To częsty wpis na profilach tylko ciekawi mnie czy to kolejny żart prowadzącego czy na prawdę totalny akt desperacji
P.S Chciałam dodać takim małym druczkiem że najczęściej to takie coś faceci piszą.....wazzzap
gosikw74
02.08.2013 r. 19:22:44
desperacja jak nic
gosikw74
02.08.2013 r. 19:38:11
MAJAMAJ
02.08.2013 r. 19:49:07
Gosia to ładna kobieta
właśnie obejrzałam fotki
Robert nie wiem czy Ty jej się podobasz
MAJAMAJ
02.08.2013 r. 20:02:59
Dużo tu jest ładnych kobiet
Blondynka z dużym biustem, ciekawe która to
gosikw74
03.08.2013 r. 13:33:38
charakter nie ma znaczenia czyzby p. r. tez byl zdesperowany?
Malwina
03.08.2013 r. 14:17:20
charakter przede wszystkim później wygląd a na końcu wiek zaznaczam, że to są moje preferencje a wiadomo, że każdy kieruje się własnym rozumem
róża
03.08.2013 r. 14:59:04
ja myślę że to jest tak, jak nie poczuję tego impulsu na jego widok że ten jedyny, to nie ma co się nawet angażować, szkoda czasu. Jak zwrócę swoją uwagę na niego i zaiskrzy wtedy dochodzi do tzw się docierania, poznawania bliżej. Więc to nie musi być książę z bajki tylko musi mnie i jego strzelić ten amorek wtedy się wszystko zaczyna.Jak się skończy zależy już od nas samych w trakcie poznawania się lepiej.
AylA
03.08.2013 r. 16:19:52
w dobie onanizmu i prostytucji mnie to nie dziwi
gosikw74
03.08.2013 r. 16:34:44
gosikw74
03.08.2013 r. 18:52:48
.....pomysl, ze takiej zolzy nikt nie chce po blizszym poznaniu, wiec jakby nie bylo, to mi sie tez kojarzy z tym \"co na drzewo nie ucieka\"
na powaznie... pleciesz bzdury, poznawajac cie tu blizej nie moge sobie jakos wyobrazic, ze moglbys dogadac sie z kazda kobieta i przymknac oko na wiele spraw, jesli juz potrafilbys jednak przymkanac............ = desperat
róża
03.08.2013 r. 20:04:36
desperat to ktoś taki kto stracił na dzieję na lepsze jutro i akceptuje życie jakie jest lub osobę.
poosslusznyyy
04.08.2013 r. 00:33:35
Hm, jestem facetem...
Wiek jak dla mnie ma znaczenie, wygląd? W sumie też, są przecież różne gusta. No ale jakto niektórzy mówią, \"byle otwór...\" Ja do tej grupy ludzi nie należę.
janusz747
04.08.2013 r. 07:19:19
a wyglond to nie wszystko liczy się charakter .
MAJAMAJ
04.08.2013 r. 10:02:04
taaaa bez znaczenia
ciekawe czy chciały mnie facet 15 lat mlodszy????
facet może miec 15 lat młodszą, a kobieta już nie
i gdzie to równouprawnienie???
wiek a co za tym idzie wygląd, bo zmienia się z wiekiem
to nieuniknione ma znaczenie i to duże
gosikw74
04.08.2013 r. 10:15:48
hey, to sie maju do niemiec przeprowadz u mnie w pracy wiele kobiet ma mlodszych, a jedna po piecdziesiatce ma faceta 20 lat mlodszego serio
armin dobrze to napisales... dla kazdego totalnie kazdego wyglad ma znaczenia, mniej wiecej dobieramy sie wygladem, ci piekni maja te piekniesze a ci mniej ladni te mniej ladniejsze... ale i ci patrza na wyglad
AGATA
04.08.2013 r. 11:46:27
często się zdarza, że ładne kobiety
mają brzydkich facetów i odwrotnie
piękno to pojęcie względne
to co się jednemu podoba nie musi drugiemu
Malwina
04.08.2013 r. 13:23:25
dokładnie Sylwuś często ludzie nie patrzą na wygląd, tylko na charakter i myślę, że tak patrzą ludzie będący w poważniejszym wieku mają trochę lat za sobą, pewne doświadczenia i wiedzą, co jest trwalsze...wszak uroda przemija
AylA
04.08.2013 r. 13:35:10
Bez generalizowania proszę Malwinko też kiedyś uwierzyłam jednemu starszemu co napisał, że tylko po młodych można się spodziewać wiadomo czego.
Zdradzałam Was troszkę ostatnio na innych forach i oto jaką perełkę znalazłam
O co to całe halo facet ma dużo racji.
Ja skończyłem 50 lat i tez wolę swoja grabę niż kolejną bezmózgą du.pę.
Na każdą nową dziurkę wydajesz dużo kasy,musisz się starać by zołzie się przypodobać bo inaczej może ci nie dać.Musisz prowadzić oczywiście grę wstępną bo królewna chce być odpowiednio podniecona,a sama leży i czeka jak martwa kłoda drewna.
Dla tych kilkunastu pierwszych dymane.k warto bezapelacyjnie ale co potem ?
Babsztyl ,który już poczuje ,że złapał jelenia zaczyna tyć,przestaje o siebie dbać,okazuje się ,że zamiast filozofii woli M jak miłość,a jedyna literatura jaką czyta to program tv .Wiecznie zmęczona bo przecież nie zawsze da się poleżeć w wyrze po 20 godzin ,w domu chlew jak w oborze,sprząta tylko na przyjście kolejnej bezmózgiej psiapsiółki. Potem zaczyna już pieprzyc tylko od rzeczy i to powoduje że po kilku/kilkunastu miesiącach pierwszy raz bierzesz wacka w swoje ręce byle nie oglądać jej mordy....
A ręka zawsze daje z siebie wszystko,jak jest zmęczona daje pole do popisu drugiej.Nie marudzi,zawsze jest chętna,orgazm taki sam albo lepszy,nie pie.przy bzdur i nie trzeba oglądać jej wiecznie skrzywionego ryja.
Po ponad 50 latach praktyki uważam ,że Panu B. kobieta nie wyszła za bardzo.Od stóp do szyi wszystko OK i na tym można było skończyć.
Niestety stwórca postanowił dołożyć jeszcze ptasi móżdżek ......
pozdro
ROZUM NIE IDZIE W PRZE Z WIEKIEM!!!!
Malwina
04.08.2013 r. 13:38:10
faktycznie nie idzie
AylA
04.08.2013 r. 13:40:21
ehh wieczna wojna płci ...a ja tak lubię pokojowe rozwiązania
Malwina
04.08.2013 r. 13:43:23
pokojowe rozwiązania są dobre ale lepsze sypialniane podpisywanie rozejmu odbywa się w miłych okolicznościach
AylA
04.08.2013 r. 13:51:43
gdy pogoda tropikalna miejsce rozejmu jak to powiedziała autorka bez znaczenia...byle było trwałe
gosikw74
04.08.2013 r. 15:19:20
do agaty, bo musi miec to cos w sobie... juz tyle razy walkowalismy to
AylA
04.08.2013 r. 15:33:57
...
gosikw74
04.08.2013 r. 16:22:03
super ayla usmaialam sie i piosenka super i ten gostek
janusz747
04.08.2013 r. 19:02:52
i jeszcze kasa ku.......mac , ,
janusz747
04.08.2013 r. 19:14:31
ja pisze ogólnie jak jest i co jest naj ważniejsze dla.
janusz747
04.08.2013 r. 19:25:26
no ale wyjątki się zdarzają , ale pani to ten
janusz747
04.08.2013 r. 19:38:21
a pani do kogo się zalicza że tak brzydko napisze ?
\"Wiek i wygląd bez znaczenia\"...
że najczęściej to takie coś faceci piszą.....wazzzap
To częsty wpis na profilach tylko ciekawi mnie czy to kolejny żart prowadzącego czy na prawdę totalny akt desperacji
P.S Chciałam dodać takim małym druczkiem
desperacja jak nic
Gosia to ładna kobieta
właśnie obejrzałam fotki
Robert nie wiem czy Ty jej się podobasz
Dużo tu jest ładnych kobiet
Blondynka z dużym biustem, ciekawe która to
charakter przede wszystkim
później wygląd a na końcu wiek
zaznaczam, że to są moje preferencje
a wiadomo, że każdy kieruje się własnym rozumem
ja myślę że to jest tak, jak nie poczuję tego impulsu na jego widok że ten jedyny, to nie ma co się nawet angażować, szkoda czasu. Jak zwrócę swoją uwagę na niego i zaiskrzy wtedy dochodzi do tzw się docierania, poznawania bliżej. Więc to nie musi być książę z bajki tylko musi mnie i jego strzelić ten amorek
wtedy się wszystko zaczyna.Jak się skończy zależy już od nas samych w trakcie poznawania się lepiej.
w dobie onanizmu i prostytucji mnie to nie dziwi
.....pomysl, ze takiej zolzy nikt nie chce po blizszym poznaniu, wiec jakby nie bylo, to mi sie tez kojarzy z tym \"co na drzewo nie ucieka\"
na powaznie... pleciesz bzdury, poznawajac cie tu blizej nie moge sobie jakos wyobrazic, ze moglbys dogadac sie z kazda kobieta i przymknac oko na wiele spraw, jesli juz potrafilbys jednak przymkanac............ = desperat
desperat to ktoś taki kto stracił na dzieję na lepsze jutro i akceptuje życie jakie jest lub osobę.
Hm, jestem facetem...
Wiek jak dla mnie ma znaczenie, wygląd? W sumie też, są przecież różne gusta. No ale jakto niektórzy mówią, \"byle otwór...\" Ja do tej grupy ludzi nie należę.
a wyglond to nie wszystko liczy się charakter .
taaaa bez znaczenia
ma znaczenie i to duże
ciekawe czy chciały mnie facet 15 lat mlodszy????
facet może miec 15 lat młodszą, a kobieta już nie
i gdzie to równouprawnienie???
wiek a co za tym idzie wygląd, bo zmienia się z wiekiem
to nieuniknione
hey, to sie maju do niemiec przeprowadz
u mnie w pracy wiele kobiet ma mlodszych, a jedna po piecdziesiatce ma faceta 20 lat mlodszego
serio
armin dobrze to napisales... dla kazdego totalnie kazdego wyglad ma znaczenia, mniej wiecej dobieramy sie wygladem, ci piekni maja te piekniesze a ci mniej ladni te mniej ladniejsze... ale i ci patrza na wyglad
często się zdarza, że ładne kobiety
mają brzydkich facetów i odwrotnie
piękno to pojęcie względne
to co się jednemu podoba nie musi drugiemu
dokładnie Sylwuś
często ludzie nie patrzą na wygląd, tylko na charakter i myślę, że tak patrzą ludzie będący w poważniejszym wieku
mają trochę lat za sobą, pewne doświadczenia i wiedzą, co jest trwalsze...wszak uroda przemija
Bez generalizowania proszę Malwinko
też kiedyś uwierzyłam jednemu starszemu co napisał, że tylko po młodych można się spodziewać wiadomo czego.
Zdradzałam Was troszkę ostatnio na innych forach i oto jaką perełkę znalazłam
O co to całe halo facet ma dużo racji.
Ja skończyłem 50 lat i tez wolę swoja grabę niż kolejną bezmózgą du.pę.
Na każdą nową dziurkę wydajesz dużo kasy,musisz się starać by zołzie się przypodobać bo inaczej może ci nie dać.Musisz prowadzić oczywiście grę wstępną bo królewna chce być odpowiednio podniecona,a sama leży i czeka jak martwa kłoda drewna.
Dla tych kilkunastu pierwszych dymane.k warto bezapelacyjnie ale co potem ?
Babsztyl ,który już poczuje ,że złapał jelenia zaczyna tyć,przestaje o siebie dbać,okazuje się ,że zamiast filozofii woli M jak miłość,a jedyna literatura jaką czyta to program tv .Wiecznie zmęczona bo przecież nie zawsze da się poleżeć w wyrze po 20 godzin ,w domu chlew jak w oborze,sprząta tylko na przyjście kolejnej bezmózgiej psiapsiółki. Potem zaczyna już pieprzyc tylko od rzeczy i to powoduje że po kilku/kilkunastu miesiącach pierwszy raz bierzesz wacka w swoje ręce byle nie oglądać jej mordy....
A ręka zawsze daje z siebie wszystko,jak jest zmęczona daje pole do popisu drugiej.Nie marudzi,zawsze jest chętna,orgazm taki sam albo lepszy,nie pie.przy bzdur i nie trzeba oglądać jej wiecznie skrzywionego ryja.
Po ponad 50 latach praktyki uważam ,że Panu B. kobieta nie wyszła za bardzo.Od stóp do szyi wszystko OK i na tym można było skończyć.
Niestety stwórca postanowił dołożyć jeszcze ptasi móżdżek ......
pozdro
ROZUM NIE IDZIE W PRZE Z WIEKIEM!!!!
faktycznie
nie idzie
ehh wieczna wojna płci
...a ja tak lubię pokojowe rozwiązania
pokojowe rozwiązania są dobre ale lepsze sypialniane
podpisywanie rozejmu odbywa się w miłych okolicznościach
gdy pogoda tropikalna miejsce rozejmu jak to powiedziała autorka bez znaczenia...byle było trwałe
do agaty, bo musi miec to cos w sobie... juz tyle razy walkowalismy to
...
super ayla usmaialam sie
i piosenka super i ten gostek
i jeszcze kasa ku.......mac ,
,
ja pisze ogólnie jak jest i co jest naj ważniejsze dla.
no ale wyjątki się zdarzają , ale pani to ten
a pani do kogo się zalicza że tak brzydko napisze ?