morzesz skakac latac plywac w te ncu ruchu przypominac kurde
ewan0545
18.06.2013 r. 09:31:45
Rip.......nie bierz wszystkiego do siebie ,bo wogle nic nie zjesz ,zresztą wiesz sam ze forum trza traktować na luzie,każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie a najczesciej temat schodzi na bzdety ,i tak naprawde to temat tolerancji najczesciej wychodzi w realnym życiu a nie opisując pozdrawiam i zycze smacznego
ewan0545
18.06.2013 r. 09:44:17
jest lepszy i szybszy sposób na kase wystarczyło powrzucać troche muzy .......lub poprostu napisac ze potrzeba troche kasy ja się chętnie podziele
AylA
18.06.2013 r. 12:14:01
temat samograj, no może dla autora na pewno...a jeszcze jedno ja głośno nie krzyczę co najwyżej piszę wyraziście czasem
no to swiece zapalmy
tompewno ja jutro aujla zobacz nekrologi
kuwa
hahah moze byc i krem ,maja delikatne rece
pewnie Sylwia lesba ma same koleżanki
bo tak lubi czy coś
a tak a propos czemu nie mam was koleżanki z MK na liście znajomych
aaa no tak wstydliwość...ba rozjechałaś mnie z brakiem pewności siebie
kobiecy brak pewnosci to takie własnie kobiece
czekaj zmienię amplua...co by za modą nadążyć
ściemnia się
staram się dostosować
czarny a po ciemku to jak rozpoznać kto hetero?
po prostu bądźmy tolerancyjni
Jaaa zawsze
ale tak miedzy nami Twój awatar taki...właśnie nie widzę pewnego istotnego elementu czarny...nie wiem kto go rysował?
Ayla jak zwykle jestes piekna
cenic lepiej wlasny tylek przyslowie kazdego a ja kto cenice na lewo na prawo bo prawnie morzna tylko zalezy gdzie
AylA - cenzura,ale mam drugą rękę
i pokaźny łeb na karku
a mysllemze zakuty jestes
Sołtys ja myślę, że celowo zachował takie proporcje
woec tgakiej prowukoacji zaj muje niejsca natle mej slabosci
liczy się wnętrze
morzesz skakac latac plywac w te ncu ruchu przypominac kurde
Rip.......nie bierz wszystkiego do siebie ,bo wogle nic nie zjesz ,zresztą wiesz sam ze forum trza traktować na luzie,każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie a najczesciej temat schodzi na bzdety ,i tak naprawde to temat tolerancji najczesciej wychodzi w realnym życiu a nie opisując
pozdrawiam i zycze smacznego
jest lepszy i szybszy sposób na kase wystarczyło powrzucać troche muzy .......lub poprostu napisac ze potrzeba troche kasy ja się chętnie podziele
temat samograj, no może dla autora na pewno...a jeszcze jedno ja głośno nie krzyczę co najwyżej piszę wyraziście czasem