodzi bedzie poetycko
dobra ludzie nie tylko netem się żyje trzeba schabowego
więc się odmeldowuję do potem
i nie mylić że czasami potem śmierdzą nogi
tak jeszcze pomyślałam nad tą tylną częścią ciała może dupuncia