jest jeszcze jedna opcja po prostu panowie tu wogóle nie chcą nikogo poznac bo tylko seks im w glowie wiec po co sie wysilać
a jak taki słaby psychicznie to i tak nie dobry materiał na króliczka doświadczalnego
ooo i otooo biega my tu w zaciszu forum a oni tam łowią ustalają cenniki, odległości czy dojazd opłacalny itp. itd
w sumie tak AylA
pierw pisza cholera wie z jak daleka to raczej dojazd nie oplacalny a z bliska wogole nie piszą nie bede tego rozkliwiac bo sie zaplacze
nie rycz tereska trafi swój na swego
u mnie ciężko bedzie juz sie poddalam
dla mnie kazdy facet jest za spokojny ja to szalona jestem i mam szalone zycie a zrezygnowac z takiego zycia nie mogę wiec lepiej mi samej
Szukam miłości, gdzie pna jest? Może daleko, może tu gdzieś. Taka ulotna i nieuchwytna, Wciąż może daleka a może już bliska. Być może kiedyś była tuż obok A ja ją zawiodłem i poszła swą drogą. A może ją mijam codziennie rano I po poludniu z pracy wracając. Być może kiedyś się spotkaliśmy A w naszych oczach iskierki zabłysły, I nasze serca szybciej zabiły, Lecz to nie była jeszcze ta chwila. Lecz czekam tej chwili moja miłości Aż w sercu moim na zawsze zagościsz. Zamknę Cię w nim jak w starej wieży, By razem z Tobą móc życie przeżyć.
tereska, to mnie teraz nomalnie zadziwila... czy to aby tereska teraz pisala?
jest jeszcze jedna opcja po prostu panowie tu wogóle nie chcą nikogo poznac bo tylko seks im w glowie wiec po co sie wysilać
a jak taki słaby psychicznie to i tak nie dobry materiał na króliczka doświadczalnego
ooo i otooo biega my tu w zaciszu forum a oni tam łowią ustalają cenniki, odległości czy dojazd opłacalny itp. itd
w sumie tak AylA
pierw pisza cholera wie z jak daleka to raczej dojazd nie oplacalny a z bliska wogole nie piszą nie bede tego rozkliwiac bo sie zaplacze
u mnie ciężko bedzie juz sie poddalam
dla mnie kazdy facet jest za spokojny ja to szalona jestem i mam szalone zycie a zrezygnowac z takiego zycia nie mogę wiec lepiej mi samej
Szukam miłości, gdzie pna jest?
Może daleko, może tu gdzieś.
Taka ulotna i nieuchwytna,
Wciąż może daleka a może już bliska.
Być może kiedyś była tuż obok
A ja ją zawiodłem i poszła swą drogą.
A może ją mijam codziennie rano
I po poludniu z pracy wracając.
Być może kiedyś się spotkaliśmy
A w naszych oczach iskierki zabłysły,
I nasze serca szybciej zabiły,
Lecz to nie była jeszcze ta chwila.
Lecz czekam tej chwili moja miłości
Aż w sercu moim na zawsze zagościsz.
Zamknę Cię w nim jak w starej wieży,
By razem z Tobą móc życie przeżyć.
tereska, to mnie teraz nomalnie zadziwila... czy to aby tereska teraz pisala?