Moim zdaniem we Wrocławiu
wroclaw malo pamietam ale jak pamietam to ladny.....kwidzyn mi jest najladniejszy..torun..ale sokolka ..bije wszystko na glowe..
najładniejszym miastem jest moja WIOSKA
a gdzie ta wioska moze bylem
to mała wioska i każdy obcy musi meldować się u mnie bo ma klucze do tej zapadłej dziury
a to nie bylem i co tam takiego jest ze to zamykasz
tymbark lubie.. soczki
Kielce sa bardzo ladne położone w sercu Gór Swiętokrzyskich zachęcam do zwiedzania
kurde a te wasze dzury choc w polsce sa nazwy jak z azerbejdzanu kielce zakopane ..nie slyszalem..
Węgorzewo
Moim zdaniem 3miasto,szczegulnie Gdansk a potem Sopot
Warmia i mazury
Tak sa wspaniale ale to nie miasto
a ja wam powiem ze najladniej jest .w .pachlewicach u jaska pod sklepem...wino i paluszki tanie
Łódź
Ja jestem Warszawa bardzo fajne miasto inaczej powie ten co niebyl lub slyszal tylko ... hehe ...
no wlasnie jest calkiem milo
w warszawie jest wiele ciekawych miejsc , tylko gdy ktos jest od tak przejazdem itp. nie ma o nich zielonego pojecia
Krajobrazy moze i tak , zgadzam sie tylko gory to nie miasto
Inez popieram cie ze w Gdansku jest najladniej
my piszemy o miastach
nie slyszalem o takim miescie jak \"Gory\" sorry .... a co do gdanska - wole gdynie hehe....
albo 3 miasto
Dużo jest ładnych miast w Polsce to zależy jakie kryterium oceny bierzemy pod uwagę Maćku nie mądruj sie
jasne jedni wola wode a inni gory
moze byc cale 3miasto mile wspominam , Agatko jak bym smial nie martw sie kielce tez podobno sa ladne
Krakow,moze byc na liscie naj?
Krakow odpada
hmm, odpada,to odpada
Moim zdaniem we Wrocławiu
wroclaw malo pamietam ale jak pamietam to ladny.....kwidzyn mi jest najladniejszy..torun..ale sokolka ..bije wszystko na glowe..
najładniejszym miastem jest moja WIOSKA
a gdzie ta wioska moze bylem
to mała wioska i każdy obcy musi meldować się u mnie bo ma klucze do tej zapadłej dziury
a to nie bylem i co tam takiego jest ze to zamykasz
tymbark lubie.. soczki
Kielce sa bardzo ladne
położone w sercu Gór Swiętokrzyskich
zachęcam do zwiedzania
kurde a te wasze dzury choc w polsce sa nazwy jak z azerbejdzanu kielce zakopane ..nie slyszalem..
Węgorzewo
Moim zdaniem 3miasto,szczegulnie Gdansk a potem Sopot
Warmia i mazury
Tak sa wspaniale ale to nie miasto
a ja wam powiem ze najladniej jest .w .pachlewicach u jaska pod sklepem...wino i paluszki tanie
Łódź
Ja jestem Warszawa bardzo fajne miasto inaczej powie ten co niebyl lub slyszal tylko ... hehe ...
no wlasnie jest calkiem milo
w warszawie jest wiele ciekawych miejsc , tylko gdy ktos jest od tak przejazdem itp. nie ma o nich zielonego pojecia
Krajobrazy moze i tak , zgadzam sie tylko gory to nie miasto
Inez popieram cie ze w Gdansku jest najladniej
my piszemy o miastach
nie slyszalem o takim miescie jak \"Gory\" sorry .... a co do gdanska - wole gdynie hehe....
albo 3 miasto
Dużo jest ładnych miast w Polsce
to zależy jakie kryterium oceny bierzemy pod uwagę
Maćku nie mądruj sie
jasne jedni wola wode a inni gory
moze byc cale 3miasto mile wspominam , Agatko jak bym smial nie martw sie kielce tez podobno sa ladne
Krakow,moze byc na liscie naj?
Krakow odpada
hmm, odpada,to odpada