A NAJLEPRZE jest to ze nauki jakie tu wrzucaja o kulturze .jak ten Chujboy..PISZE TAKIE MODRE POSTY .Z GAZETY ..O KULTURZE ITD.A MI NA SKRZYNKE JAKIES PEDALSKIE ZE WYDYMAJ GO CZY CO ....JA TO JUZ NA GG SIE PRZEZOCILEM DO PUKI NIC TU SIE NIE ZMIENI MYSLE ZE JAK CZATA WLOCZA TO POLOWA Z TOND MARODEROW PUJDZIE
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:30:23
gepciu no a tez tak mysle ..te nasze forum strasznie zeszło na psy strasznie ...jesli sie to nie zmini no to kasuje kono ..bo innego wyjscia nie ma
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:34:30
zaraz ja Ci skasuje zrobimy tak ze nam je admin skasuje ..nie poddamy sie skarbie na razie obserwujmy..i tylko sprobuj skasowac to zaoram twje miasto dom po domu i cie znajde
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:37:32
PA PA MONIKA
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:38:53
gepciu to jest najlepszy sposób wiesz..ja juz nie mam siły sie kłócic z nimi ..chciałam zbawiac swiat jak ta kretynka ..ale sie nie da .
RaFaŁ
02.02.2010 r. 00:40:08
Czesc Sylwia i Wszystkim :]
co tam slychac?
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:41:35
czesc rafał a no nic ...tak sobie z gepim gawedzimy
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:44:15
A sylwia nie wiem o co wam poszlo bo nie czytalem dzisiaj wszystkich postow.narazie dajmy spokuj ..jak sie da ..bo juz mnie tez tu krecilo ale wytrzymalem...tez nie chce mi sie klucic bo to walka z wiatrakami
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:45:31
no juz nie wazne o co poszło a om co nie poszło ...grunt to to wszystko zlewac tylkoze ja nie umiem
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:49:13
nauczmy sie pokory,,,skarbie .przyjdzie dzien chwaly ..no to jest zart..myslisz ze wemnie sie nie gotuje
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:55:20
wiem wiem kazdy ma dosc ale widze ze tu sie nie da niczego zmienic
Konto usunięte
02.02.2010 r. 01:05:59
zawsze mozna w najgoeszym wypadku gdzie idziej sie przeniesc ale co ja mowie zostaniemy..chyba ze nas wyniosa :a ja sie nie poddam
Konto usunięte
02.02.2010 r. 01:07:22
no mnie tez nie wyniosą ...chyba nie no nie dam sie
dobra jak cos to sie do ciebie przywiąrze
Konto usunięte
02.02.2010 r. 01:12:57
przykujemy sie lanicuchem wszyscy tylko juz troche osob zrezygnowalo;;nie chce sie im w chodzic.na mk
Konto usunięte
02.02.2010 r. 01:17:32
gepciu ide **cenzura** u spac
jak chcesz mozesz mi potowarzyszyc
dobranoc
Konto usunięte
02.02.2010 r. 01:21:46
PA SlNECZKO ..TEZ ZARAZ SPADAM DZISIAJ O 6 WSTAJE TROCHE DROGI MAM PRZED SOBA..SPIJ DOBRZE I NIE KUS..BO ZARAZ PRZYLECE..
Konto usunięte
02.02.2010 r. 01:24:03
SKARBIE TO MIALO BYC SLONECZKO OCZY MI SIE JUZ ZAMYKAJA
Konto usunięte
02.02.2010 r. 04:02:51
Dobranoc
Konto usunięte
02.02.2010 r. 06:47:08
Miłego dnia Magda
Konto usunięte
02.02.2010 r. 07:16:00
:buziak::buziak::buziak LA WAS na ten wtorkowy dzien,Jeszcze tu pozagladam dopóki mi niewezma kompa do naprawy
A NAJLEPRZE jest to ze nauki jakie tu wrzucaja o kulturze .jak ten Chujboy..PISZE TAKIE MODRE POSTY .Z GAZETY ..O KULTURZE ITD.A MI NA SKRZYNKE JAKIES PEDALSKIE ZE WYDYMAJ GO CZY CO ....JA TO JUZ NA GG SIE PRZEZOCILEM DO PUKI NIC TU SIE NIE ZMIENI MYSLE ZE JAK CZATA WLOCZA TO POLOWA Z TOND MARODEROW PUJDZIE
gepciu no a tez tak mysle ..te nasze forum strasznie zeszło na psy strasznie ...jesli sie to nie zmini no to kasuje kono ..bo innego wyjscia nie ma
zaraz ja Ci skasuje zrobimy tak ze nam je admin skasuje ..nie poddamy sie skarbie na razie obserwujmy..i tylko sprobuj skasowac to zaoram twje miasto dom po domu i cie znajde
PA PA MONIKA
gepciu to jest najlepszy sposób wiesz..ja juz nie mam siły sie kłócic z nimi ..chciałam zbawiac swiat jak ta kretynka ..ale sie nie da .
Czesc Sylwia i Wszystkim :]
co tam slychac?
czesc rafał a no nic ...tak sobie z gepim gawedzimy
A sylwia nie wiem o co wam poszlo bo nie czytalem dzisiaj wszystkich postow.narazie dajmy spokuj ..jak sie da ..bo juz mnie tez tu krecilo ale wytrzymalem...tez nie chce mi sie klucic bo to walka z wiatrakami
no juz nie wazne o co poszło a om co nie poszło ...grunt to to wszystko zlewac tylkoze ja nie umiem
nauczmy sie pokory,,,skarbie .przyjdzie dzien chwaly ..no to jest zart..myslisz ze wemnie sie nie gotuje
wiem wiem kazdy ma dosc ale widze ze tu sie nie da niczego zmienic
zawsze mozna w najgoeszym wypadku gdzie idziej sie przeniesc ale co ja mowie zostaniemy..chyba ze nas wyniosa
:a ja sie nie poddam
no mnie tez nie wyniosą ...chyba nie no nie dam sie
dobra jak cos to sie do ciebie przywiąrze
przykujemy sie lanicuchem wszyscy tylko juz troche osob zrezygnowalo;;nie chce sie im w chodzic.na mk
gepciu ide **cenzura** u spac
jak chcesz mozesz mi potowarzyszyc
dobranoc
PA SlNECZKO ..TEZ ZARAZ SPADAM DZISIAJ O 6 WSTAJE TROCHE DROGI MAM PRZED SOBA..SPIJ DOBRZE I NIE KUS..BO ZARAZ PRZYLECE..
SKARBIE TO MIALO BYC SLONECZKO OCZY MI SIE JUZ ZAMYKAJA
Dobranoc
Miłego dnia Magda
:buziak::buziak::buziak
LA WAS na ten wtorkowy dzien,Jeszcze tu pozagladam dopóki mi niewezma kompa do naprawy
siemka wszystkim
Hej wszystkim po krótkim czasie
WITAM..WITAM
hej Neron
czesc wam
..NO..CO..TAM..SŁYCHAĆ..DZIECINKO..IDĘ..ZROBIĆ..SOBIE..KAWY
..CHCESZ?
WITAJ..NASTĘPNA..DZIECINKO..TEŻ..CHCESZ..KAWY?
A to zrób..nie pogardze dzisiaj niczym
witajcie słoneczka
O..CO..SIĘ..STAŁO..?
..NAPISZ..
ZARAZ..WRACAM..IDĘ..PO..TĄ..KAWE