szlyszesliscie jak chlopak sie wystawil na allegro zeby pomóc swojej przyjaciółce ? a wy co byscie zrobili dla swojej przyjazni?i czy macie taka?
A.
23.06.2013 r. 20:36:33
Dałabym się wylicytować ( w granicach zdrowego rozsądku, na tych samych zasadach co ten chłopak, zero seksu, mogę koszule wyprasować ) nie tylko w imię przyjaźni, obcej osobie też byłabym skłonna pomóc w taki sposób.
samotna
23.06.2013 r. 20:59:22
hejka wszystkim
samotna
23.06.2013 r. 21:00:30
jar pewnie ,że to się nie liczy, bo nie było bezinteresownie na pewno czekolade dostałeś
samotna
23.06.2013 r. 21:05:00
a wolałbys rozpuszczalna i dlatego już nie oddajesz
samotna
23.06.2013 r. 21:08:04
no tak wszytko za coś nic nie robicie bezinteresownie
samotna
23.06.2013 r. 21:18:16
Niby tak wszyscy mowią a ostatnio, jak byłam w pracy wpada koleżanka, która była świadkiem zdarzenia. Idzie sobie facet w reku trzyma kwiaty nagle się przewraca i moja koleżanka stara sie mu pomóc jednak miała problem zeby go podnieść. Po za nią nie zatrzymał się nikt przechodnie udawali, że nic nie widzą a rowerzyści jeszcze po przejeżdżali mu kwiaty chamstwo w biały dzień
samotna
23.06.2013 r. 21:23:19
no raczej ze szzpitala zona musiała go odebrać Witaj dżaga
samotna
23.06.2013 r. 21:26:21
no własnie dlaczego jak coś sie komuś na ulicy stanie to zaraz podejrzenie, ze prawdopodobnie po spożyciu alkoholu i widac obojetność
samotna
23.06.2013 r. 21:28:37
nie którzy to raczej maja własnie wiekszość nie ma
samotna
23.06.2013 r. 21:30:09
na pewno nie ale mi chodzi o to ze nawet nikt sie nie pofatyguje sprawdzić co sie stało a z góry zakłada ze pijany
samotna
23.06.2013 r. 21:31:39
po za tym udzielenie pomocy to takze wykonanie tel. na pogotowie a nawet tego ludzie nie potrafia zrobic
samotna
23.06.2013 r. 21:35:16
do odpowiedzialności to czasem, co nie którzy nigdy nie dorastają
samotna
23.06.2013 r. 21:37:33
chłopaki pogadajcie sobie w cztery oczy to sie dogadacie
samotna
23.06.2013 r. 21:45:03
ktos ma zawał na ulicy to pogotowie samo nie przyjedzie a zawałowiec sam sobie nie zadzwoni ktoś musi -to co na panstwo bedziemy czekać
samotna
23.06.2013 r. 21:45:54
a forum tylko do zabawy służy
samotna
23.06.2013 r. 21:48:11
no chyba masz racje
samotna
23.06.2013 r. 21:51:29
nie przesadzajcie pamietam artykuł, jak kobieta lezała na traawniku zemdlała nikt jej nie pomógł, jak wracała do przytomnosci to słyszała, przechodzacych ludzi \"taka młoda i pijana leży.\" Kobieta była w ciazy ale jeszcze niewidocznej pomógł jej dopiero mąż, który na szczęście wracał z pracy.
samotna
23.06.2013 r. 21:52:09
za nie udzielanie pomocy tez grozi kara
samotna
23.06.2013 r. 21:54:50
no podobno tak
AylA
23.06.2013 r. 21:56:26
hej przyjaźń właściwie bardzkie zjawisko a już na pewno nie relacjach damsko męskich
samotna
23.06.2013 r. 22:03:21
jar to żyjemy w kraju pełnym absurdów to jest pewne
AylA
23.06.2013 r. 22:04:55
to czy w kraju absurdów jak mówicie jest jeszcze przyjaźni czy może tylko kolesiostwo
samotna
23.06.2013 r. 22:06:13
ayla twierdzisz, ze nie ma przyjźni miedzy kobieta i mężczyzną
AylA
23.06.2013 r. 22:08:34
samotna może być koleżeństwo ale przyjaźni ooo to już za wiele tego nie udźwigną wątłe barki męskie
samotna
23.06.2013 r. 22:10:24
a dlaczego ja uważam, że przyjaźń miedzy kobieta i mężczyzną istnieje a przyjaźń ta musi mieć zachowane pewne granice po ich przekroczeniu moze być różnie
samotna
23.06.2013 r. 22:13:12
dlatego napisałam ze moze być różnie
samotna
23.06.2013 r. 22:16:13
jezeli zostana przekroczone granice intymności i do głosu dojdą uczucia a bede wzajemne i zrodzi sie z tego miłość, która powinna być oparta na przyjaźni to super ale jezeli w trakcie przyjaźni tylko jedna strona obdarza druga głebszym uczuciem to trudno, zeby taka przyjaźń przetrwała skoro jedna osoba by cierpiała
samotna
23.06.2013 r. 22:17:34
no właśnie jak myslicie można połaczyć przyjaźń z seksem?
AylA
23.06.2013 r. 22:18:47
Koledzy facet nigdy nie jest miły dla brzydkiej kobiety wiec przyjaźń zdaje się jest wykluczona ...a jeśli jest miły to znaczy podoba się mu...hmmm to też nie przyjaźń bo wtedy na coś liczy, to też nie przyjaźń
szlyszesliscie jak chlopak sie wystawil na allegro zeby pomóc swojej przyjaciółce ? a wy co byscie zrobili dla swojej przyjazni?i czy macie taka?
Dałabym się wylicytować ( w granicach zdrowego rozsądku, na tych samych zasadach co ten chłopak, zero seksu, mogę koszule wyprasować
) nie tylko w imię przyjaźni, obcej osobie też byłabym skłonna pomóc w taki sposób.
hejka wszystkim
jar pewnie ,że to się nie liczy, bo nie było bezinteresownie na pewno czekolade dostałeś
a wolałbys rozpuszczalna
i dlatego już nie oddajesz
no tak wszytko za coś nic nie robicie bezinteresownie
Niby tak wszyscy mowią a ostatnio, jak byłam w pracy wpada koleżanka, która była świadkiem zdarzenia. Idzie sobie facet w reku trzyma kwiaty nagle się przewraca i moja koleżanka stara sie mu pomóc jednak miała problem zeby go podnieść. Po za nią nie zatrzymał się nikt przechodnie udawali, że nic nie widzą a rowerzyści jeszcze po przejeżdżali mu kwiaty
chamstwo w biały dzień
no raczej ze szzpitala zona musiała go odebrać
Witaj dżaga
no własnie dlaczego jak coś sie komuś na ulicy stanie to zaraz podejrzenie, ze prawdopodobnie po spożyciu alkoholu i widac obojetność
nie którzy to raczej maja własnie wiekszość nie ma
na pewno nie ale mi chodzi o to ze nawet nikt sie nie pofatyguje sprawdzić co sie stało a z góry zakłada ze pijany
po za tym udzielenie pomocy to takze wykonanie tel. na pogotowie a nawet tego ludzie nie potrafia zrobic
do odpowiedzialności to czasem, co nie którzy nigdy nie dorastają
chłopaki pogadajcie sobie w cztery oczy to sie dogadacie
ktos ma zawał na ulicy to pogotowie samo nie przyjedzie a zawałowiec sam sobie nie zadzwoni ktoś musi -to co na panstwo bedziemy czekać
a forum tylko do zabawy służy
no chyba masz racje
nie przesadzajcie pamietam artykuł, jak kobieta lezała na traawniku zemdlała nikt jej nie pomógł, jak wracała do przytomnosci to słyszała, przechodzacych ludzi \"taka młoda i pijana leży.\" Kobieta była w ciazy ale jeszcze niewidocznej pomógł jej dopiero mąż, który na szczęście wracał z pracy.
za nie udzielanie pomocy tez grozi kara
no podobno tak
hej
przyjaźń właściwie bardzkie zjawisko a już na pewno nie relacjach damsko męskich
jar to żyjemy w kraju pełnym absurdów to jest pewne
to czy w kraju absurdów jak mówicie jest jeszcze przyjaźni czy może tylko kolesiostwo
ayla twierdzisz, ze nie ma przyjźni miedzy kobieta i mężczyzną
samotna może być koleżeństwo ale przyjaźni ooo to już za wiele
tego nie udźwigną wątłe barki męskie
a dlaczego ja uważam, że przyjaźń miedzy kobieta i mężczyzną istnieje a przyjaźń ta musi mieć zachowane pewne granice po ich przekroczeniu moze być różnie
dlatego napisałam ze moze być różnie
jezeli zostana przekroczone granice intymności i do głosu dojdą uczucia a bede wzajemne i zrodzi sie z tego miłość, która powinna być oparta na przyjaźni to super ale jezeli w trakcie przyjaźni tylko jedna strona obdarza druga głebszym uczuciem to trudno, zeby taka przyjaźń przetrwała skoro jedna osoba by cierpiała
no właśnie jak myslicie można połaczyć przyjaźń z seksem?
Koledzy facet nigdy nie jest miły dla brzydkiej kobiety wiec przyjaźń zdaje się jest wykluczona
...a jeśli jest miły to znaczy podoba się mu...hmmm to też nie przyjaźń bo wtedy na coś liczy, to też nie przyjaźń