czyli to norma, że 40-latek separatystą jest, dobroć dla zwierząt istnieje w czystej formie
AylA
22.08.2013 r. 14:45:27
a tak jeszcze o wątku wspomnianym przez Sylwię myślę, że to właśnie religia nakazuje mieć wtręt do niektórych zachowań
adamski111
22.08.2013 r. 14:46:46
a jak ja sie zachowuje ,jestem facetem tak jak inni
AylA
22.08.2013 r. 14:50:41
nie mówię o Tobie tylko ogólnie o facetach którzy nie dostrzegają, że młoda kobieta może mieć wstręt do kontaktów intymnych z facetem w wieku swojego ojca
Ernest
22.08.2013 r. 14:52:30
Na tym polega prostytucja Ayla mlode laski daja ciala starym grzybom
AylA
22.08.2013 r. 14:56:01
hmm nie mówię o zjawisku prostytucji Ernest...jakby nie było żaden klient nie zaprzyjaźnia się z Panią świadczącą usługę...wiec pytam się komu kur.wa służy ten temat i czego właściwie dotyczy?????
Ernest
22.08.2013 r. 14:58:36
Adamski przżywa kryzys wieku średniego i chce sie odmłodzić a najlepiej odmładza młoda laska u boku wieć facet czeka na taka ktora na niego poleci
AylA
22.08.2013 r. 15:00:23
widzę, widzę i pi.erdoli od rzeczy
adamski111
22.08.2013 r. 15:01:46
hmmm niedlugo bedziecie w mym wieku i wtedy przypomnijcie sobie co wy wypisujecie
AylA
22.08.2013 r. 15:07:09
Adamski spójrzmy prawdzie w oczy szukasz coś do ru.chania a pierdo.lisz o przyjaźni. Jak będę w Twoim wieku sugerujesz, że będę pokazywać du.pę na zbiorniku i dawać ogłoszenia, że szukam ogiera 20 lat młodszego...nie z takim podejściem trzeba się urodzić
Ernest
22.08.2013 r. 15:07:43
Adamski a co myslisz o kobietach zblizonych wiekiem do twojego, nie podobaja ci sie ?
AylA
22.08.2013 r. 15:10:17
oooo i tu go mamy Ernest w jego wieku to była żona..zgiń przepadnij maro nieczysta...miała racje, że Cię kopnęła w du.pę
MAJAMAJ
22.08.2013 r. 15:10:45
on szuka młodych
po co mu stara d..pa w jego wieku
po 40-stce to kazdy chce się dowartościować
Ernest
22.08.2013 r. 15:12:32
Ale dajcie sie wypowiedziec Adamskiemu moze facet ma naprawde jakies wazne powody ...
AylA
22.08.2013 r. 15:14:46
Maja takie typy je.baczami są już dawno tylko w pewnym wieku żona już tego nie może znieść...jego sprawa, tylko proponuję założyć temat szczerze szukam młodej kobiety do sponsorowania (nie mylić z przyjaźnią)
adamski111
22.08.2013 r. 15:14:55
poprostu przebywam i chce przebywac z mlodszymi kobietami mam z tego wielka przyjemnosc
AylA
22.08.2013 r. 15:16:20
po co ja wiem co napisze, że jest jak wszyscy...ble ble dobrym człowiekiem szkoda tylko, że nie szczerym
Ernest
22.08.2013 r. 15:16:23
Ale moze on nie chce sponsorowac moze wolalby byc sponsorowanym przez mloda zgrabna , opaloną kocice
adamski111
22.08.2013 r. 15:16:45
czy ja gdzies napisalem ze chce sponsorowac ????? nie sponsorowalem i nie bende tego robil
AylA
22.08.2013 r. 15:18:10
szkoda, że masz do tego prawo!!!! sorry a tam w Niemczech nie ma agencji Tibi tak zachwalał napisz do niego coś podrzuci- po przyjacielsku
AylA
22.08.2013 r. 15:19:23
a to g.nuj z Ciebie...książę się ceni
adamski111
22.08.2013 r. 15:19:36
ojjjjjj widze ze dobrze sie tu bawicie
Ernest
22.08.2013 r. 15:20:56
Ayla ale ty masz jadu do tego Adamskiego czyzbyś miala jakies nieprzyjemne doswiadczenia z tego tupu facetami ze tak po nim jedziesz ?
AylA
22.08.2013 r. 15:21:50
mało przyjemne-wbrew pozorom, bywało milej
AylA
22.08.2013 r. 15:23:52
Ernest ja mam tylko do czynienia z takimi Adamskimi...i żaden mnie nie spytał czy jest w wieku mojego ojca???
MAJAMAJ
22.08.2013 r. 15:25:03
mnie nie dziwi, ze Adamski woli młodsze
to normalne, jak ma kase to znajdzie bez problemu
chetnych nie zabraknie
Ernest
22.08.2013 r. 15:27:10
Moze nie chcieli zadac tego rodzaju pytan bo znali odpowiedz ale trzeba prezyznac Adamskiemu ze zachowuje sie bardzo elegancko bo po mimo twoich inwektyw nie ulega prowakacji i nie zachowuje sie niegrzecznie za to ma u mnie plus
AylA
22.08.2013 r. 15:27:20
jak Maja bez problemu to daj mu du.py...puki co to jest tu z 3 lata kasą może sobie podciera
nie przesadzaj jestem normalnym i dobrym facetem
czyli to norma, że 40-latek separatystą jest, dobroć dla zwierząt istnieje w czystej formie
a tak jeszcze o wątku wspomnianym przez Sylwię myślę, że to właśnie religia nakazuje mieć wtręt do niektórych zachowań
a jak ja sie zachowuje ,jestem facetem tak jak inni
nie mówię o Tobie tylko ogólnie o facetach którzy nie dostrzegają, że młoda kobieta może mieć wstręt do kontaktów intymnych z facetem w wieku swojego ojca
Na tym polega prostytucja Ayla mlode laski daja ciala starym grzybom
hmm nie mówię o zjawisku prostytucji Ernest...jakby nie było żaden klient nie zaprzyjaźnia się z Panią świadczącą usługę...wiec pytam się komu kur.wa służy ten temat i czego właściwie dotyczy?????
Adamski przżywa kryzys wieku średniego i chce sie odmłodzić a najlepiej odmładza młoda laska u boku wieć facet czeka na taka ktora na niego poleci
widzę, widzę i pi.erdoli od rzeczy
hmmm niedlugo bedziecie w mym wieku i wtedy przypomnijcie sobie co wy wypisujecie
Adamski spójrzmy prawdzie w oczy szukasz coś do ru.chania a pierdo.lisz o przyjaźni. Jak będę w Twoim wieku sugerujesz, że będę pokazywać du.pę na zbiorniku i dawać ogłoszenia, że szukam ogiera 20 lat młodszego...nie z takim podejściem trzeba się urodzić
Adamski a co myslisz o kobietach zblizonych wiekiem do twojego, nie podobaja ci sie ?
oooo i tu go mamy Ernest w jego wieku to była żona..zgiń przepadnij maro nieczysta...miała racje, że Cię kopnęła w du.pę
on szuka młodych
po co mu stara d..pa w jego wieku
po 40-stce to kazdy chce się dowartościować
Ale dajcie sie wypowiedziec Adamskiemu moze facet ma naprawde jakies wazne powody ...
Maja takie typy je.baczami są już dawno tylko w pewnym wieku żona już tego nie może znieść...jego sprawa, tylko proponuję założyć temat szczerze
szukam młodej kobiety do sponsorowania (nie mylić z przyjaźnią)
poprostu przebywam i chce przebywac z mlodszymi kobietami
mam z tego wielka przyjemnosc
po co ja wiem co napisze, że jest jak wszyscy...ble ble dobrym człowiekiem szkoda tylko, że nie szczerym
Ale moze on nie chce sponsorowac moze wolalby byc sponsorowanym
przez mloda zgrabna , opaloną kocice
czy ja gdzies napisalem ze chce sponsorowac ????? nie sponsorowalem i nie bende tego robil
szkoda, że masz do tego prawo!!!!
sorry a tam w Niemczech nie ma agencji Tibi tak zachwalał napisz do niego coś podrzuci- po przyjacielsku
a to g.nuj z Ciebie...książę się ceni
ojjjjjj widze ze dobrze sie tu bawicie
Ayla ale ty masz jadu do tego Adamskiego czyzbyś miala jakies nieprzyjemne doswiadczenia z tego tupu facetami ze tak po nim jedziesz ?
mało przyjemne-wbrew pozorom, bywało milej
Ernest ja mam tylko do czynienia z takimi Adamskimi...i żaden mnie nie spytał czy jest w wieku mojego ojca???
mnie nie dziwi, ze Adamski woli młodsze
to normalne, jak ma kase to znajdzie bez problemu
chetnych nie zabraknie
Moze nie chcieli zadac tego rodzaju pytan bo znali odpowiedz ale trzeba prezyznac Adamskiemu ze zachowuje sie bardzo elegancko bo po mimo twoich inwektyw nie ulega prowakacji i nie zachowuje sie niegrzecznie
za to ma u mnie plus
jak Maja bez problemu to daj mu du.py...puki co to jest tu z 3 lata
kasą może sobie podciera
ja to za stara jestem i kasy nie potrzebuję
ale jest wiele chętnych dziewczyn