Moim zdaniem częściej związków udaje się nie planowanych. Gdy człowiek zakłada z góry jak ma być to zazwyczaj i tak się nie udaje.Spontaniczność pomaga kierowana odwagą. Sami powinniśmy nauczyć się oceniać własne siły.
Gabriela
30.07.2013 r. 14:58:21
Nie jest powiedziane ,że tak jest recepturą udanego związku jest zaakceptowanie jak i wad tak i zalet partnera i nie chodzenie na tzw skróty -czyli rozstanie ,a żyjemy niestety w czasach wygód i zamiast rozwiązywać problemy eliminujemy je, bo tak łatwiej.Fakt zależy wszystko od 2 stron czy chce i czy dorosła do takich ciężkich decyzji i czy potrafi zaakceptować niestety wszystkie wady partnera lub partnerki
Gabriela
30.07.2013 r. 15:09:19
No niestety tak my teraz to oceniamy, nasze babki i prababki jakoś potrafiły utrzymać i być ze swoim partnerem mimo ,iż dobrze wiedziały że mają nie równo pod sufitem -akceptować taki stan rzeczy
Gabriela
30.07.2013 r. 15:11:00
akceptowały *
Gabriela
30.07.2013 r. 15:29:16
Tylko wiesz do tanga trzeba dwojga,bo można rozmawiać i rozmawiać ,a nie każdy potrafi działać,a jedna strona sama wózka nie pociągnie,a jeżeli chodzi o mówienie całej prawdy jestem sama za ,lecz nie każdy potrafi mówić prawdę ,gdyż tak jak kolega wspomniał niestety są tchórzami a najbardziej co jest smutne -kłamstwo ma zawsze krótkie nogi
Gabriela
30.07.2013 r. 15:47:29
Szczerze chyba do laryngologa trzeba posłać potem na naukę tańca ,żeby nie trzeba było zaprzęgać do wozu po prostu w obecnych czasach panuje typowy egoizm ,osoby które ,pokazują wielkie serce niestety muszą przywyknąć do twardej d..y
Kill Bill
30.07.2013 r. 16:41:46
szarlotka a polityka bliskiego wschodu
Gabriela
30.07.2013 r. 17:27:36
hmm Eliociku poroża są piękne szczególnie jak się ma gdzie usadowić
ewan0545
30.07.2013 r. 19:10:06
hahah narescie sie ochlodziło mam nadzieje że w udanych zwiazkach nie
Malwina
31.07.2013 r. 11:37:22
Eli włóż okularki bo może to nie szron
gosikw74
31.07.2013 r. 14:51:40
zgadzam sie w temacie i z gabrysia, i z robertem.... wygoda, wygoda i jeszcze raz wygoda i te tango bez dwoch zdan
gosikw74
31.07.2013 r. 15:12:56
a bo ja dopiero zajrzalam i wchodze na nowe tematy, wiec pisze na temat... a teraz spadam pod prycha
AylA
31.07.2013 r. 17:31:24
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Carlos Ruiz Zafon
w związkach również
AylA
31.07.2013 r. 17:36:26
Kwiatolinko tylko nie zmieniajcie forum na inne tzn. na innym portalu
AylA
31.07.2013 r. 17:42:21
baa brak wam disco polo Tibiego no mogę coś poszukać w temacie ...pyzatym wtedy bawiłaś się jako Czarownica to może dlatego było bardziej wyjątkowo...miotły, zaklęcia a teraz cóż tak przyziemnie
AylA
31.07.2013 r. 17:46:53
ludzkość była i jest taka sama tylko epoki się zmieniają Robert czego to ja nie robię na Photoshopie żeby Wam dogodzić kiedyś wstawię fotę przed i po korekcie
AylA
31.07.2013 r. 18:00:35
Robert to po prostu mój zawód doradzanie w temacie estetycznym więc sprawia mi przyjemność ...robię to wyłącznie dla własnej przyjemności
AylA
31.07.2013 r. 18:12:01
nie chodzi o samo pisanie raczej dowiadywanie się co myślą lub udają inni...może to taki eksperyment socjologiczny, mój króliczku doświadczalny
AylA
31.07.2013 r. 18:19:29
ale wiesz o co chodzi w socjologii Robert?
AylA
31.07.2013 r. 18:24:43
widzę, że nie wypowiesz się w temacie...wiec interesuje mnie grupa badana nie koniecznie jednostka
kaja
31.07.2013 r. 18:33:58
Są ludzie, którzy wolą raczej nic nie ukrywać niż musieć kłamać; ludzie którzy wolą raczej kłamać, niż nie mieć nic do ukrycia. I ludzie, którzy lubią i kłamstwo i tajemnice.
AylA
31.07.2013 r. 18:42:20
myślę,że tych ostatnich jest najwięcej tylko nie zawsze się do tego przyznają ...niekiedy wypowiedzi niby żartem wypowiedziane odkrywają prawdę niedanemu badaczowi
kaja
31.07.2013 r. 18:45:37
Są prawdy, które mędrzec wszystkim ludziom mówi,
Są takie, które szepce swemu narodowi;
Są takie, które zwierza przyjaciołom domu;
Są takie, których odkryć nie może nikomu. to Mickiewicz mądrze napisał ja bym ciekawskim takiego człowieka nazwała
AylA
31.07.2013 r. 18:46:59
żałuję tylko, że tak mało facetów tu się wypowiada bo na tych kilku osobnikach to można błędne wnioski wyciągnąć
AylA
31.07.2013 r. 18:52:17
ładna myśl mistrza Kaju
ja dodałabym i są takie które wypowiesz tylko anonimowo na necie...bo tylko tu masz więcej odwagi niż rozumu( myślę tu o badanej reprezentatywnej grupie męskiej)
kaja
31.07.2013 r. 18:55:20
ja już się przekonałam że można mieć dwie twarze
teresa
31.07.2013 r. 18:56:57
a mnie nie dziwi ze facetow tutaj nie ma co jakis sie wypowie to zostaje zlinczowany wiec wolą sie nie wypowiadać ale to moje zdanie moze tak nie jest
kaja
31.07.2013 r. 18:59:42
teresa już wiele razy interweniowałam kiedy ktoś nowy się pojawił to nasi panowie tak go załatwili że jak słabszy psychicznie więcej nie napisał
Moim zdaniem częściej związków udaje się nie planowanych. Gdy człowiek zakłada z góry jak ma być to zazwyczaj i tak się nie udaje.Spontaniczność pomaga kierowana odwagą. Sami powinniśmy nauczyć się oceniać własne siły.
Nie jest powiedziane ,że tak jest recepturą udanego związku jest zaakceptowanie jak i wad tak i zalet partnera i nie chodzenie na tzw skróty -czyli rozstanie ,a żyjemy niestety w czasach wygód i zamiast rozwiązywać problemy eliminujemy je, bo tak łatwiej.Fakt zależy wszystko od 2 stron czy chce i czy dorosła do takich ciężkich decyzji i czy potrafi zaakceptować niestety wszystkie wady partnera lub partnerki
No niestety tak my teraz to oceniamy, nasze babki i prababki jakoś potrafiły utrzymać i być ze swoim partnerem mimo ,iż dobrze wiedziały że mają nie równo pod sufitem -akceptować taki stan rzeczy
akceptowały *
Tylko wiesz do tanga trzeba dwojga,bo można rozmawiać i rozmawiać ,a nie każdy potrafi działać,a jedna strona sama wózka nie pociągnie,a jeżeli chodzi o mówienie całej prawdy jestem sama za ,lecz nie każdy potrafi mówić prawdę ,gdyż tak jak kolega wspomniał niestety są tchórzami a najbardziej co jest smutne -kłamstwo ma zawsze krótkie nogi
szarlotka a polityka bliskiego wschodu
hmm Eliociku poroża są piękne
szczególnie jak się ma gdzie usadowić
hahah narescie sie ochlodziło mam nadzieje że w udanych zwiazkach nie
Eli
włóż okularki bo może to nie szron
zgadzam sie w temacie i z gabrysia, i z robertem.... wygoda, wygoda i jeszcze raz wygoda i te tango bez dwoch zdan
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Carlos Ruiz Zafon
w związkach również
Kwiatolinko
tylko nie zmieniajcie forum na inne tzn. na innym portalu
baa brak wam disco polo Tibiego no mogę coś poszukać w temacie
...pyzatym wtedy bawiłaś się jako Czarownica
to może dlatego było bardziej wyjątkowo...miotły, zaklęcia a teraz cóż tak przyziemnie
ludzkość była i jest taka sama tylko epoki się zmieniają
Robert czego to ja nie robię na Photoshopie żeby Wam dogodzić kiedyś wstawię fotę przed i po korekcie
Robert to po prostu mój zawód doradzanie w temacie estetycznym więc sprawia mi przyjemność
...robię to wyłącznie dla własnej przyjemności
nie chodzi o samo pisanie raczej dowiadywanie się co myślą lub udają inni...może to taki eksperyment socjologiczny, mój króliczku doświadczalny
ale wiesz o co chodzi w socjologii Robert?
widzę, że nie wypowiesz się w temacie...wiec interesuje mnie grupa badana nie koniecznie jednostka
Są ludzie, którzy wolą raczej nic nie ukrywać niż musieć kłamać; ludzie którzy wolą raczej kłamać, niż nie mieć nic do ukrycia. I ludzie, którzy lubią i kłamstwo i tajemnice.
myślę,że tych ostatnich jest najwięcej tylko nie zawsze się do tego przyznają
...niekiedy wypowiedzi niby żartem wypowiedziane odkrywają prawdę niedanemu badaczowi
Są prawdy, które mędrzec wszystkim ludziom mówi,
ja bym ciekawskim takiego człowieka nazwała
Są takie, które szepce swemu narodowi;
Są takie, które zwierza przyjaciołom domu;
Są takie, których odkryć nie może nikomu. to Mickiewicz mądrze napisał
żałuję tylko, że tak mało facetów tu się wypowiada bo na tych kilku osobnikach to można błędne wnioski wyciągnąć
ładna myśl mistrza Kaju
ja dodałabym i są takie które wypowiesz tylko anonimowo na necie...bo tylko tu masz więcej odwagi niż rozumu( myślę tu o badanej reprezentatywnej grupie męskiej)
ja już się przekonałam że można mieć dwie twarze
a mnie nie dziwi ze facetow tutaj nie ma co jakis sie wypowie to zostaje zlinczowany wiec wolą sie nie wypowiadać ale to moje zdanie moze tak nie jest
teresa już wiele razy interweniowałam kiedy ktoś nowy się pojawił to nasi panowie tak go załatwili że jak słabszy psychicznie więcej nie napisał
nie wiem kto to taki
ten niby zlinczowany