dużo tu młodych osób wieku 17 do 24 szukający sponsoringu .Ja sie zastanawiam co wy byscie zrobili jak odkrylibyście ze wasze dziecko by sie sprzedawało ?
kaja
23.02.2013 r. 13:02:20
pozwolę się przywitać bo dawno was nie było dzień dobry
kaja
23.02.2013 r. 13:13:35
anka dzięki za zaproszenie z przyjemnością przyjmuję
kaja
23.02.2013 r. 13:19:40
AGATA
23.02.2013 r. 13:41:09
Ania to gdzie masz Orzełka?
AGATA
23.02.2013 r. 13:51:07
poszedł sobie
nic się nie dowiem
johann
23.02.2013 r. 14:00:03
wszystkie dzieci są nasze.........PPP
AGATA
23.02.2013 r. 14:04:29
chyba niewiele można zrobić jak dziecko pełnoletnie
pozostaje tylko rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać
johann
23.02.2013 r. 14:07:14
a jak laska ma 40 l to jak ją traktowac?? przeca to też czyjes dziecko...........PPP
gosikw74
23.02.2013 r. 14:07:18
hejka sprzedawalyby sie dalej, toz to przeciez dla nich nich ujmujacego...
gosikw74
23.02.2013 r. 14:15:45
ta kocha sie, ale nie jest sie dumnym z tego, a czy bardziej to nie wiem... czyli jakby twoje dziecko bylo np. morderca to tez kochalabys bardziej, bo robi cos zle i jest, oj takie biedne??
johann
23.02.2013 r. 14:16:06
jeszcze bardziej niz kogo???.....PPP
gosikw74
23.02.2013 r. 14:16:52
niz wczesniej
johann
23.02.2013 r. 14:17:50
albo jezeli jest to \"dziecko szcześcia\"?? to jak je kochac?? jeszcze bardziej czy jeszcze mniej??...PPP
a jak jest 11 godzina a ja kochałem wczesniej to chyba rano???........PPP
johann
23.02.2013 r. 14:28:12
zryłas mi dzbanek....ide odpocząć.......PPP
belladonna
23.02.2013 r. 14:35:14
1 nie szukam sexsu ( mam swoje zasady )2 nie szukam sponsoringu ( (mam szacunek do siebie)3 szukam wielka miłość widze ze taka milosc mozesz tylko doznac jako zakonnica do chrystusa latka mijaja a ty dalej z reka w nocniku zeby sie sprzedac trzeba miec kupcow a nie bajkopisarzy ktorzy chca sobie ulzyc jednorazowo jesli znajdziesz choc jednego niudacznika ktoremu sie sprzedalam dam ci za info 500 zl zegar tika
gosikw74
23.02.2013 r. 19:11:27
do bella - tak masz w profilu, inteligentnie ominelas cennik ale czytajac opis o tobie, wiadomo czego szukasz, pozdrawiam
cyt:\"O mnie:
Jestem przesympatyczną, 22-letnią atrakcyjną wysoką brunetka. Chcę poznać konkretnego, przystojnego oraz zamożnego Pana, który chce mieć w takiej dziewczynie jak ja przyjaciółke. Na co dzień studiuję ( mam dużo wolnego czasu ). Pomimo młodego wieku jestem inteligentna i ambitna. Ze mną będziesz mógł porozmawiać na wiele tematów, a jeśli będziesz chciał się zwyczajnie, po ludzku wygadać,zyskasz wyśmienitego słuchacza. Pragnę również rozwijać się w dziedzinie erotyki (ale nie tylko . Mimo, że posiadam dość rozległą wiedzę na ten temat, to chcę poszerzać swoje horyzonty, by czerpać z sexu jeszcze więcej radości. Czekam na przemyślane propozycje od Panów, którzy wiedzą czego chcą\"
kaja
23.02.2013 r. 19:41:07
gosikw74
23.02.2013 r. 19:45:08
kajus, dobry wieczor co taka zdziwiona?
kaja
23.02.2013 r. 19:47:02
cześć kochanie no bo nie wiem o co chodzi ale dałaś wykłada no no
gosikw74
23.02.2013 r. 19:50:51
ja tez do konca kajus nie wiem, ale dziewcze placi za info 500 zl zeby jej udowodnic, ze sprzedaje sie nieudacznikom, to bedzie dosc trudne, bo w profilu ma, ze szuka zamoznego pana... raczej nieduacznik zamozny nie bedzie
kaja
23.02.2013 r. 19:55:15
ty to normalnie wszędzie zwęszysz zarobek ale proste to nie będzie to fakt
gosikw74
23.02.2013 r. 20:01:10
ma sie ten dar
ewan0545
23.02.2013 r. 20:39:31
i znowu sponsoring jest maglowany , ,,ludzie opamietajcie się każdy człowiek jest obdarzony czymś takim jak mózg i każdy odpowiada za siebie ,jego wybór jego życie jego sprawa ....
Czarny
23.02.2013 r. 20:42:27
to chyba nie do końca takie proste
ewan0545
23.02.2013 r. 20:45:17
Czarny ,ale w czym problem kto dał nam prawo krytykować innych ze wybierają to a nie tamto,,,,za chwile bedziemy miec pretensie do murzyna za to że jest czarny a nie biały
Czarny
23.02.2013 r. 20:54:39
Murzyn nie ma wyboru - zły przykład.A niby dlaczego nie wolno krytykować?To chyba od nas zależy jakie będzie społeczeństwo w którym żyjemy,i nasze dzieci,i ich dzieci, jakie będą zasady,normy itd.
dużo tu młodych osób wieku 17 do 24 szukający sponsoringu .Ja sie zastanawiam co wy byscie zrobili jak odkrylibyście ze wasze dziecko by sie sprzedawało ?
pozwolę się przywitać bo dawno was nie było
dzień dobry
anka dzięki za zaproszenie z przyjemnością przyjmuję
Ania to gdzie masz Orzełka?
poszedł sobie
nic się nie dowiem
wszystkie dzieci są nasze.........PPP
chyba niewiele można zrobić jak dziecko pełnoletnie
pozostaje tylko rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać
a jak laska ma 40 l to jak ją traktowac?? przeca to też czyjes dziecko...........PPP
hejka
sprzedawalyby sie dalej, toz to przeciez dla nich nich ujmujacego...
ta kocha sie, ale nie jest sie dumnym z tego, a czy bardziej to nie wiem... czyli jakby twoje dziecko bylo np. morderca to tez kochalabys bardziej, bo robi cos zle i jest, oj takie biedne??
jeszcze bardziej niz kogo???.....PPP
niz wczesniej
albo jezeli jest to \"dziecko szcześcia\"?? to jak je kochac?? jeszcze bardziej czy jeszcze mniej??...PPP
\\\\\\\\\\\\\\\"wczesniej\\\\\\\\\\\\\\\"??....znaczy rano???........PPP
wczesnie - znaczy rano, a wczesniej, ze kiedys
a jak jest 11 godzina a ja kochałem wczesniej to chyba rano???........PPP
zryłas mi dzbanek....ide odpocząć.......PPP
1 nie szukam sexsu ( mam swoje zasady )2 nie szukam sponsoringu ( (mam szacunek do siebie)3 szukam wielka miłość widze ze taka milosc mozesz tylko doznac jako zakonnica do chrystusa latka mijaja a ty dalej z reka w nocniku
zeby sie sprzedac trzeba miec kupcow a nie bajkopisarzy ktorzy chca sobie ulzyc jednorazowo jesli znajdziesz choc jednego niudacznika ktoremu sie sprzedalam dam ci za info 500 zl
zegar tika
do bella
- tak masz w profilu, inteligentnie ominelas cennik
ale czytajac opis o tobie, wiadomo czego szukasz, pozdrawiam
. Mimo, że posiadam dość rozległą wiedzę na ten temat, to chcę poszerzać swoje horyzonty, by czerpać z sexu jeszcze więcej radości. Czekam na przemyślane propozycje od Panów, którzy wiedzą czego chcą\"
cyt:\"O mnie:
Jestem przesympatyczną, 22-letnią atrakcyjną wysoką brunetka. Chcę poznać konkretnego, przystojnego oraz zamożnego Pana, który chce mieć w takiej dziewczynie jak ja przyjaciółke. Na co dzień studiuję ( mam dużo wolnego czasu ). Pomimo młodego wieku jestem inteligentna i ambitna. Ze mną będziesz mógł porozmawiać na wiele tematów, a jeśli będziesz chciał się zwyczajnie, po ludzku wygadać,zyskasz wyśmienitego słuchacza. Pragnę również rozwijać się w dziedzinie erotyki (ale nie tylko
kajus, dobry wieczor
co taka zdziwiona?
cześć kochanie
no bo nie wiem o co chodzi ale dałaś wykłada no no
ja tez do konca kajus nie wiem, ale dziewcze placi za info 500 zl
ma sie ten dar
i znowu sponsoring jest maglowany ,
,,ludzie opamietajcie się każdy człowiek jest obdarzony czymś takim jak mózg i każdy odpowiada za siebie ,jego wybór jego życie jego sprawa ....
to chyba nie do końca takie proste
Czarny ,ale w czym problem kto dał nam prawo krytykować innych ze wybierają to a nie tamto,,,,za chwile bedziemy miec pretensie do murzyna za to że jest czarny a nie biały
Murzyn nie ma wyboru - zły przykład.A niby dlaczego nie wolno krytykować?To chyba od nas zależy jakie będzie społeczeństwo w którym żyjemy,i nasze dzieci,i ich dzieci, jakie będą zasady,normy itd.