jak u arabów obciąć rękę (lub coś innego ) i po problemie
kaja
13.10.2013 r. 16:30:07
Syla schabowe pierwsza klasa
kaja
13.10.2013 r. 16:44:04
mam polane
Gigi
14.10.2013 r. 07:51:59
jak tu fajnie - wszyscy się kochają...
Zawsze zdrada zajmowała dużo moich myśli.., a racze jej geneza.
WINA ZAWSZE LEŻY PO ŚRODKU....-ZAWSZE
idziemy do pracy i rozpychamy się łokciami, a w miłości?? chcemy brać.., ilu ma prawdziwą przyjemność z dawania??(ha ha ha i nie łapcie mnie za słowa że tylko .upy )
Internet powoduje że ludzie coraz mniej ze sobą rozmawiają, jedna kuchnia, jedna łazienka.., ale coraz więcej swojego świata.
w/g mnie ludzie coraz bardziej uciekają od siebie.
ewan0545
14.10.2013 r. 09:16:23
hmhmhm nigdy nie zdradziłam i nie byłam zdradzona, bywają inne powody do rozstania .....a dlaczego zdradzają najlepiej zapytać o przyczyne tych co zdradzają
Gigi
14.10.2013 r. 09:33:34
wiadomo..., zdrada nie zawsze wychodzi na jaw.
Dobrze, bo takie informacje wcale nie są nikomu potrzebne, mało budujące.
w/g mnie zdrada to niedojrzałość emocjonalna.., albo chęć ciągłego lawirowania.
Może to też być filozofia życiowa i wtedy traci status zdrady.
Malwina
14.10.2013 r. 11:40:16
zdradza ktoś, kto nie czuje już więzi emocjonalnej z partnerem a tylko jest z nią z wielu innych przyczyn lub ktoś, kto nie potrafi kochać...tak myślę
kaja
14.10.2013 r. 19:50:24
Co robi mężczyzna po seksie? 10 proc. odwraca się i śpi, 10 proc. idzie zapalić, a 80 proc. wraca do żony czekającej w domu. Stary dowcip czy dobra puenta dla statystyk?
Wiktor70
15.10.2013 r. 09:56:23
A Ci faceci to uprawiają seks i zdradzają z kosmitami? (choć niejedna ma pewnie d..pę nie z tej ziemi). Otóż nie. Z kobietami.. Hehehe
Gigi
15.10.2013 r. 11:14:42
tak.... stara zasada \" jak **cenzura** nie da to pies nie weźmie...\", ale od dawna zbadana zależność popytu i podaży i ich wzajemnej zależności
dodatkowo istnieje jeszcze coś takiego że ludzie bez żenady kłamią aby uzyskać cel, bez względu na koszty...
A zdradzają i kobiety i mężczyźni - tu nie chodzi o płeć.
Malwina
15.10.2013 r. 12:15:52
oczywiście, że zdradzają jedni i drudzy, to nie jest przypisane do jednej tylko płci......współczuję zdradzanym i obym na swej drodze nie spotkała takiego typa
jak u arabów obciąć rękę (lub coś innego
) i po problemie
Syla schabowe pierwsza klasa
jak tu fajnie - wszyscy się kochają...
)
Zawsze zdrada zajmowała dużo moich myśli.., a racze jej geneza.
WINA ZAWSZE LEŻY PO ŚRODKU....-ZAWSZE
idziemy do pracy i rozpychamy się łokciami, a w miłości?? chcemy brać.., ilu ma prawdziwą przyjemność z dawania??(ha ha ha i nie łapcie mnie za słowa że tylko .upy
Internet powoduje że ludzie coraz mniej ze sobą rozmawiają, jedna kuchnia, jedna łazienka.., ale coraz więcej swojego świata.
w/g mnie ludzie coraz bardziej uciekają od siebie.
hmhmhm nigdy nie zdradziłam i nie byłam zdradzona, bywają inne powody do rozstania .....a dlaczego zdradzają najlepiej zapytać o przyczyne tych co zdradzają
wiadomo..., zdrada nie zawsze wychodzi na jaw.
Dobrze, bo takie informacje wcale nie są nikomu potrzebne, mało budujące.
w/g mnie zdrada to niedojrzałość emocjonalna.., albo chęć ciągłego lawirowania.
Może to też być filozofia życiowa i wtedy traci status zdrady.
zdradza ktoś, kto nie czuje już więzi emocjonalnej z partnerem a tylko jest z nią z wielu innych przyczyn lub ktoś, kto nie potrafi kochać...tak myślę
Co robi mężczyzna po seksie? 10 proc. odwraca się i śpi, 10 proc. idzie zapalić, a 80 proc. wraca do żony czekającej w domu. Stary dowcip czy dobra puenta dla statystyk?
A Ci faceci to uprawiają seks i zdradzają z kosmitami? (choć niejedna ma pewnie d..pę nie z tej ziemi). Otóż nie. Z kobietami.. Hehehe
tak.... stara zasada \" jak **cenzura** nie da to pies nie weźmie...\", ale od dawna zbadana zależność popytu i podaży i ich wzajemnej zależności
dodatkowo istnieje jeszcze coś takiego że ludzie bez żenady kłamią aby uzyskać cel, bez względu na koszty...
A zdradzają i kobiety i mężczyźni - tu nie chodzi o płeć.
oczywiście, że zdradzają jedni i drudzy, to nie jest przypisane do jednej tylko płci......współczuję zdradzanym i obym na swej drodze nie spotkała takiego typa
Nie wolno zdradzać i tego się trzymajmy