mają mniejsze szanse wtedy i tylko wtedy, gdy mają inne zobowiązania. Jeśli ich nie mają, np nie placą alimentów, nie mają dzieci nie mają wcale gorzej. tak samo, jak nie mają gorzej kawalerowie, którzy mieli już w życiu inne dziewczyny. Powody rozpadu związku mogą być różne, tak jak żla Aghna pisze... a ty Auć też przecież dbaleś, a i tak się rozpadlo, nieprawdaż? czyli nie Ty nawalileś...
Tantal40
04.03.2013 r. 14:20:21
Dlatego pytanie jest źle postawione, bo zaklada, że faceci po rozwodzie mają gorzej... a nie do końca tak jest. prawdą jest, że o związek trzeba dbać, ale muszą to robić oboje. Czasem rzeczywiście wystarczy jak jedna strona podsyca ten ogień, a druga się tylko przy nim grzeje, gorzej, jak jedna podsyca, a druga gasi.
Tantal40
04.03.2013 r. 14:27:32
Nie durnoty, i nie usprawiedliwienia, tylko podjąlem temat. Padla teza, że rozwodnicy mają gorzej i z nią dyskutuję. Po prostu się z tym nie zgadzam. Gdzie tu durnota?
Tantal40
04.03.2013 r. 14:30:44
W ciągu mojego życia podejmowalem setki rozmó... niektóre się urywaly... Taki urok życia wogóle... Trochę chyba jednak jesteś przewrażliwiony
gosikw74
04.03.2013 r. 14:45:50
hey, hey
to nie prawda auc, po prostu trafiasz na te niewlasiwe... zycze powodzenia
Tantal40
04.03.2013 r. 14:46:32
Nikt nie twierdzi że rozwodnicy są gorsi, spokojnie.
gosikw74
04.03.2013 r. 18:23:03
to troche zalezec tez bedzie od ciebie czy zdania nie zmieni... nie znasz tez szczegulow dlaczego do rozpadu doszlo, moze wcale nie z jego winy... ludzie o czym wy tu gadacie??? nie mozna dac szansy czlowiekowi \"po przejsciach\" niektorzy znow nie chca starej panny kolo 40tki czy starego kawalera... to kwestia podejscia i nie szeregowania ludzi ze wzgledu na status
Czarny
04.03.2013 r. 18:26:55
Witam zawsze można jakąś łatkę przypiąć.Stary kawaler/stara panna - na pewno coś z nimi nie tak,że są sami,rozwodnik/rozwódka-patrz wyżej,młodzi-pewnie zdradzą.A potem i tak przyjdzie Amor i zrobi swoje
gosikw74
04.03.2013 r. 18:41:10
pokita usunela swojego posta echhh
to bez sensu.. ale kazdy ma prawo wyboru...
gosikw74
04.03.2013 r. 18:48:39
mogla, mogla
kazdy swojego moze skasowac... chyba, ze sie to zmienilo....
Czarny
04.03.2013 r. 18:49:01
można usunąć swoje posty z każdego tematu
Czarny
04.03.2013 r. 18:51:35
ale to nie na temat,a w temacie,to uważam,że określone grupy osób nie mają \"wzięcia\" wśród pewnej innej grupy i tyle,i to jest całkiem normalne
Czarny
04.03.2013 r. 18:54:55
wejdź u góry strony w swoje \"wpisy na forum\"
gosikw74
04.03.2013 r. 18:55:05
wiem, to prawda... chodzi o to, ze autor tematu nie powinien sie zalamywac i poddawac.. jeszcze raz auc zycze powodzenia
Czarny
04.03.2013 r. 18:59:09
oczywiście,że nie,nie może być za łatwo
gosikw74
04.03.2013 r. 19:24:13
ho ho ho prawdy napisac nie mozna odpisywalam na posta, a tu nagle go nie ma... wiec skomentowalam to.. a ty znow do mnie pijesz
z reguly nigdy sie nie trzyma ani kupy ani upy to co ty piszesz
Czarny
04.03.2013 r. 19:24:44
jeżeli ktoś odnosi się do Twoich wypowiedzi w wątku,to to ma znaczenie
gosikw74
04.03.2013 r. 19:31:58
i jeszcze krytyki nie znosi nie dziwie sie, ze sama jestes
gosikw74
04.03.2013 r. 19:37:58
mnie sie nie pytaj tego tez nie wiesz??
gosikw74
04.03.2013 r. 19:41:16
hej robercie mi nie potrzebny a jej lepiej nie pytaj
Czarny
04.03.2013 r. 19:48:25
co to znaczy lepszy?
Czarny
04.03.2013 r. 19:49:08
a,już wiem
gosikw74
04.03.2013 r. 19:49:44
ja nie wiem
Czarny
04.03.2013 r. 19:51:40
lepszy bo Robert
Czarny
04.03.2013 r. 19:56:05
Teraz na mnie nie zwalaj,bo zacytuję
Aniuleczka
04.03.2013 r. 20:01:13
Witajcie starszy czy młodszy nie wazne byle miał w głowie poukładane i był rozsądny
Czarny
04.03.2013 r. 20:03:50
\"A ja Wam mówię,że lepszy stary kawaler!
Ja pisałem o sobie Bruno!\" i nie pier...,jak chcesz się bawić w \"co autor miał na myśli\" to to zaznacz i dodatkowo sprawdź emotikony przy moich odpowiedziach
Aniuleczka
04.03.2013 r. 20:19:55
To jak lubią sie rozwodzic w temacie to niech się rozwodzą a ja sobie poczytam
dlaczego rozwodnicy mają mniejsze szanse u kobiet
Bo mają inne zobowiązania.
mają mniejsze szanse wtedy i tylko wtedy, gdy mają inne zobowiązania. Jeśli ich nie mają, np nie placą alimentów, nie mają dzieci nie mają wcale gorzej. tak samo, jak nie mają gorzej kawalerowie, którzy mieli już w życiu inne dziewczyny. Powody rozpadu związku mogą być różne, tak jak żla Aghna pisze... a ty Auć też przecież dbaleś, a i tak się rozpadlo, nieprawdaż? czyli nie Ty nawalileś...
Dlatego pytanie jest źle postawione, bo zaklada, że faceci po rozwodzie mają gorzej... a nie do końca tak jest. prawdą jest, że o związek trzeba dbać, ale muszą to robić oboje. Czasem rzeczywiście wystarczy jak jedna strona podsyca ten ogień, a druga się tylko przy nim grzeje, gorzej, jak jedna podsyca, a druga gasi.
Nie durnoty, i nie usprawiedliwienia, tylko podjąlem temat. Padla teza, że rozwodnicy mają gorzej i z nią dyskutuję. Po prostu się z tym nie zgadzam. Gdzie tu durnota?
W ciągu mojego życia podejmowalem setki rozmó... niektóre się urywaly... Taki urok życia wogóle... Trochę chyba jednak jesteś przewrażliwiony
hey, hey
to nie prawda auc, po prostu trafiasz na te niewlasiwe... zycze powodzenia
Nikt nie twierdzi że rozwodnicy są gorsi, spokojnie.
to troche zalezec tez bedzie od ciebie czy zdania nie zmieni... nie znasz tez szczegulow dlaczego do rozpadu doszlo, moze wcale nie z jego winy... ludzie o czym wy tu gadacie???
nie mozna dac szansy czlowiekowi \"po przejsciach\"
niektorzy znow nie chca starej panny kolo 40tki czy starego kawalera... to kwestia podejscia i nie szeregowania ludzi ze wzgledu na status
Witam
zawsze można jakąś łatkę przypiąć.Stary kawaler/stara panna - na pewno coś z nimi nie tak,że są sami,rozwodnik/rozwódka-patrz wyżej,młodzi-pewnie zdradzą.A potem i tak przyjdzie Amor i zrobi swoje
pokita usunela swojego posta echhh
to bez sensu.. ale kazdy ma prawo wyboru...
mogla, mogla
kazdy swojego moze skasowac... chyba, ze sie to zmienilo....
można usunąć swoje posty z każdego tematu
ale to nie na temat,a w temacie,to uważam,że określone grupy osób nie mają \"wzięcia\" wśród pewnej innej grupy i tyle,i to jest całkiem normalne
wejdź u góry strony w swoje \"wpisy na forum\"
wiem, to prawda... chodzi o to, ze autor tematu nie powinien sie zalamywac i poddawac.. jeszcze raz auc zycze powodzenia
oczywiście,że nie,nie może być za łatwo
ho ho ho prawdy napisac nie mozna
odpisywalam na posta, a tu nagle go nie ma... wiec skomentowalam to.. a ty znow do mnie pijesz
z reguly nigdy sie nie trzyma ani kupy ani upy to co ty piszesz
jeżeli ktoś odnosi się do Twoich wypowiedzi w wątku,to to ma znaczenie
hej robercie
mi nie potrzebny
a jej lepiej nie pytaj
co to znaczy lepszy?
a,już wiem
lepszy bo Robert
Teraz na mnie nie zwalaj,bo zacytuję
Witajcie
starszy czy młodszy nie wazne byle miał w głowie poukładane i był rozsądny
\"A ja Wam mówię,że lepszy stary kawaler!
Ja pisałem o sobie Bruno!\" i nie pier...,jak chcesz się bawić w \"co autor miał na myśli\" to to zaznacz i dodatkowo sprawdź emotikony przy moich odpowiedziach
To jak lubią sie rozwodzic w temacie to niech się rozwodzą a ja sobie poczytam