Czy ktoś wie czemu od sejmu aż po sracze pedałowanie stało się tak nahalne i pcha się między hetero?Nawet tu nie ma spokoju bo jakiś ciągnik z kielc zajechał i aż prosi się o lawetę...
ewan0545
17.06.2013 r. 08:26:53
ktoś tu zapomina słowa i znaczenie TOLERANCJA
ewan0545
17.06.2013 r. 08:37:32
mnie nie przeszkadza czy ktos jest homo jakis tam ,,,,,,,,,,,bardziej wkurza mnie klasyfikacja na bogatych i biednych ,ze jak masz kase to jestes kims a jak biedak to zerem
ewan0545
17.06.2013 r. 08:45:26
dokladnie tak....nasz autor tematu ma dopiero 15 lat ,wiec całe zycie przed sobą i nie raz zweryfikuje swoją opinie
Sołtys
17.06.2013 r. 18:08:49
ja juz mam maczete naostrzona poleca kikuty
Sołtys
17.06.2013 r. 18:13:17
agnha a ja kos tak czasem nie inaczej
Sołtys
17.06.2013 r. 18:13:43
bo tam nie ma co obciac
Sołtys
17.06.2013 r. 18:19:59
to sie zgodze pokita jak krzywdy nie robi ale wiele takich dziaduw co dzieci krzywdza i nie tylko w naszym kraju widzialem na oczy jak sku r wiela sie pozbywaja a homo maja to do siebie z tego zboczenstwo wyrasta i powoinno sie to zwalczac za wszelka cene
Sołtys
17.06.2013 r. 18:22:11
a lezby jakos morzna tolerowac?
Sołtys
17.06.2013 r. 18:22:43
podjelyscie durny temat
Sołtys
17.06.2013 r. 18:24:05
a same nie wiecie ze lzbijek jest 10 procen wiecej jak facetuw
Czy ktoś wie czemu od sejmu aż po sracze pedałowanie stało się tak nahalne i pcha się między hetero?Nawet tu nie ma spokoju bo jakiś ciągnik z kielc zajechał i aż prosi się o lawetę...
ktoś tu zapomina słowa i znaczenie TOLERANCJA
mnie nie przeszkadza czy ktos jest homo jakis tam ,,,,,,,,,,,bardziej wkurza mnie klasyfikacja na bogatych i biednych ,ze jak masz kase to jestes kims a jak biedak to zerem
dokladnie tak....nasz autor tematu ma dopiero 15 lat ,wiec całe zycie przed sobą i nie raz zweryfikuje swoją opinie
ja juz mam maczete naostrzona poleca kikuty
agnha a ja kos tak czasem nie inaczej
bo tam nie ma co obciac
to sie zgodze pokita jak krzywdy nie robi ale wiele takich dziaduw co dzieci krzywdza i nie tylko w naszym kraju widzialem na oczy jak sku r wiela sie pozbywaja a homo maja to do siebie z tego zboczenstwo wyrasta i powoinno sie to zwalczac za wszelka cene
a lezby jakos morzna tolerowac?
podjelyscie durny temat
a same nie wiecie ze lzbijek jest 10 procen wiecej jak facetuw
kuwa hyba jem rasista
juz tam wole bialoglowa na karpika
to tem co jeszcze
">uleci
podobałam mi sie wypowiedz Pokity ..niech każdy sobie żyje jak mu sie podoba ,i nikomu nic do tego
sie kurde porobia krzyzuwki
z tego dzieci nie ma..........nikomu nie szkodzą ,a chcą jedynie szczesliwie żyć
a swiat wymrze ludzie znikna
hahahahah minie jeszcze tysiąc lat a ludzie dalej bedą sie mnożyć
Ogólnie tak,tylko chodzi kto i gdzie?Mi w turbanie nie do twarzy
to juz kosmici beda na rowerach
i bedą mału ufoludki w turbanach
koniec swiata
i początek nowej ery
dinozaaury powruca zrobia pozadek
i wróci era jaskiniowców i bedzie git gitara .........
na gitarę bym nie liczył,ale na pewno będzie klawo jak cholera i ubaw po pachy
i wtedy wlasnie wruci homo sapiens z pala do gury pedzocy za jagniecina hahhaha
zaraz homo,pewnie
nie bedzie podatkow ani bylejakiej pracy wszyscy bedą równi sobie .......no co normalnie EDEN