ja jestem ciul????
naprawdę?
ja nie nie zrozumialas mnie
czy przypadkiem nie jest na odwrót?
nie kochana niejest
o masz
tyle, ze ty theisland napisales \"Adamski lubisz robić loda?\" to zabrzmialo, gdybys chcial - aby on ci zrobil
Gosiu,widze ze wyjatkowo dobrze sobie radzisz w czytaniu pomiedzy wierszami...ROTFL...
robienie loda a lubienie loda to ogroma roznica w tym przpadku pytanie zadane przez theisland nie kojarzy mi sie inaczej niz tak jak wyzej napisalam
No tak,ta intuicja kobieca...ROTFL...
to nie intuicja czarno na bialym jest napisane sie juz nie wykrecej theisland odmowil ci?
No tak,ja tez sie o niego martwie bo intencje ma dobre i czyste jak lza...
Do Gosi sie nie ma co zabierac bo mocno mlotkami po glowach bije...Takie rozmowy damsko-meskie...ROTFL...
widze ze temat zszedł na lody smacznego zyczę
Tak zszel na lody o smaku filozoficznym...
tutaj sami filozofi
ostatnio odwykuje sie od tego forum i zadko tu zagladam szkoda czsu i nerwów czasami
To popatrz na te forum przez palce...Nie codziennie powstaja wspaniale dziela naszych forumowych artystow...ROTFL...
nie jest latwo nawet trudniej niz w realu cóż poradzic samo zycie
theisland, sam się bujaj że niby ja Cię o coś posądzam? skądże znowu, przecież Twoje pytanie do adamskiego wynikało z troski o niego tylko jak on tej kobiecie ma robić loda
nie odwracaj kota ogonem, to nie ja szukam, tylko adamski
no wlasnie !!!kobiecie to moge zrobic tak
Adamski,teraz sie obudziles...?...Jak Ciebie nie bylo,wiesz jakie laski sie tu krecily...?..Wrecz skamlaly...
ja się napiję
nie szkodzi jak byly to przyjda znow poczekam
Miales znalezc laske do tysiecznego postu i ja sie pytam co sie tu dzieje...?...ROTFL...
Sylwia masz racje
Sylvia,pomysl doskonaly i sam Adamski sie ucieszyl...ROTFL...
witam wszystkich pszy rannej kawce
ja jestem ciul????
ja nie nie zrozumialas mnie
czy przypadkiem nie jest na odwrót?
nie kochana niejest
tyle, ze ty theisland napisales \"Adamski lubisz robić loda?\" to zabrzmialo, gdybys chcial - aby on ci zrobil
Gosiu,widze ze wyjatkowo dobrze sobie radzisz w czytaniu pomiedzy wierszami...ROTFL...
No tak,ta intuicja kobieca...ROTFL...
to nie intuicja
czarno na bialym jest napisane
sie juz nie wykrecej theisland
odmowil ci?
No tak,ja tez sie o niego martwie bo intencje ma dobre i czyste jak lza...
Do Gosi sie nie ma co zabierac bo mocno mlotkami po glowach bije...Takie rozmowy damsko-meskie...ROTFL...
widze ze temat zszedł na lody smacznego zyczę
Tak zszel na lody o smaku filozoficznym...
tutaj sami filozofi
ostatnio odwykuje sie od tego forum i zadko tu zagladam szkoda czsu i nerwów czasami
To popatrz na te forum przez palce...Nie codziennie powstaja wspaniale dziela naszych forumowych artystow...ROTFL...
nie jest latwo nawet trudniej niz w realu cóż poradzic samo zycie
theisland, sam się bujaj
że niby ja Cię o coś posądzam?
skądże znowu, przecież Twoje pytanie do adamskiego wynikało z troski o niego
tylko jak on tej kobiecie ma robić loda
no wlasnie !!!kobiecie to moge zrobic tak
Adamski,teraz sie obudziles...?...Jak Ciebie nie bylo,wiesz jakie laski sie tu krecily...?..Wrecz skamlaly...
nie szkodzi jak byly to przyjda znow
poczekam
Miales znalezc laske do tysiecznego postu i ja sie pytam co sie tu dzieje...?...ROTFL...
Sylwia masz racje
Sylvia,pomysl doskonaly i sam Adamski sie ucieszyl...ROTFL...