Neron.. Już odpisałem.. Sorry że tak późno ale cały czas coś mnie ze stronki wywala.. Piszę byście nie byli źli jak zniknę bez pożegnania albo nie odpiszę od razu na posta..
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:39:34
PRZECIEŻ KILKAMY TYLKO TE FALE JAKOŚ ZA CHOLERNIE TRAFIAJĄ TAK POWOLI
NO KOCHANI JA TEŻ UCIEKAM ŚLE BUZIACZKI WSZYSTKIM I DO NASTĘPNEGO KLIKANIA
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:50:55
Gosiu..
Ja nie mam zamiary znikać na długo, ale mówię że nie będę odpisywał zbyt często bo co dwa-trzy posty muszę się logować od nowa
Iwona*
02.02.2010 r. 21:51:11
Miłej nocki Neronku:buziak::buziak::buziak:
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:52:51
Trzymaj się Neron
Pa Selenko:buziak:
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:53:51
..NO..NARKA..TRZYMAJCIE..SIĘ..
..DO..POGADANIA
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:54:22
A NIECH MA NAWET 10 ..JA GO MAM W DUP..E
Iwona*
02.02.2010 r. 21:55:20
ja też już zmykam luli..miłej nocki wszystkim:buziak:
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:58:14
Gabriel a co znaszym zjazdem ..jak wszyscy rure dadza ja jade gdzies 15 czerwca do polski.
Konto usunięte
02.02.2010 r. 22:00:59
Gepard, ja mówię że mnie ze stronki wywala i za którymś razem może mi się już nie chcieć wchodzić ale to dzisiaj tylko i nie zamierzam konta usuwać, za bardzo was lubię...
Konto usunięte
02.02.2010 r. 22:02:20
No stary ja już wczoraj z Sylwią gadałem że planujemy spotkanko w realu i dobrze by było jakby też w nim uczestniczyła..
Konto usunięte
02.02.2010 r. 22:03:36
Gosiu, ja wiem czemu się tak dzieje..
To wina mojego łącza internetowego, ja będę zmieniał dostawcę bo już mnie to męczy...
Konto usunięte
02.02.2010 r. 22:05:51
Tylko powiedz Gepard gdzie się spotkamy..
Bo ja mogę nawet dojecha
Konto usunięte
02.02.2010 r. 22:14:51
ty ja mysle ze jak dobrze wsztstko pujdzie to 14 15..czerwca ja przyjade ale sam... moze z bratem bo ciezko jechac samemu..i do was bo i tak bede kolo ciebie..ale to nie odemnie zalezy tylko od Gosi czy da sie uprosic ...weselisko mam 17 tego czerwca..ale jeszcze kupa czasu dokladnie powiem jak przyjdzie czas
Konto usunięte
02.02.2010 r. 22:19:22
A to wy już zaręczeni jesteście??
Ja jestem za, dogodamy się jeszcze gdzie i o której, a jak o brata chodzi to ja myślę że w kupie weselej więc bierz go... A Gosia będzie za, ona jeszcze o tym nie wie ale będzie za...
Konto usunięte
02.02.2010 r. 22:20:26
Ja mam Iplusa i mam go dość, muszę go sobie zmienić bo to jest porażka...
Neron.. Już odpisałem.. Sorry że tak późno ale cały czas coś mnie ze stronki wywala.. Piszę byście nie byli źli jak zniknę bez pożegnania albo nie odpiszę od razu na posta..
PRZECIEŻ KILKAMY TYLKO TE FALE JAKOŚ ZA CHOLERNIE TRAFIAJĄ TAK POWOLI
..DO..CIEBIE..TEŻ..IWONKO..LASECZKO..
..NIE..JEDNA..BY..CI..POZAZDROŚCIŁA..SZCZUPŁEJ..FIGURY..
..SELENKO..I..TAK..TRZYMAJ..TYLKO..ZAGLĄDAJ..KOTKU..CZĘŚCIEJ..
OJ ŁATWE TO NIE JEST ALE STARAM SIĘ JAK MOGE A I POPRAWY OBIECAĆ NIE MOGAE
..KURCZE..ZARAZ..SPADAM..KOBIETA..POGANIA..
..ZAGLĄDAJCIE..TU...PLEASE..BO..MI..SIĘ..TĘSKNI..NO?
Neronku, ja sie nie złoszczę...ale te buziaki
NERONKU Z TĘSKNOTY NIKT JESZCZE NIE UMARŁ ALE ZOBACZYNY CO MOŻEMY NA TO PORADZIĆ
..TRZYMAJCIE..SIĘ..
DOBREJ..NOCKI..DZIEWCZYNY.KOBIETKI..I..PANOWIE..
..SELENKA..NIE..PRZYJMUJE..ŻADNYCH..WYMÓWEK..ZROZUMIANO
..DO...WAS..DZIEWCZYNY..TEŻ..SIĘ..TO..TYCZY..IWONKA..I..GOSIA..NO..
Gabiel kurde nie denerwuj mnie..zaraz wszyscy uciekniemy ..przestan smrodza nam my bedziemy smrodzic im..nie wymikaj
jak nie będzie awantury na pewno bede zagladac
..IWONKO..A..MASZ..JESZCZE..CO..SE..BĘDE..ŻALOWAŁ..:buziak:
:buziak::buziak::buziak::buziak::buziak::buziak::buziak:
:buziak::buziak::buziak::buziak:
GABRIELOWI..STRONKA..SIĘ..ZAWIESZA..NIGDZIE..NIE..ODCHODZI
..ALBO..GO..WYRZUCA.COŚ..TAKIEGO..
Ty ,KOCISKO...żadnych smrodów
GEPARD..NAPISAŁEM..CI..COŚ..NA..PRIV..ZERKNIJ..CO?
NO KOCHANI JA TEŻ UCIEKAM ŚLE BUZIACZKI WSZYSTKIM I DO NASTĘPNEGO KLIKANIA
Gosiu..
Ja nie mam zamiary znikać na długo, ale mówię że nie będę odpisywał zbyt często bo co dwa-trzy posty muszę się logować od nowa
Miłej nocki Neronku:buziak::buziak::buziak:
Trzymaj się Neron
Pa Selenko:buziak:
..NO..NARKA..TRZYMAJCIE..SIĘ..
..DO..POGADANIA
A NIECH MA NAWET 10 ..JA GO MAM W DUP..E
ja też już zmykam luli..miłej nocki wszystkim:buziak:
Gabriel a co znaszym zjazdem ..jak wszyscy rure dadza ja jade gdzies 15 czerwca do polski.
Gepard, ja mówię że mnie ze stronki wywala i za którymś razem może mi się już nie chcieć wchodzić ale to dzisiaj tylko i nie zamierzam konta usuwać, za bardzo was lubię...
No stary ja już wczoraj z Sylwią gadałem że planujemy spotkanko w realu i dobrze by było jakby też w nim uczestniczyła..
Gosiu, ja wiem czemu się tak dzieje..
To wina mojego łącza internetowego, ja będę zmieniał dostawcę bo już mnie to męczy...
Tylko powiedz Gepard gdzie się spotkamy..
Bo ja mogę nawet dojecha
ty ja mysle ze jak dobrze wsztstko pujdzie to 14 15..czerwca ja przyjade ale sam... moze z bratem bo ciezko jechac samemu..i do was bo i tak bede kolo ciebie..ale to nie odemnie zalezy tylko od Gosi czy da sie uprosic ...weselisko mam 17 tego czerwca..ale jeszcze kupa czasu dokladnie powiem jak przyjdzie czas
Ja jestem za, dogodamy się jeszcze gdzie i o której, a jak o brata chodzi to ja myślę że w kupie weselej więc bierz go... A Gosia będzie za, ona jeszcze o tym nie wie ale będzie za...
Ja mam Iplusa i mam go dość, muszę go sobie zmienić bo to jest porażka...