no co ty to znajomi chajtaja sie poznalem ich tutaj ..fajni ludzie
no ja mysle ..skarbie,,sprobujemy sylwie odwiedzic jak bedzie chciala i tak jest po drodze..
tez tak mysle ..ale poczekajmy..jeszcze jest kupa czasu ..moze juz ty zamezna bedziesz..i co zmoich planow zostanie.. .
Tylko nie wiadomo co Sylwia by powiedziała jakbym z wami jechał
A co miala by powiedziec ja mysle ze to byla by dobra okazja do poznania sie ..jak by co nie ma problemu pojedziesz dalej znami....
A to wy taki rajd po Polsce planujecie??
chate mi posprzotacie ..bo po sierpniu jak opole umnie bylo to nie bylo kiedy posprzotac..
ta i przyczepke Gosiu
Ja mogę posprzątać ci barek I sprawdź priv.
No ja nie wiem Gosiu czy dam radę wszystko zrobic.. To zależy ile butelek będzie w barku
Baryku to ja tam nie mam .zawsze uzupelniam jak przyjade
No to ty uzupełnisz a ja posprzątam Żartowałem oczywiście
Ja już będę leciał bo głód mnie złapał i raczej tu dzisiaj już nie zajrzę.. Narka
MAMY CZAS NA SZCZEGOLY ..GOSIU MOJ SKARBIE SPIJ I OMNIE SNIJ..TYLKO BRON BOZE NIE SNIJ WIESZ O KIM. PA DOBRANOC
hej wszystkim ..przyszła ta zła.....
czesc zla sylwus :buziak:
Hej Sylwia dlaczego zla???????
A Sylwia a ja cie szukalem skarbie ...GDZIE DO CHOLERY MOJE BULKI..JA CALY DZIEN GLODNY CHODZE NIECH JA CIE DOSTANE W SWOJE RECE..
gepciu no masz te bułki kurde siemka aneczka hej Domis a zła ..no bo jestem najgorsza na forum hahah nie wiecie????
A WIDZICIE A JA ZAWSZE MOWILEM ZE KOBIETY SA ZLE...TERAZ SAME SIE PRZYZNALYSCIE NARAZIE TYLKO WY DWIE ..
Sylwia na poprawienie chumorku to Ci komplemet zalocze skarbie ..nie przejmuj sie gorsze widzialem
hahah nie no komplement pierwsza klasa gepciu..normalnie teraz to po nim nie usne z wrazenia
bo wiesz romantyk sie wemnie obudzil..ja zawsze umiem pocieszyc..juz taki moj los ..bo zyje dla was a nie dbam o siebie...
hahahah oj jakis ty kochany gepardziku ty mój słonce na ciebie zawsze mozna liczyc pocieszycielu utrapienców ludzkich serc
hejka wszytkim
hej zbyszek
hejka sylwia
Skarbie jak tylko gwizniesz na mnie stane sie twoim rycerzem dzielnym Don Kichotem I Dla Ciebie bede walczyl z wiatrakami..ksiezniczko ma..
Wróciłem Cześć Zbyszek
wróbelki ćwierkały gepciu ze chcesz włam zrobic na jakas piekarnie
no co ty to znajomi chajtaja sie poznalem ich tutaj ..fajni ludzie
no ja mysle ..skarbie,,sprobujemy sylwie odwiedzic jak bedzie chciala i tak jest po drodze..
tez tak mysle ..ale poczekajmy..jeszcze jest kupa czasu ..moze juz ty zamezna bedziesz..i co zmoich planow zostanie..
.
Tylko nie wiadomo co Sylwia by powiedziała jakbym z wami jechał
A co miala by powiedziec ja mysle ze to byla by dobra okazja do poznania sie ..jak by co nie ma problemu pojedziesz dalej znami....
A to wy taki rajd po Polsce planujecie??
chate mi posprzotacie ..bo po sierpniu jak opole umnie bylo to nie bylo kiedy posprzotac..
ta i przyczepke Gosiu
Ja mogę posprzątać ci barek
I sprawdź priv.
No ja nie wiem Gosiu czy dam radę wszystko zrobic..
To zależy ile butelek będzie w barku
Baryku to ja tam nie mam .zawsze uzupelniam jak przyjade
No to ty uzupełnisz a ja posprzątam
Żartowałem oczywiście
Ja już będę leciał bo głód mnie złapał i raczej tu dzisiaj już nie zajrzę..
Narka
MAMY CZAS NA SZCZEGOLY ..GOSIU MOJ SKARBIE SPIJ I OMNIE SNIJ..TYLKO BRON BOZE NIE SNIJ WIESZ O KIM. PA DOBRANOC
hej wszystkim ..przyszła ta zła.....
czesc zla sylwus
:buziak:
Hej Sylwia
dlaczego zla???????
A Sylwia a ja cie szukalem skarbie ...GDZIE DO CHOLERY MOJE BULKI..JA CALY DZIEN GLODNY CHODZE NIECH JA CIE DOSTANE W SWOJE RECE..
gepciu no masz te bułki kurde
siemka aneczka
hej Domis
a zła ..no bo jestem najgorsza na forum hahah nie wiecie????
A WIDZICIE A JA ZAWSZE MOWILEM ZE KOBIETY SA ZLE...TERAZ SAME SIE PRZYZNALYSCIE NARAZIE TYLKO WY DWIE ..
Sylwia na poprawienie chumorku to Ci komplemet zalocze
skarbie ..nie przejmuj sie gorsze widzialem
hahah nie no komplement pierwsza klasa gepciu..normalnie teraz to po nim nie usne z wrazenia
bo wiesz romantyk sie wemnie obudzil..ja zawsze umiem pocieszyc..juz taki moj los ..bo zyje dla was a nie dbam o siebie...
hahahah oj jakis ty kochany gepardziku ty mój
słonce na ciebie zawsze mozna liczyc pocieszycielu utrapienców ludzkich serc
hejka wszytkim
hej zbyszek
hejka sylwia
Skarbie jak tylko gwizniesz na mnie stane sie twoim rycerzem dzielnym Don Kichotem I Dla Ciebie bede walczyl z wiatrakami..ksiezniczko ma..
Wróciłem
Cześć Zbyszek
wróbelki ćwierkały gepciu ze chcesz włam zrobic na jakas piekarnie