AGNHA,porostu śle mnie zrozumiałaś,ja nawet tak nie myślałem.
janusz747
04.08.2013 r. 19:55:32
masz kase masz każdę kobiet i nie zależnie jak to nazwiem
janusz747
04.08.2013 r. 20:13:23
dla mnie kasa ułatwia życie ale nie jest ważna ,a takich ludków jest mało.
gosikw74
04.08.2013 r. 20:18:20
dla mnie tak naprawde liczy sie uczucie
janusz747
04.08.2013 r. 20:23:56
no goskiw . ,
janusz747
04.08.2013 r. 20:29:24
dziadek a ile masz latek ,DO IRO.
gosikw74
04.08.2013 r. 20:38:50
no jest niestety tak, ze w dzisiejszych czasach wiele kobiet i wielu mezczyzn szuka sponsoringu.. ale zgodze sie tutaj z toba iro, ze to nie wszyscy sa tacy... i tez wkurza mnie jesli wrzucaja nas wszystkich do jednego worka...
gosikw74
04.08.2013 r. 20:47:34
to juz pisalam wczesniej... to, ze liczy sie dla mnie uczucie tyczy sie wpisow o kasie... gdybys przewertowal kilka stron, to bys wiedzial
gosikw74
04.08.2013 r. 20:57:04
alez prosze
gosikw74
04.08.2013 r. 21:04:34
sie aga nie denerwuj.. czasem trzeba ignorowac, ale tez bym sie odezwala gdyby mi taki tekst walnal... ale dobrze napisalas... 150 razy walnac w leb, to dla niego malo... gosc szuka zaczepki chyba
gosikw74
04.08.2013 r. 21:06:55
i jeszcze jeden musialby sie w leb pierd...
robert a jaki bogacz zechce babe kolo 40tki z trojka dzieci???
ja sama na siebie zarabiam i nie narzekam
janusz747
04.08.2013 r. 21:07:56
a jak niema kasy to jest uczucie
janusz747
04.08.2013 r. 21:14:06
nie lubie sie powtarzać ale dla mnie kasa nie jest ważna
janusz747
04.08.2013 r. 21:18:09
,
janusz747
04.08.2013 r. 21:30:03
pytaj ?
kaja
04.08.2013 r. 21:37:49
ja przepraszam chciałam tylko napisać Aguś miło że jesteś znowu
AGATA
04.08.2013 r. 21:56:26
Robert za dużo dziewczyn bajerujesz i już się pogubiłeś
AGATA
04.08.2013 r. 22:04:37
ok nic nie mówiłam
róża
04.08.2013 r. 22:18:41
Witajcie
Ale się dziś zjarałam w Pobierowie, niby upału nie było za to teraz pali jak diabli, mam nadzieję że opalenizna choć zostanie
gosikw74
04.08.2013 r. 23:40:07
och robert, robert.. ja znow musze sie ciebie czepnac
jesli facet zaproponuje mi spotkanie, to naturalnie spytam czy ma samochod, nie o marke, tylko o to czy jakowe posiada...sorry ale w dzisiejszych czasach to dla mnie troche nieciekawe, kiedy facet nie ma auta, czy prawka... potem jeszcze moze sie okaze, ze i pracy nie ma ja mam na kogo robic, a balastu mi nie potrzeba... dla mnie facet musi miec jaja i mozg, i byc odpowiedzialny, jesli to posiada co wymienilam, to nic nie stoi na przeszkodzie bym mogla sie z nim spotkac, no oczywiscie musi mi sie podobac (dodam to jeszcze, bo tego sie pewnie przyczepisz) zaden model wystarczy to cos... oczka ladne mnie przyciagaja
reasumujac.. nie musi byc milionerem!!! nawet nie chcialabym, bo taki to pewnie by wypominal i jeszcze moze jakies wymagania nietypowe mial....
robi-3 hmmm no jakos mezczyzni bardzo ciemnego koloru skory mnie nie kreca.. ale tacy \"lekko ciemni\" - moze byc
co do wieku.. nie lubie duzo starszych ode mnie, zdarzaja sie wyjatki, jak dobrze sie trzyma..
AylA
05.08.2013 r. 19:59:40
Robetro mam pytanko co zrobiłeś bezinteresownie dla kogoś? napisałeś pouczającego posta ha ha ha
ewan0545
05.08.2013 r. 20:12:39
to indywidualna sprawa kto i na co zwraca uwage ,pisać można dużo a tylko realne spotkanie tak naprawde pokazuje prawde
AylA
05.08.2013 r. 20:19:24
zadałam konkretne pytanie,odpowiedz powinna brzmieć przeprowadziłem staruszkę przez pasy albo coś w tym rodzaju...a Ty mi znów o prawdzie
powiem, że bez Ciebie na tym forum to nawet wiewiórki w lesie się zgubią bo kto im wytyczy drogę
AylA
05.08.2013 r. 20:31:20
Więc co zrobiłeś dla kogoś bezinteresownie
AylA
05.08.2013 r. 20:40:16
ok może inni by chcieli, pomyślę
gosikw74
06.08.2013 r. 01:38:50
Ja juz robercie tlumaczylam...zaraz nad twoim obszernym postem...przeczytaj jeszcze raz albo dwa może w końcu pojmiesz
gosikw74
06.08.2013 r. 11:02:29
sylus temat ciekawy jak cholera... tylko ilez mozna tlumaczyc jak krowie na rowie?
gosikw74
06.08.2013 r. 23:32:11
ja rowniez nie chce ciebie obrazac, ale jeszcze takiego nierozumnego pal anta jak ty nie spotkalam w swoim zyciu... z czego sie niezmiernie ciesze
ale skąd bym śmiał,ja tego nie napisałem
robi-3,a co tak myślisz że tam tak jest dobrze
AGNHA,porostu śle mnie zrozumiałaś,ja nawet tak nie myślałem.
masz kase masz każdę kobiet i nie zależnie jak to nazwiem
dla mnie kasa ułatwia życie ale nie jest ważna ,a takich ludków jest mało.
dla mnie tak naprawde liczy sie uczucie
no goskiw
.
,
dziadek a ile masz latek
,DO IRO.
no jest niestety tak, ze w dzisiejszych czasach wiele kobiet i wielu mezczyzn szuka sponsoringu.. ale zgodze sie tutaj z toba iro, ze to nie wszyscy sa tacy... i tez wkurza mnie jesli wrzucaja nas wszystkich do jednego worka...
to juz pisalam wczesniej... to, ze liczy sie dla mnie uczucie tyczy sie wpisow o kasie... gdybys przewertowal kilka stron, to bys wiedzial
alez prosze
sie aga nie denerwuj.. czasem trzeba ignorowac, ale tez bym sie odezwala gdyby mi taki tekst walnal... ale dobrze napisalas... 150 razy walnac w leb, to dla niego malo... gosc szuka zaczepki chyba
i jeszcze jeden musialby sie w leb pierd...
robert a jaki bogacz zechce babe kolo 40tki z trojka dzieci???
ja sama na siebie zarabiam i nie narzekam
a jak niema kasy to jest uczucie
nie lubie sie powtarzać ale dla mnie kasa nie jest ważna
pytaj ?
ja przepraszam chciałam tylko napisać Aguś miło że jesteś znowu
Robert za dużo dziewczyn bajerujesz i już się pogubiłeś
ok nic nie mówiłam
Witajcie
Ale się dziś zjarałam w Pobierowie, niby upału nie było za to teraz pali jak diabli, mam nadzieję że opalenizna choć zostanie
och robert, robert.. ja znow musze sie ciebie czepnac
ja mam na kogo robic, a balastu mi nie potrzeba... dla mnie facet musi miec jaja i mozg, i byc odpowiedzialny, jesli to posiada co wymienilam, to nic nie stoi na przeszkodzie bym mogla sie z nim spotkac, no oczywiscie musi mi sie podobac (dodam to jeszcze, bo tego sie pewnie przyczepisz) zaden model wystarczy to cos... oczka ladne mnie przyciagaja
jesli facet zaproponuje mi spotkanie, to naturalnie spytam czy ma samochod, nie o marke, tylko o to czy jakowe posiada...sorry ale w dzisiejszych czasach to dla mnie troche nieciekawe, kiedy facet nie ma auta, czy prawka... potem jeszcze moze sie okaze, ze i pracy nie ma
reasumujac.. nie musi byc milionerem!!! nawet nie chcialabym, bo taki to pewnie by wypominal i jeszcze moze jakies wymagania nietypowe mial....
robi-3 hmmm no jakos mezczyzni bardzo ciemnego koloru skory mnie nie kreca.. ale tacy \"lekko ciemni\" - moze byc
co do wieku.. nie lubie duzo starszych ode mnie, zdarzaja sie wyjatki, jak dobrze sie trzyma..
Robetro mam pytanko co zrobiłeś bezinteresownie dla kogoś? napisałeś pouczającego posta ha ha ha
to indywidualna sprawa kto i na co zwraca uwage ,pisać można dużo a tylko realne spotkanie tak naprawde pokazuje prawde
zadałam konkretne pytanie,odpowiedz powinna brzmieć przeprowadziłem staruszkę przez pasy albo coś w tym rodzaju...a Ty mi znów o prawdzie
powiem, że bez Ciebie na tym forum to nawet wiewiórki w lesie się zgubią bo kto im wytyczy drogę
Więc co zrobiłeś dla kogoś bezinteresownie
ok może inni by chcieli, pomyślę
Ja juz robercie tlumaczylam...zaraz nad twoim obszernym postem...przeczytaj jeszcze raz albo dwa
może w końcu pojmiesz
sylus temat ciekawy jak cholera... tylko ilez mozna tlumaczyc jak krowie na rowie?