i dziesięć praktycznych przykładów na podryw według mkontakt.pl, co sądzicie na temat tego e-booka?
ps. przy okazji chciałem podziękować tym wszystkim co się przyczynili do jego stworzenia )
Konto usunięte
09.01.2010 r. 14:09:59
hmm powiem tak.... bardzo ciekawy pomysł....mi sie osobiscie podoba....juz lece przeczytac...wyglada niezle
potem napisze jakie wrazenia po
Konto usunięte
09.01.2010 r. 14:56:18
coś novego zaraz zobacze jak to wam wyszło
Konto usunięte
09.01.2010 r. 16:14:51
Uważam ,że to dobry pomysł,wielu osobom może pomóc
Konto usunięte
09.01.2010 r. 17:09:36
za duzo czytania jak dla mnie opowiecie mi
damian
09.01.2010 r. 20:23:54
no niezle podoba mi sie
Michał
10.01.2010 r. 09:37:46
zawieranie znajomości która napisze do nie
Konto usunięte
10.01.2010 r. 13:07:33
Hmm dlamnie strataa czasu jeszcze czzegos tak denego nie czytaałem ktos kto pisał tego e-boka to musiał miec poniżej 16 roku życia.
Konto usunięte
10.01.2010 r. 14:00:17
jak będzie z lektorem to może posłucham
Konto usunięte
10.01.2010 r. 14:03:58
to wes skopiuj text do expresiwo i sam ci przeczyta
Konto usunięte
10.01.2010 r. 14:12:13
dzięki Miras ,ale mnie to akurat w ogóle nie ciekawi,każdy ma swoje metody
widzę że Ty z moich stron jesteś
Konto usunięte
10.01.2010 r. 14:25:05
no słuchaj ja wgrałem expresiwo głos jaackaa i jak w all playeze otwieram filmy z napisami to mi czyta :0 i tak samo można zrobic własna mp3 ke
Administratori
11.01.2010 r. 14:10:50
Halo halo, ale czy ktoś napiszę recenzję do tego ebooka? czy ma to sens czy nie ma bo nie wiemy czy kontynuwać ten temat czy nie ? ps. niech piszą ci co czytali i mają swoje zdanie ps. taki jestem
Konto usunięte
11.01.2010 r. 15:34:07
wiesz co admin moższ to pisac ale nie uzabarwiaaj tego tak tylko bedzie lepiej jak bedzie pisana prawda. jak jest .
Administratori
11.01.2010 r. 21:54:36
Ok będziemy myśleli nad przełamywaniem lodów ) , Mirek!, a co do uzabarwniania sytuacji to nasi pisarze troche coś tam dokleja ale one są z życia wzięte żywcem
Konto usunięte
13.01.2010 r. 20:54:10
Sztuka , sztuką a życie swoją drogą . Tylko wiecie co , ja to znam od podszewki i fajnie byłoby gdyby tak naprawdę było.
Na pewno wielu osobom pomoże , mnie tam już nie ,ale świetny pomysł , świetny tekst , a jak z głębi sensu całości coś dla siebie wyłapać , niech już każdy sam pomyśli.Panowie do myślenia.
Konto usunięte
13.01.2010 r. 21:07:58
trochę to nie aktualne w dzisiejszych czasach , ale z braku laku może być
Konto usunięte
15.02.2010 r. 20:17:11
Zauważył
Siema
Wstawiaj foto i wbijaj na dyskusje a nie się mażesz
Konto usunięte
15.02.2010 r. 20:24:51
A co byś chciał.
Na czym ci zależy.
Konto usunięte
15.02.2010 r. 20:29:37
Bądź sobą nie prowokuj i szanuj ludzi a będzie OK.
Konto usunięte
15.02.2010 r. 20:40:19
Wstawiaj foto żebyś nie był anonimem.
Jako przeglądarkę ustaw Firefoxa pokazuje błędy to sobie poprawisz zanim wyślesz.
A towarzystwo tu jest spoko i lasek też mamy fajnych sporo.
Tak że miłej zabawy
Orzeł Biały
25.02.2010 r. 01:47:52
o qrwa gadające dupsko geja
bluemonkey
17.04.2010 r. 14:04:19
no przeczytalem to. ale kobitki to maja latwiej raczej. nic tam nie pisze jak rozpoznac czy kobieta wysyla prawdziwe sygnaly czy tylko sie bawi i cos sprawdza. Jak sie nauczyc te sygnaly wykorzystywac i robic z nich uzytek.
Fajne przyklady ale jak pokonac niesmialosc? zwlaszcza wobec ladnych kobiet..
wciaz mam ostry lomot serca jak mam sie odezwac do ladnej dziewczyny. moze poddam sie przeszczepowi mozgu...napiszczie cos jeszcz.
pozdrawiam blue@
Konto usunięte
17.04.2010 r. 16:12:27
taa kobitki mają łatwiej, nie powiedziałabym, pecha mam albo co, 2 razy już umówiłam się z panami z mk w realu i ups, 1 wyglądał kompletnie inaczej niż na fotce zamiast i zamiast 35 lat to miał 50 (bez urazy nie mam nic do wieku ale wolałabym być uprzedzona), 2 natomiast się wogóle nie pojawił. i zaczynam dochodzić do wniosku że większość to jest tutaj chyba żeby znaleźć drugą połówkę ale wirtualną. i teraz 10 razy się zastanowię zanim zgodzę się na spotkanie w realu.
bluemonkey
17.04.2010 r. 16:20:16
oczywiscie to subiektywne. ja radze rozmowe zn skypie z kamera zanim real nastąpi tez bym sie zdygotal jakby dama byla 3 lat starsza niz zakladano w ogloszeniu. Nikt w to nie uwiezy ale mnie wciaz miekna nogi jak ma zaczepic dziewczyne....
Konto usunięte
17.04.2010 r. 16:27:35
do bluemonkey: fakt, masz rację ale powoli to juz coraz mniej mam ochoty na randki z mk i chyba wrócę do tradycyjnych metod
Konto usunięte
09.05.2010 r. 16:56:44
i tak wazniejsze jest to, kiedy sie kogoś slyszy
Piotr_eL
16.08.2012 r. 00:00:42
admin zas wpadl na swoisty pomysl/czyli wje.ał psa na klawiature i cieszy sie efektem \'swoich\' \'jego\' wypowiedzi!/ ..pozdro dla psa! ..a ty admin, kup se jeszcze kota, bedziesz mial full wypas!/../i wszyscy cie beda czytac! -pomysl o tym!
MARIO
04.10.2012 r. 08:58:01
TO CIEKAWY PYTANIE SZTUKA ZAWIERANIA ZNAJOMOSCI DUGI TEMAT
antek
04.10.2012 r. 09:04:48
Zawrzeć znajomość to sztuka fakt ale zerwać znajomość bez ranienia innych to większa sztuka
i dziesięć praktycznych przykładów na podryw według mkontakt.pl, co sądzicie na temat tego e-booka?
ps. przy okazji chciałem podziękować tym wszystkim co się przyczynili do jego stworzenia )
hmm powiem tak.... bardzo ciekawy pomysł....mi sie osobiscie podoba....juz lece przeczytac...wyglada niezle
potem napisze jakie wrazenia po
coś novego zaraz zobacze jak to wam wyszło
Uważam ,że to dobry pomysł,wielu osobom może pomóc
za duzo czytania jak dla mnie opowiecie mi
no niezle podoba mi sie
zawieranie znajomości która napisze do nie
Hmm dlamnie strataa czasu jeszcze czzegos tak denego nie czytaałem ktos kto pisał tego e-boka to musiał miec poniżej 16 roku życia.
jak będzie z lektorem to może posłucham
to wes skopiuj text do expresiwo i sam ci przeczyta
dzięki Miras ,ale mnie to akurat w ogóle nie ciekawi,każdy ma swoje metody
widzę że Ty z moich stron jesteś
no słuchaj ja wgrałem expresiwo głos jaackaa i jak w all playeze otwieram filmy z napisami to mi czyta :0 i tak samo można zrobic własna mp3 ke
Halo halo, ale czy ktoś napiszę recenzję do tego ebooka? czy ma to sens czy nie ma bo nie wiemy czy kontynuwać ten temat czy nie ? ps. niech piszą ci co czytali i mają swoje zdanie ps. taki jestem
wiesz co admin moższ to pisac ale nie uzabarwiaaj tego tak tylko bedzie lepiej jak bedzie pisana prawda. jak jest .
Ok będziemy myśleli nad przełamywaniem lodów ) , Mirek!, a co do uzabarwniania sytuacji to nasi pisarze troche coś tam dokleja ale one są z życia wzięte żywcem
Sztuka , sztuką a życie swoją drogą . Tylko wiecie co , ja to znam od podszewki i fajnie byłoby gdyby tak naprawdę było.
Na pewno wielu osobom pomoże , mnie tam już nie ,ale świetny pomysł , świetny tekst , a jak z głębi sensu całości coś dla siebie wyłapać , niech już każdy sam pomyśli.Panowie do myślenia.
trochę to nie aktualne w dzisiejszych czasach , ale z braku laku może być
Zauważył
Siema
Wstawiaj foto i wbijaj na dyskusje a nie się mażesz
A co byś chciał.
Na czym ci zależy.
Bądź sobą nie prowokuj i szanuj ludzi a będzie OK.
Wstawiaj foto żebyś nie był anonimem.
Jako przeglądarkę ustaw Firefoxa pokazuje błędy to sobie poprawisz zanim wyślesz.
A towarzystwo tu jest spoko i lasek też mamy fajnych sporo.
Tak że miłej zabawy
o qrwa gadające dupsko geja
no przeczytalem to. ale kobitki to maja latwiej raczej. nic tam nie pisze jak rozpoznac czy kobieta wysyla prawdziwe sygnaly czy tylko sie bawi i cos sprawdza. Jak sie nauczyc te sygnaly wykorzystywac i robic z nich uzytek.
Fajne przyklady ale jak pokonac niesmialosc? zwlaszcza wobec ladnych kobiet..
wciaz mam ostry lomot serca jak mam sie odezwac do ladnej dziewczyny. moze poddam sie przeszczepowi mozgu...napiszczie cos jeszcz.
pozdrawiam blue@
taa kobitki mają łatwiej, nie powiedziałabym, pecha mam albo co, 2 razy już umówiłam się z panami z mk w realu i ups, 1 wyglądał kompletnie inaczej niż na fotce zamiast i zamiast 35 lat to miał 50 (bez urazy nie mam nic do wieku ale wolałabym być uprzedzona), 2 natomiast się wogóle nie pojawił. i zaczynam dochodzić do wniosku że większość to jest tutaj chyba żeby znaleźć drugą połówkę ale wirtualną. i teraz 10 razy się zastanowię zanim zgodzę się na spotkanie w realu.
oczywiscie to subiektywne. ja radze rozmowe zn skypie z kamera zanim real nastąpi tez bym sie zdygotal jakby dama byla 3 lat starsza niz zakladano w ogloszeniu. Nikt w to nie uwiezy ale mnie wciaz miekna nogi jak ma zaczepic dziewczyne....
do bluemonkey: fakt, masz rację ale powoli to juz coraz mniej mam ochoty na randki z mk i chyba wrócę do tradycyjnych metod
i tak wazniejsze jest to, kiedy sie kogoś slyszy
admin zas wpadl na swoisty pomysl/czyli wje.ał psa na klawiature i cieszy sie efektem \'swoich\' \'jego\' wypowiedzi!/ ..pozdro dla psa! ..a ty admin, kup se jeszcze kota, bedziesz mial full wypas!/../i wszyscy cie beda czytac! -pomysl o tym!
TO CIEKAWY PYTANIE SZTUKA ZAWIERANIA ZNAJOMOSCI DUGI TEMAT
Zawrzeć znajomość to sztuka fakt ale zerwać znajomość bez ranienia innych to większa sztuka